reca ederim efendim, sen de öyle :cat:
teşekkürler, umarımmmm
sen fb'lisin ama yahh olmadı şimdibu hafta İnönüde yicez sizi
yürekçe çok teşekkürler, bi tanesin :rendeer:
tatlı olduğumu biliyorum, farklı birşeyler söyle, ehuehueueheu yüzsüzlüğün de bu kadarı yani, püüü bana .....![]()
vay bi de Beşiktaşlıysan baş göz üstünetabiki yicez inönü'de lafı mı olur..Hoşgeldin sefa getirdin:bounce:
sana farklı bir şey yazmak imkansız ama adını söyleyince farklı şeyler buluyor insan...:bounce::rendeer::cherry:
yeriz tabi , siklet farkı var arada, biri kartal diğeri kanarya![]()
tatlı olduğumu biliyorum, farklı birşeyler söyle, ehuehueueheu yüzsüzlüğün de bu kadarı yani, püüü bana .....![]()
yani profiline göre 19 yaşındasın , motosikleti bölümünde r1 ve gsxr-750 yazıyo ve ikiside senin öylemi millet birini bulamazken , nası oluyo pek anlam veremedim :silent: doğrusu... , bu arada mesajlarının sayısı artmıyo bilmem farkettin mi :cyclopsan
tşkHayırlısı olsun.Su akar yatağını bulur! Problem yoksa neden üyelik iptal edilsinki? Sonuç olarak son karar yönetimindir. Şimdilik tekrar hoşgeldin.
yani profiline göre 19 yaşındasın , motosikleti bölümünde r1 ve gsxr-750 yazıyo ve ikiside senin öylemi millet birini bulamazken , nası oluyo pek anlam veremedim :silent: doğrusu... , bu arada mesajlarının sayısı artmıyo bilmem farkettin mi :cyclopsan
Evet bu 19 yaş ve R1....?? Biraz "Türkiye-üstü" geldi bana da.. Taparım...!!
Aramıza tekrar hoşgeldin. Kalıcı ve katılımcı olursun inşallah...
Hoşgeldin arkadaşım.:rendeer: iyi forumlar.:wiinkk:
tekrar hoşgeldin![]()
hgldn
_________
_________
_________
Hoşgeldin...kazasız belasıs forumlar.
hoş geldin umarım bu sefer kalıcı olursun