selam
arkadaşlar merhaba mt ye vermiş olduğum uzunca bir aradan sonra yine buradayım
nasılsınız iyimisiniz buraları coşturmuşsunuz maşallah
sebebini anlayamadığım bu hasret nedendir bilmem en kısa sürede buluşmak dileklerimle...
nasip olursa bende cumartesi cünü fuara gitmek istiyorum...nasipse görüşürüz...
Bu suzuki Türkiye'ye ne demek lazım bilemiyorum ilk mailden sonra 2. hatırlatma mailini attım ama nafile yani sitende bir mail veriyorsun ve bunları kontrol eden bir eleman görevlendirmiyorsun sırf merak edip diğer markaların sitelerindeki mail adreslerine de mail atacam bakalım hangisi dönecek motoru alırken bu kriteri değerlendireyim :mrgreen:
ooo mustafa değiştirmişsin makineyi.. hayırlı uğurlu olsun. :cat:
kaça aldın kimden aldın nasıl aldın. kendi motorunu ne yaptın?
selam merhaba oda arkadaşım teşekkürler
an 400 ü 8500 ytl ye bi arkadaşa verdim
an 650 19000 ytl maloldu
mustafacım ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullanırsın inşallah.
kendi motorunu bence ucuza vermişsin gerçi piyasa berbat ama 650 yi pahalı almışsın ya.. herhalde artı özellikleri var.
benim motor ucuza gitti farkındaım ama an650 en düşük 17000 ytl buldum fakat bi arkadaşla gittim (satıcı benim arkadaşın kankası) bu makina size gelmez dedi bizde şu an benim aldığım makinaya yöneldik aldığım makinanın çiziği yok 3000 km de ilk sahibi çok iyi bakmış cila vs... düzenli temizlik aldığımız da da zaten sanki acentadan yeni çıkmış gibiydi...
artı olarak pirelli diablo lastik,bi-xenon-çakar üzerindeydi bunlarda yaklaşım 1000 ytl yapıyor... alım satım dahil 18000 ytl iyi sayılır....
yani işin açığı 500-1000 ytl zarar etmiş olabilirim. olsun anasını satayım 6 aydır kafamı yiyip duruyordu bu mesele hayallerimi ertelemeyim dedim bi daha mı gelecez dünyaya......
Uzun süredir takip ettiğim bu başlığa katkısı olan herkese merhaba,
Sayenizde çok bilgi edindim bu başlıktan. Buradaki muhabbet ve samimiyette başka yerde yok gerçekten
Burgmanım ile 2 senem ve 23000km dolmak üzere. Satıp bir araba almak istesemde bir türlü içimden de satmak gelmiyor. Hala ilk günkü keyifle kullanmaya devam ediyorum.
Herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler...
Mustafa, boşver keyfini çıkar makinenin için rahatmı gerisini boşverrrrrr. Kardeşim tekrar hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın kaza bela vermesin
merhabalar arkadaşım.:rendeer:
güle güle kullan . ALLAH kaza bela vermesin.![]()
merak ettiğin bir husus varsa bizim ustalar cevaplar hemen. neticede bedavaya çalışmıyorlar. iyi maaş veriyoruz deniz ustaya laf aramızda![]()
Çok sağolun arkadaşlar ben tecrübelerim ve merakımı sizinle paylaşıyorum keşke gerçekten uzmanı olsaydımda beraber dağıtıp toplasaydık şu makinaları
Tecrübe dedikte bugün de bişey yaşadım artık yuh dedim bilindiği gibi bende 3 tane Burgman var şu anda sabah yerlerini değiştireyim dedim en az kullanılanı çalıştırmak için kontağın önündeki kapağı açmak için bulunan anahtarın tersiyle açılan zımbırtıyı açtım tuhaflık yok değilmi sonra kontak anahtarını soktum çevirdim kontak açıldı ee ne varki herkesinki böyle değilmi sonra marşa bastım ana immobilizer ışığı yanıyor FI diyor ekranda anam eyvaaah dedim al şimdi uğraş sonra bir bakarımki 2 motorda Immobilizer var anahtarları karıştırmışım ama beni şaşırtan olay kontağın önündeki kapağın açılmaması lazımdı hadi açtı diyelim kontağın dönmemesi lazımdı. Sonra o anahtarları benim ihtiyarda denedim ne kapağı açtı ne kontağı aklıma ilk gelen şey anahtar kombinasyonları tuttu ama immo yemedi şimdi Vedat ve Tarık'ın motorunda deneyecem onlarıda açarsa vay halimize![]()