[Eskişehir - MT]

mutemel maç kadrosu :)

selam arkadaşlar..futbol macı için benide ekleyin listeye..bu arada sahamız yeni yapılmıştır bir yıl olmadı henüz...üstelikte bedava...akebinde pazartesi günü kütahyadan bir arkadaş eskişehire gelicekmiş.racerboys..

maça benide ekleyinde maç hangi gün

ney ney maçmı.?
biri maçmı dedi??
benide yazın karalisteye bakam
motorlarla gidelim ama:p
bi cüneyt abi motorla gelmesin:ponun motora cok bakıyorlar

kodra tamam lanıyo ya sınan abi viper_1 abilerim ne oldu şu işi tatlıya baglıyam ya
aloo 4 gundur maç dıyonuzda nerde ???? nezam nası ???????...

halı saha maçı için liste güncellendi.ama sahayı da tepebaşına yada mutalıba giden arkadaş olursa o ayarlarsa iyi olur. :
1.digi_boy26 (sinan)
2.(mterayes26)
3.setwkan(hakan)
4. as_doper (durmuş)
5.viravira26 (ali)
6.woxter (taha)
7.oldcityboy(ismail)
8.umut_utu (okundugu gibi:))
9.halidbin (cüneyt abi)
10.viper_1 (volkan)​

sen geliyomusun ? ::coool:::queen:::hakem1::::thanks:

taha, volkan'ın da dediği gibi bu tür toplanma organizasyonlarında 1hafta 10günden önce bilgilendirmemiz gerekiyo ki o güne planı varsa arkadaşımızın şimdiden ayarlama yaması için. annadıın ?:queen::queen:

maç günü 6 nisan olsun hadi.:cat:baklava kola da olsunmu ?:bounce:

valla agalar hergün olur benim için fark etmez yeter ki aksam 9 ve sonra ki saatlerinde olsun

harika bir sütlü kahve bende içmek istiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi günler.Dışarda kötü bi hava var.Bence motosiklet için hiç uygun değil yinede siz bilirsiniz.KAZASIZ BELASIZ gezin emi:cat:

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
viper_1, PeSsiMisTsTyL3, umut_utu, basaranmotor, headhunter251, just_hmz_26, mterayes26

Liste bu kadar değil bence!

Muttalip'da yaparsak Sarı, Ahmet ve birkaç arkadaş daha gelir...

--- --- ---

1.digi_boy26 (sinan)
2.mterayes26(eray)
3.setwkan(hakan)
4. as_doper (durmuş)
5.viravira26 (ali)
6.woxter (taha)
7.oldcityboy(ismail)
8.umut_utu (okundugu gibi)
9.halidbin (cüneyt abi)
10.viper_1 (volkan)
11. ?
12. ?
13. ?

demi seyfi abiyi de çağırırız :cherry: 2 takım çıkaralım kendi aramızda yapalım olurmu ? :) uğur sende gelcen dimi? :) şafak da gelir heralde... :)

abi hava bozuk tekrar kışmı geldı ne allah dısardakilere sabır versın .. ayrıca volkan abinin dedigi gibi muttalipte yapam ordan bozdag dada bi mangal fene olmaz hani yorgunlugu atarız

simdi arkadaşlara gidiyom kafalaya bilirsem gezem abiler ben cıkıyom ordan pc ye bakar oyle cıkarız nereye gıdıyosanız yazın ha

valla aksam 9 dan sonra heryere gelirim arkadaşlar

bu arada dükkandan çıkıyorum artık pazar günü tatil olan 600 + ytl maaş , sigorta , yemek ,yol gibi ihtiyaçlarımı karşılayacak bir iş arıyorum

bay ayakkabı spor ayakkabı reyonu uzman satış temsilcisi
çay ocağı ustalığı ( 1 yıldır yapmıyorum ama en çok 1 günümü alır alışmam )
garsonluk gibi tecrübelerim mevcuttur

hani bir tanıdığınız bu kriterlere uygun bir eleman ararsa haberim olsun

iyi aksamlar herkese...

bugün çıkan varmıyıd bende çıktım bi tur attım ama bayaa esiyodu bizim bu taraf( vişnelik )

valla aksam 9 dan sonra heryere gelirim arkadaşlar

bu arada dükkandan çıkıyorum artık pazar günü tatil olan 600 + ytl maaş , sigorta , yemek ,yol gibi ihtiyaçlarımı karşılayacak bir iş arıyorum

bay ayakkabı spor ayakkabı reyonu uzman satış temsilcisi
çay ocağı ustalığı ( 1 yıldır yapmıyorum ama en çok 1 günümü alır alışmam )
garsonluk gibi tecrübelerim mevcuttur

hani bir tanıdığınız bu kriterlere uygun bir eleman ararsa haberim olsun

Eray Beyzade Kebab'a bi bak derim...Birde Adalar'da bir cafe eleman arıyordu adını unuttum ama Tango Cafe'nin sırasında...Kızılcıklı'dan girip hemen Tango Cafe'ye dönüşte...:cat: Aklıma gelen veya gördüğüm olursa tekrar haber veririm...Herkese iyi akşamlar...:rendeer:

iyi aksamlar herkese...

bugün çıkan varmıyıd bende çıktım bi tur attım ama bayaa esiyodu bizim bu taraf( vişnelik )

ben 15,30dan sonra yağmur dinmşti çıktım bi çarşı turu yaptım.acaip sıkışıktı.bugün 24 km yapabildim sadece:salut: oysaki ne planlarım vardı söğüte gitcektim ordan da bileciğe giderim diyodum:salut::salut: ama çarşıda gezen tek motor bendim heralde. caddelerde pizzacılar ve ilaçcılardan başka kimseyi görmedim :cherry:

sana da iyi akşamlar hamza :)

Sinan abi sanırım bugün seni gördüm...Atatürk Caddesinde...Arabayla çıkmıştım ki trafiğe takılıp kaldım yanımdan bir Rokko geçti ama tam geçerken fark ettim sanırım sendin...Valla abi imrendim bir an ben sıkışıp kaldım motorlar(kuryeler) yanımdan akıp geçti :pr: Motosikletle eskiden Kızılcıklı'dan eve gitmem 10 dakikamı alıyordu bugün tam tamına 35 dakikada evde oldum :pale:

Şimdiden günaydın Eskişehir MT...

Günaydın Eskişehir MT.

bugün hava güzel değil yine, dışarıda olan arkadaşlar dikkat.

Tam bir hafta sonra 6 Nisan Pazar diyelim mi?

Açıköğretim sınavları bitmiş oluyo. Sınav stresini atarız :cherry:
Hem hava güzel olur, hem herkes duymuş olur, sayı da fazla olur vs vs

Uzunca bir aradan sonra yine kalabalık bir şekilde toplanmış oluruz...

arkadaşlar bu düşünce çok güzel aslında. ama bana uymaz.:pale: çünkü 3-4-5-6-7 nisanda a.ö.sınavlarında görev almak üzere Elazığ a gidiyorum. MT Elazığ ile irtibata geçeli 2 ay oldu. onlarlada görüşecem gitmişken. tabi bütün Eskişehir MT ninde selamlarını götürecem.

Son düzenleme:
Sinan abi sanırım bugün seni gördüm...Atatürk Caddesinde...Arabayla çıkmıştım ki trafiğe takılıp kaldım yanımdan bir Rokko geçti ama tam geçerken fark ettim sanırım sendin...Valla abi imrendim bir an ben sıkışıp kaldım motorlar(kuryeler) yanımdan akıp geçti :pr: Motosikletle eskiden Kızılcıklı'dan eve gitmem 10 dakikamı alıyordu bugün tam tamına 35 dakikada evde oldum :pale:

Şimdiden günaydın Eskişehir MT...

Tam yanından geçerken ; kapıyı açsaydın. Sinan abi nbr? diye :mrgreen::mrgreen:

Herkeze günaydın dışarda çokkk soğuk bi hava var dikkali olun arkadaşlar, viravira26 Ali yolun açık olsun..

Günaydın Hakan hocam.

Sıcaklık 3-4 derece. Dışarı çıkacak arkadaşlara dikkat...

Günaydın Volkan hissedilen dahada düşük motorun üstünde ise Erzurum havası var motorla dışarı çıkacaklara duyrulur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar