Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
Bence Araba'nın yeri ayrı Motor'un yeri çok farklı. Ama benim için Motor daha zevkli sadece yaz ayları için konuşuyorum. Kış aylarındada tabiki araba olmalı diye düşünüyorum.

araba bence ihtiyac motor zevk meselesi birde hava şartları önemli bende ladasamara var cbf 150 yi verdim de aldım

4 tekerlilerden nefret ederim ne kendini severim nede kullanicisini zor bi durum olmadikçada binmem zaten trafikte beni hiçe sayiyolar bi gün birisiyle çok kötü birbirimize girecez ama hayirlisi:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorlu olsun ne olursa olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet hobi , araba gereklilik

Araba kullandıgım gibi motor kullansaydım herhalde çoktan ölmüştüm =)
Nasıl araba kullandıgımı bilenler ise motora artcı olmuyo he he :p

Aramızda yunus abiler var duymasınlar :p

Katır - Tır yelpazesi içerisinde hiçbir vasıta ile uzun yola hayır demem. :)

Keyfi kullanımdan bahsediyorum, mecburiyet ayrıdır, şehir içerisinde arabaya kesinlikle hayır..

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Katır - Tır yelpazesi içerisinde hiçbir vasıta ile uzun yola hayır demem. :)

Keyfi kullanımdan bahsediyorum, mecburiyet ayrıdır, şehir içerisinde arabaya kesinlikle hayır..

Aynen aynen aynen. :) Yağmur çamur dinlemem, motosikletimden inmem, çok mecbur kalmadıkça, arabaya asla binmem. :cherry:

Motosikleti
Dl650vstorm
1964 model ford mustang
veya chavy corvette
bunlar dışında hepsi gaz tenekesi gibi görünüyorlar bana.eh yukardaki iki arabadan hiç birine sahip olamadığımdan,motosiklet dışında arabaları sevmem.

.....klima mı güldürmeyin klima nın arabayı soğutması için arabanın en az yarım saat çalışması lazım......

Yok artık, bnm arabamda çalışma sonrası 4-5 sn. arabanın tamamının soğuk olabilmesi de 2 dk. önceki arabamda da öyleydi. Motosiklet arabadan daha iyi veya araba daha iyi die bir tartışma sonuçsuz ve amaçsız olur. tamamen kişisel zevke bakar. Yoksa iyi yönlerini sayarsak arabanın yapısı gereği daha fazla amaca hizmet ettiğini herkes bilir.

Az yakan arabaları severim. Örneğin fiat bis'leri çok seviyorum. Temiz bir tane bulursam alıcam. Tabi suzuki Maruti'de olabilr..Öyle kalkıpta param olsa bile bir arbaya 10000Ytl'den fazla para vermem. Bu ölçüde seviyorum arabaları.:)

yeni arabaların hiçbirini sevmiyorum
benim sevdiğim arabaların ortalama modeli 1956-1972 arası olacak
homurtulu V8 i olacak benzini çok yaktıklarından fazla dolaşamam ama sırf sesi ve klasik oluşundan çok hoşuma gidiyor.

mesela 1967 shelby mustang GT500 kimin hoşuna gitmezki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar