[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüce rabbim şu İstanbul çukurundan kurtulmama izin verirse artık gelecem bendeee...(izmir özledim seniiiii)

size iyi toplaşmalar arkadaslar... benim İzmire vizem bitmiş... sınırda problem cıkacak gibi.. yeni vize basvurusu yapıcagım, verirlerse gelmeye calısacagım:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
size iyi toplaşmalar arkadaslar... benim İzmire vizem bitmiş... sınırda problem cıkacak gibi.. yeni vize basvurusu yapıcagım, verirlerse gelmeye calısacagım:rendeer:

Fuarda bir MT İzmir üyesi unutulmuştur. :)
Bu arkadaşı geri almayı düşünen var mı. İzmir sınırına bavulla bırakabiliriz :cherry:

Moderatör (forrap)
:santa: :santa: :santa: :santa:
sen bıze kıyamazsın:p

Toplantıda konu mankenimi yapcan bizi:p:p

Canlarım benim,siz gelin gerisine karışmayın ::144:: ::winkwink::139::

Bu arkadaşı geri almayı düşünen var mı. İzmir sınırına bavulla bırakabiliriz :cherry:

Tüh be,bırakıp kaçtığımız anlaşılmış Cengiz abi:cherry: Bir kaç yıl İstanbul da kalsın,biraz da İstanbul'lu dostlarımızın can yoldaşı olsun dedik.Bir kaç yıl,hatta bir kaç yüz yıl kalabilir.Bizim açımızdan sorun yok,biz sizin mutluluğunuz için Sercan dan ayrı yaşamaya hazırız:p
(timsahgözyaşı.gif )
(Benim haaaala umuuuduuum vaaaar .mp3..)

(timsahgözyaşı.gif )

bunlarda_yenimi_çıktı.exe :queen:

Biz Sercan'ı sizi de alıp gelsin diye bıraktık:cat:
Biz ona boumerang Sercan deriz kendi aramızda (Avlanmak için kullanmayız aman yanlış anlaşılmasın):bounce::rendeer:

vayyyy demek oyle oldu haaa, dün aksam oyle demiyodun ama...bi daha yapmam bak:queen:

hani alp tunayı banlamam icin beni mod yapacaktin?

Canlarım benim,siz gelin gerisine karışmayın ::144:: ::winkwink::139::

Tüh be,bırakıp kaçtığımız anlaşılmış Cengiz abi:cherry: Bir kaç yıl İstanbul da kalsın,biraz da İstanbul'lu dostlarımızın can yoldaşı olsun dedik.Bir kaç yıl,hatta bir kaç yüz yıl kalabilir.Bizim açımızdan sorun yok,biz sizin mutluluğunuz için Sercan dan ayrı yaşamaya hazırız:p
(timsahgözyaşı.gif )

vayyy be en paylasılamayan uye lere beni ekleyebilirsiniz:mrgreen: ne kadar sevenim varmıs:salut::salut::salut:

(timsahgözyaşı.gif )

bunlarda_yenimi_çıktı.exe :queen:
yeni cıktı canim.. ama filmleri daha guzel bu Tuncer in... siddetle tavsiye ederim...:)

Biz Sercan'ı sizi de alıp gelsin diye bıraktık:cat:
Biz ona boumerang Sercan deriz kendi aramızda (Avlanmak için kullanmayız aman yanlış anlaşılmasın):bounce::rendeer:

işte mt İzmirden beni sahiplenecek biri cıktı... size abi diyebilirmiyim? ama hakketten de duygulandirdin beni be Baran abi...:cat: tesekur ederim:rendeer:

elektrik süpürgesinin torbasından mı çıktı :queen::queen:
yok canım ben shell çekilişinden cıktım.. taze sıcak sıcak:p

sercan kardeşim kyfin yerindeymiş istanbulda diye duydum. o yüzden takıl biraz daha. ama cumaya kadar da gel gari

vayyyy demek oyle oldu haaa, dün aksam oyle demiyodun ama...bi daha yapmam bak:queen:

hani alp tunayı banlamam icin beni mod yapacaktin?

vayyy be en paylasılamayan uye lere beni ekleyebilirsiniz:mrgreen: ne kadar sevenim varmıs:salut::salut::salut:

yeni cıktı canim.. ama filmleri daha guzel bu Tuncer in... siddetle tavsiye ederim...:)

işte mt İzmirden beni sahiplenecek biri cıktı... size abi diyebilirmiyim? ama hakketten de duygulandirdin beni be Baran abi...:cat: tesekur ederim:rendeer:

yok canım ben shell çekilişinden cıktım.. taze sıcak sıcak:p

ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!

sen yakında Türkiyede paylaşılamayan adam olacaksın
Moto Aktüel dergisinin son sayısında(http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın
:queen::queen::queen:

işte mt İzmirden beni sahiplenecek biri cıktı...

ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!

Moto Aktüel dergisinin son sayısında(http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın

Son düzenleme:
yavv izmir MT ne güzel toplanmak için herzman bir bahaneniz var.kıskanıyorum sizi valla en sonunda taşıncam izmire

Son düzenleme:
ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!

ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!

al moruk ben senın bulduun seyın dırek resmını basıyım:queen::queen:
sercanry5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar