ya benimde hoşuma gitmiyor sürekli farklı nıcklerle girmek ama banlıyorlar napim, bende baska nıck alıp yine geliyorum , onlar bir daha banlıyo ben bir daha geliyorum. hobi gibi bişe oldu artık.
selam arkadaşlar, bıkmadan usanmadan yine üye oldum .bu üyeliğin sonuda diğerleri gibi olmaz umarım.
teşekkürler, umarımmmmHoşgeldin Aramıza Umarım Busefer Kalıcı Olursun Bir Aksilik çıkmaz
sen fb'lisin ama yahh olmadı şimdihoşgeldinn adınız nedir çok kısa yazmışsınız![]()
yaa sayın mod arkadaşlar. eftelya arkadaşımız bir bayan olmasına rağmen ailesinin tüm direnmelerine karşı çıkıp motosiklet tutkusunu doyasıya içinde hissedenlerden birisi. tüm zamanını motosiklet nette faydalı bilgiler bölümünü okuyarak geçirir.
ancak geçen gün bir yanlış anlaşılma dolayısıyla sanırım formdan uzaklaştırılmış fakat çok iyi biliyorum ki birden fazla nick asla ama asla kullanmıyor. yaklaşık 2 yıldır bu formdayım ve beni bilenler bilir, doğruya doğru konuşurum. hele ki söz motosikletten ve motosiklet tutkunluğunda olduğu zaman daha da heyecanlanırım. diyeceğim şu ki eftelyaya ben kefilim, inanın ki birden fazla nicle giriiş yapmıyor ve banlandığı zaman haksızlığa uğradığını düşünse de formu terk etmedi ve yine burada. ona destek çıkmanızı rica ediyorum. Mersinde bayan arkadaşların daha çok katılımını bekliyoruz bu arada...
YÜREKÇEKALIN...:rendeer:
Bayan motosikletçilere iltimastan kaçınılmamalıdır. Hoşgeldin Eftelya. Bağrımıza basalım onu.. :rendeer:
hoşgeldin......................:cat: