Evet 15 ya da 16 yaşındaydım ve evet yaptığımda en ufak bir mantık yoktu, sorun kaç yaşında ne yaptığın değil (bu arada şu anda 30 yaşımdayım) konuyu yaşa başa ve başka taraflara taşıma olayına da anlam verebilmiş değilim ayrıca yaptıklarım konusunda sana yalan söyleyecek de değilim..
Kimseye öğüt ya da akıl verdiğimi de söylemedim, dolayısıyla lütfen yalan ithamda bulunma adam gibi somut ve dayanaklı şekilde yaz yazacaksan, sorunun okumak olduğu için (ya da daha doğrusu okumamak) anlamamakta direniyorsun ve anlaman da beklenemez zaten, sana yazdıklarımın başından beri ilk yazımı oku diyorum ama okumamakta direniyorsun..
Ne kadar saçma yazdığının farkında mısın? Yok takım tutar gibi marka tutma falan bunlar ne kadar anlamsız cümleler.. Hiçbir marka tutmuyorum burada, başka bir marka için de aynı şeyler söylense onun için de aynı şeyleri yazarım, hem marka tutacak olsam kendim de eleştirdiğim bir markayı tutar mıyım sanıyorsun? Konuyu kişiselleştirmeden yaz demişsin ama sen lafı dolambaçlı yollardan getirip şahsım hakkında garip garip konuş sonra buna göre yaz de olsun bitsin öyle mi? Seni aklı selime davet ediyorum, önce düşün sonra klavye başına geç de yazdıkların mantıklı ve tutarlı olsun..