mrb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mersin İl Temsilcisi
yürekçe çok teşekkürler, bi tanesin :rendeer:[/QUOTE]

reca ederim efendim, sen de öyle :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mersin İl Temsilcisi
tatlı olduğumu biliyorum, farklı birşeyler söyle, ehuehueueheu yüzsüzlüğün de bu kadarı yani, püüü bana .....:p

sana farklı bir şey yazmak imkansız ama adını söyleyince farklı şeyler buluyor insan...:bounce::rendeer::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlısı olsun.Su akar yatağını bulur! Problem yoksa neden üyelik iptal edilsinki? Sonuç olarak son karar yönetimindir. Şimdilik tekrar hoşgeldin.

evet dizi bitti geldim eftelya dönecem demiştim:) ama bu seferde kanal 1 de güzellik yarışması başladı :) paris hilton tacı takıcakmış oda bitsin gene dönecem canım ben sana :queen: ayrılma biyere:p

tatlı olduğumu biliyorum, farklı birşeyler söyle, ehuehueueheu yüzsüzlüğün de bu kadarı yani, püüü bana .....:p

yani profiline göre 19 yaşındasın , motosikleti bölümünde r1 ve gsxr-750 yazıyo ve ikiside senin öylemi millet birini bulamazken , nası oluyo pek anlam veremedim :silent: doğrusu... , bu arada mesajlarının sayısı artmıyo bilmem farkettin mi :cyclopsan

yani profiline göre 19 yaşındasın , motosikleti bölümünde r1 ve gsxr-750 yazıyo ve ikiside senin öylemi millet birini bulamazken , nası oluyo pek anlam veremedim :silent: doğrusu... , bu arada mesajlarının sayısı artmıyo bilmem farkettin mi :cyclopsan

Evet bu 19 yaş ve R1....?? Biraz "Türkiye-üstü" geldi bana da.. Taparım...!!

Sazanı bol bi forum burası sizi hem o alıştırdı biliyom baş harfi pro :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlısı olsun.Su akar yatağını bulur! Problem yoksa neden üyelik iptal edilsinki? Sonuç olarak son karar yönetimindir. Şimdilik tekrar hoşgeldin.
tşk

Evet bu 19 yaş ve R1....?? Biraz "Türkiye-üstü" geldi bana da.. Taparım...!!

mersin-kushimato burası evladım , kan bile kara. mersin mt'den yürekçe tanır beni az çok.kimseye bir şey ıspatlamak zorunda değilim.

Aramıza tekrar hoşgeldin. Kalıcı ve katılımcı olursun inşallah...

Hoşgeldin arkadaşım.:rendeer: iyi forumlar.:wiinkk:

tekrar hoşgeldin :)

hgldn
_________
_________
_________

Hoşgeldin...kazasız belasıs forumlar.

hoş geldin umarım bu sefer kalıcı olursun

h.b arkadaşlar tşkler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar