Vespa'lar ve Beverly'ler baştan beri çok hoşuma gidiyor benim de. Bir seferinde sedefi beyaz bir 250GT Vespa alıyordum az daha ama kredi kartımın limiti yetmemişti o gece. Beverly daha büyükçe tekerlekleri ile daha da iyi ve Vespa ile aynı asilliği taşıyor son çizgisine kadar. Türk veya İtalyan olmakla ilgisi yok, Vespa ve yarattığı stil bütün dünyada sevilmektedir. Size Hollanda kraliçesi hazretlerinin de Vespa ile işe gittiğini gördüğümü söylesem...
250 cc scooter'lar da son derece tatminkar, ve hatta çoğu zaman tehlikeli hızlara ulaşabiliyorlar, ivmelenmeleri aklınızı alacak kadar tatminkar. Fazlası ne işe yarar diyen arkadaşıma katılıyorum. 500'lük Beverly tüm bu özelliklerin yanına bir de full yüklenip kıtalararası seyahate imkan sağlayacak bir model. İsmi üstünde: "Cuiser".
Vitesin bir motosiklete daha fazla motosiklet özelliği kattığına inanmıyorum. Bu otomatik vitesli otomobilleri otomobil saymamaya benziyor. Bülent kardeşim bu konuda çok radikal fikirlere sahip. Otomatik vitesli scooterlar çok konforlu, belki viteslilerden biraz daha da zevkli makinalar.
Onu bunu bırakın da bir makina olarak çooook güzelmiş yeni Beverly Cruiser. Sağol Pininfarina resimler için. Umarım alırsın yakında.
Hocam boşver çizgini bozma.. Ben bozdum, keşke maxi scooter'da kalsaymışım diyorum..
250 cc scooter'lar da son derece tatminkar, ve hatta çoğu zaman tehlikeli hızlara ulaşabiliyorlar, ivmelenmeleri aklınızı alacak kadar tatminkar. Fazlası ne işe yarar diyen arkadaşıma katılıyorum. 500'lük Beverly tüm bu özelliklerin yanına bir de full yüklenip kıtalararası seyahate imkan sağlayacak bir model. İsmi üstünde: "Cuiser".
Vitesin bir motosiklete daha fazla motosiklet özelliği kattığına inanmıyorum. Bu otomatik vitesli otomobilleri otomobil saymamaya benziyor. Bülent kardeşim bu konuda çok radikal fikirlere sahip. Otomatik vitesli scooterlar çok konforlu, belki viteslilerden biraz daha da zevkli makinalar.
Onu bunu bırakın da bir makina olarak çooook güzelmiş yeni Beverly Cruiser. Sağol Pininfarina resimler için. Umarım alırsın yakında.
Vitesli motorlarla hic aram yok gerci ama mesela ne onerirsin bana? Bu aletin suan cach fiyati 14.000 kusur ytl. Bir ara yamaha mt03 ilgimi cekti ayni fiyatta ama arastirinca ogrendimki 130'u gecince o makinada grenaj ve on siperlik olmadigindan deli ruzgar oluyormus. Akabinde cok ciddi yedek parca ve servis sikintisi varmis hevesim kursagimda kalmisti bunlari ogrenince.
Hocam boşver çizgini bozma.. Ben bozdum, keşke maxi scooter'da kalsaymışım diyorum..
Son düzenleme: