mrb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar, bıkmadan usanmadan yine üye oldum .bu üyeliğin sonuda diğerleri gibi olmaz umarım.

hoşgeldin...............:rendeer:

Ya bunu bu tatlıya bağlayınn yani bu son üyeligim olcak falan de de kalıcı bi isimle devam et foruma

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya benimde hoşuma gitmiyor sürekli farklı nıcklerle girmek ama banlıyorlar napim, bende baska nıck alıp yine geliyorum , onlar bir daha banlıyo ben bir daha geliyorum. hobi gibi bişe oldu artık.

ya benimde hoşuma gitmiyor sürekli farklı nıcklerle girmek ama banlıyorlar napim, bende baska nıck alıp yine geliyorum , onlar bir daha banlıyo ben bir daha geliyorum. hobi gibi bişe oldu artık.

hımmm , peki düşünüyorum bi bayanı neden banlarlar diye ama bulamıyorum , küfür den felan olsa gerek yoksa niye banlanasın , (bu banda nası bi lafsa :p)

Yani forumu bu kadar sevmen hafifletici neden olarak gösterilebilir bence :silent: ama karar tabiki mod arkadaşların:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya inan bende anlamıyorum, düşünmediğim şey kalmadı , en son kendi kendime ''aceba forumda reelden benle sorunu olan motosikletçi arkadaşlar mı var, beni gördüler de sürekli banlıyolar'' bile dedim ama böyle bişe olacağını sanmam, onlar öyle bişe yapmaz. umarım öle diildir....

Mersin İl Temsilcisi
selam arkadaşlar, bıkmadan usanmadan yine üye oldum .bu üyeliğin sonuda diğerleri gibi olmaz umarım.

yaa sayın mod arkadaşlar. eftelya arkadaşımız bir bayan olmasına rağmen ailesinin tüm direnmelerine karşı çıkıp motosiklet tutkusunu doyasıya içinde hissedenlerden birisi. tüm zamanını motosiklet nette faydalı bilgiler bölümünü okuyarak geçirir.

ancak geçen gün bir yanlış anlaşılma dolayısıyla sanırım formdan uzaklaştırılmış fakat çok iyi biliyorum ki birden fazla nick asla ama asla kullanmıyor. yaklaşık 2 yıldır bu formdayım ve beni bilenler bilir, doğruya doğru konuşurum. hele ki söz motosikletten ve motosiklet tutkunluğunda olduğu zaman daha da heyecanlanırım. diyeceğim şu ki eftelyaya ben kefilim, inanın ki birden fazla nicle giriiş yapmıyor ve banlandığı zaman haksızlığa uğradığını düşünse de formu terk etmedi ve yine burada. ona destek çıkmanızı rica ediyorum. Mersinde bayan arkadaşların daha çok katılımını bekliyoruz bu arada...
YÜREKÇEKALIN...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zlm...........................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin Aramıza Umarım Busefer Kalıcı Olursun Bir Aksilik çıkmaz
teşekkürler, umarımmmm
hoşgeldinn adınız nedir çok kısa yazmışsınız :)
sen fb'lisin ama yahh olmadı şimdi :p bu hafta İnönüde yicez sizi :)

yaa sayın mod arkadaşlar. eftelya arkadaşımız bir bayan olmasına rağmen ailesinin tüm direnmelerine karşı çıkıp motosiklet tutkusunu doyasıya içinde hissedenlerden birisi. tüm zamanını motosiklet nette faydalı bilgiler bölümünü okuyarak geçirir.

ancak geçen gün bir yanlış anlaşılma dolayısıyla sanırım formdan uzaklaştırılmış fakat çok iyi biliyorum ki birden fazla nick asla ama asla kullanmıyor. yaklaşık 2 yıldır bu formdayım ve beni bilenler bilir, doğruya doğru konuşurum. hele ki söz motosikletten ve motosiklet tutkunluğunda olduğu zaman daha da heyecanlanırım. diyeceğim şu ki eftelyaya ben kefilim, inanın ki birden fazla nicle giriiş yapmıyor ve banlandığı zaman haksızlığa uğradığını düşünse de formu terk etmedi ve yine burada. ona destek çıkmanızı rica ediyorum. Mersinde bayan arkadaşların daha çok katılımını bekliyoruz bu arada...
YÜREKÇEKALIN...:rendeer:

yürekçe çok teşekkürler, bi tanesin :rendeer:

Bayan motosikletçilere iltimastan kaçınılmamalıdır. Hoşgeldin Eftelya. Bağrımıza basalım onu.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mod bir arkadaşın gelmesini bişeler söylemesini bekledim şu ana kadar ama olmadı. yarın foruma girdiğimde '' üyeliğiniz aşağıdaki nedenlerden dolayı iptal edilmiştir ;
forumda birden fazla nick kullanma ''
yazısıyla karşılaşmam umarım, motosiklet sevdalısı bütün arkadaşlara iyi geceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar