İşte Fotolarım ve Aysun'um

Hayırlı olsun arkadaşım sanırım çağ motordan aldın bu motoru gecen seneden beri satılıktı nasip sanaymış.Baktım orda motora baya temiz bi makina km.si de baya düşüktü sıfır diyebilirim hayırlı olsun tekrar.

Hayırlı olsun arkadaşım sanırım çağ motordan aldın bu motoru gecen seneden beri satılıktı nasip sanaymış.Baktım orda motora baya temiz bi makina km.si de baya düşüktü sıfır diyebilirim hayırlı olsun tekrar.

Teşekkür ediyorum kardeş evet ordan aldım, bu arada senin avatar süper çok hoşuma gidiyor bu arada eryamandaymışsın, bende sincandayım, sürüş konusunda öğütlerine ihtiyacım var.

:mrgreen: Aysungggg

Allah kaza bela vermesin inşallah, keyifli sürüşler dilerim :rendeer:

hayırlı olsun aysunla nikahın bir ömürboyu kazasız sürer inşallaah,:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en kısa zamanda inşallah, yav kız milleti illa naz yapacak, istekleri bitmiyo ya.

bi yastıkta kocarsınız inşallah..:rendeer:

kız sende iyibak bu oğlana yoksa saçını başını yolarım valla..:cat:

arkadasım sorma benım cenavarada aysundıyo benım arıza kankı bosver desınler hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun ,fakat ful face bi kask alırsan daha tamamlayıcı olur düşüncesindeyim,bide motorun yakıyo valaha,MAşallah

güzel motosiklet gerçekten..:cat:uyarıları dikkat!!!(full koruma) kazasız belasız sürüşler

bi yastıkta kocarsınız inşallah..:rendeer:

kız sende iyibak bu oğlana yoksa saçını başını yolarım valla..:cat:
üzerse sana söylerim yolarsın saçını başını, ona da söyleyim korksun biraz benden uyuzz.

hayırlı olsun ,fakat ful face bi kask alırsan daha tamamlayıcı olur düşüncesindeyim,bide motorun yakıyo valaha,MAşallah

güzel motosiklet gerçekten..:cat:uyarıları dikkat!!!(full koruma) kazasız belasız sürüşler

Allah razı olsun arkadaşlar her kesin tavsiyelirini ve önerilerini dikkatle okuyorum inanın, bu arada kask konusuna eğilmem lazım sanırım, full face derken, çeneden açılmayan kask mı demek istiyorsunuz ? malum terimler biraz yabancı.

Teşekkür ediyorum kardeş evet ordan aldım, bu arada senin avatar süper çok hoşuma gidiyor bu arada eryamandaymışsın, bende sincandayım, sürüş konusunda öğütlerine ihtiyacım var.

bende elvankent'teyım istersen hafta sonları gorusup ufak tefek pratık konusunda yardımcı olabılırım..

Hayırlı olsun kardeş. Allah kaza bela vermesin.
Yanlız alttaki ayetin mealinde ''ve azıtma'' sözcüğü pek doğru olamamış gibi. Hud Suresi’nin 112. ayeti şöyledir: "Öyleyse emrolunduğun gibi dosdoğru ol; seninle beraber tevbe edenler de (olsunlar). Aşırı gitmeyin. Zira O, yaptıklarınızı görür."

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar