Artık Parça Bulamıyorum Derdine Son

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
japon motosikletler ağırlıkta olmak üzere türkiye piyasasında bulunamayan parça ve aksesuarların teminini sağlıyoruz ayrıca iddialıyız türkiye piyasasında en ekonomik fiyatla sunacağız müşterilerimize ayrıca mt üyelerine benim desteğimle özel indirimler sağlanacaktır.

şöyleki izah edeyim firmamızın yunanistan,ispanya,italya da çalışmış olduğu firmalar var bulunması zor olan parçaları yada piyasada olupta pahalı olan parçaları daha ekonomik fiyatlarla sipariş sistemi ile temin ediyoruz..:cat:

valla kulağa çok hoş geliyor, başarılı olmanı temenni ediyorum :)

hayırlı olsunda çıkma motor varmı????:p

bitane kanunı 125 cc lik var istersen :cat:

valla kulağa çok hoş geliyor, başarılı olmanı temenni ediyorum :)

çok teşekkür ederim dostum yıllardır istediğim bir iş sektörüydü sonunda oldu :rendeer::cat:

harika :queen: çok işimize yarıcan abi sen :queen: bende bu aralar aksesuar takıntı oldu. resim filan da koyarsan iyi olur takip ederim ben :cherry:

www.aytanmotor.com:cat::cat:

Son düzenleme:
Atilla abi bana er6f debriyaj maneti lazım.mevcutmudur?fiyatı nedir?

yeni işin hayırlı olsun dostum :) inş japon parçaları ucuz olur...
Honda 125'in Parçaları felan aksesuar :)

SELAM millet artık motosikleti ile ilgili sorunu olan parça arıyorum bulamıyorum diyen arkadaşlarım dostlarım varsa sadece bana ulaşsınlar yeter sıkmayın canınızı zoru hemen imkansızı zamanla başaranlardanız.:cat: :bounce: yeni işim hepimize hayırlı uğurlu olsun

hayırlı, ugurlu olsun.
booooooool şans Ati.

hayırlı olsun siteden başka ulaşabileceğimiz internet sayfası veya tel no su var mı?

hayırlı, ugurlu olsun.
booooooool şans Ati.

tesekkur ederım :wiinkk::cherry:

hayırlı olsun siteden başka ulaşabileceğimiz internet sayfası veya tel no su var mı?

www.aytanmotor.com 558 9567 atilla

yeni işin hayırlı olsun dostum :) inş japon parçaları ucuz olur...
Honda 125'in Parçaları felan aksesuar :)

teşekkür ederim dostum tabiki beklentilerinize ve isteklerinize doğru yanıt verebilecek bir yer burası eğer öyle olmasaydı yazmazdım buraya amaç faydalı olmak.:cat:

Atilla abi bana er6f debriyaj maneti lazım.mevcutmudur?fiyatı nedir?

canım elimizde var fiyatlandırmalar için benı bu numaradan ararmısın burda fiyat vermek abes olur bıraz 5584370:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar