RR'ım bikepics güzeli seçildi

tebrikler güzel foto sahiden , şu hayalet olayına bi açıklık getirsen , fotoşop mu yaptın bilerek yoksa hayalet mi gerçek mi :)

arkadaşlar şimdi şöle oluyor,bu fotoğrafın çekim süresi yaklaşık 20 sn.bu süre boyunca sabit duran nesneler net,hareketli objeler ise flu görünüyor.bende ilk gördüğümde bunu hata sanmıştım ama değilmiş öyle bi efekt varmış.metehan abi bikepics üyeliğin varsa kendin gönderiyosun.yani göndermek de değil sen istediğin fotoğrafı upload ediyosun onlar beğenirlerse günün,ayın ya da yılın fotoğrafı seçiyorlar.güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.makinayı merak edenler varsa d40.

slayer2694 abicim tebrik ediyorum.. dogruya dogru.. fotograf güzel yani..:cat:

tebrik ederim güzel resim
ama buraya koymadığın ikinci foton çok daha estetik neden onuda koymadın?

Peki makinende hangi özellik ile bu fotoğraf efektinin elde edildiğini söylermisin, yani fotoğraf makinende o efekt için hangi isim verilmiş? Şimdiden sağol.

Emrah81 makine benim değil.çeken arkadaşta profesyonel fotoğrafçı.makinanın d40 olduğunu biliyorum sadece.güzel yorumlarınız için teşekkürler.diğer resimleri de eklicem.

Son düzenleme:
ELİNT aslında herkes onu beğenmişti ama diğerini seçmişler.
emin_arikoglu allah hepimizi nazardan saklasın :D

Arkadaşının profosyonel olduğu belli oluyor.Çok güzel fotoğraflar hakkaten.Bizim dandik casio'da da vardı böyle bi mod ama böyle güzel çıkmıyor onda:mrgreen:
Tekrar tebrikler.:rendeer:

asm

Foto güzel çıkmış hakkaten. (motorunda etkisi ile tabi)

Sadece motorun resmi olsa idi duvar kağıdı falan olabilirdi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar