cbf150 resimleri

mrhaba arkadaşımm sizden cbf hakınnda bilgi almak istiyorum almayı düşünüyorumm yamaha ybr ile kıyaslarsak hangisini önerirsin motorun tipi hiç önemli değil sadece sağlam ve konforlu olması gerekiyor acil bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

slm mrhaba cbf ile ybr yi kıyaslarsak hangisi daha iyi almayı düşünüyoruzda bilgi almak istedimm acilll cvp verirseniz sevinirimm arkadaşlar tip önemli değil sağlamlık yoltutuş konforr

Son düzenleme:
slmm ya bana yardımcı olurmusunuz cbf ile ybr yi kıyaslarsak nasıl birşey önerirsiniz tip önemli değil sağilam ve konforlu olsa yeter acil bilgi verirseniz sevinirim almayı düşünüyorumda teşekkürler

slmm ya bana yardımcı olurmusunuz cbf ile ybr yi kıyaslarsak nasıl birşey önerirsiniz tip önemli değil sağilam ve konforlu olsa yeter acil bilgi verirseniz sevinirim almayı düşünüyorumda teşekkürler
her ikiside sağlam motosiklettir.
tercih senin tabi

19042008068in7.jpg

19042008065dk0.jpg

işte buda benim CBF150.
bu ilk aldığımdaki hali.
kpel550ii5.jpg
[/URL][/IMG]
sonra modifiyeler başladı:cherry:
kpel562ep2.jpg
[/URL][/IMG]
kpel563cg1.jpg
[/URL][/IMG]
kpel737vm1.jpg
[/URL][/IMG]
kpel738ge3.jpg
[/URL][/IMG]
kpel739td9.jpg
[/URL][/IMG]
umarım beenirsiniz.

darısı başımıza artık cbf mi olur ybr mi
bende koyarım o zaman fotoları :)

@blackberry 4. fotona koptum resmen:mrgreen::mrgreen: fren için başka parmakmı bulamadın:p

Başka topiclerde aynı yere takılmış millet. ne meraklısı varmı o parmağında. :D Bizim amcaoğlu olur kendileri . Orta parmağıyla sıkıyor fren manetini. O zmn daha kontrollü oluyormuş. şaka bir yana bizde farkında değildik doğrusu. Buraya koymasak yine farkında olmayacaktık. Herkesin dikkatini çekiyor demek ki. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------

Fotoğraflara birdaha baktım 5. fotoğrafta hareket halndeykende o parmağı kullanıyor sanki yanlış algılamadıysam. Dur telefon ediyim öyle frenmi sıkılır. ben genelde 3 veya 2 parmakla sıkıyorum. çok yalnış bir teknik. :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar