1,5 gün Antalya seyahati muhteşemdi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
baba ne oldu kuşadasında köfteciyle kavgamı ettin?:queen:aaaaa anladım ben köfteciyle antalyaya gittin seni seni ııııııı neyse sustum daha konuşmim:p yinr yollar yine fotolar yine yemekler ve sen güzelsin ayaakların sağlık öpüldün

lem oğlm karıştırmasana kuşadasını falan allah allah:pr:eek:kuyolar ordanda mt yi bensana nediim şimdi neyse bicezayı hekkttin artık:p

ümmet abi topiği yeni gözrdüm walla ama gerçekten ani geldin ben saymadım bunu bidahaki sefer gelmeden haber verirsin ona göre program yapalım gerçi daha buraları iyi tanımasamda elimden geldiğince:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi topiği yeni gözrdüm walla ama gerçekten ani geldin ben saymadım bunu bidahaki sefer gelmeden haber verirsin ona göre program yapalım gerçi daha buraları iyi tanımasamda elimden geldiğince:)
teşekkür ederim seyfettin canım kardeşim,orda otele kadar zaman ayırıp gelmen yeter,tabi tekrar geldiğimde ararım seni,kolay gelsin sana görüşmek üzere:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet abi ta nerelerden antalyalara geliyon gidiyon sonra haberimiz oluyo..:salut:

aman abi kazasız belasız dualarımız seninle..:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beni canım köfte cekti nereye gitsem acaba tavsiye edermisin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beni canım köfte cekti nereye gitsem acaba tavsiye edermisin
kuşadası doğru adres köfte konusunda fuardan sonraki hafta gidelim üçümüz köfteler benden.ama nerdeeeee siz istanbuldan dışarı çıkamazsınız motorlarınız ufacıık:p:p:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun vala ümmet abı söylenecek söz yok.harıka :rendeer:

En sonunda Duar girişinde ümmet abi ile tanışma fırsatı buldum uzun zamandır yazılarını ve gezilerini takip ediyordum ama tanışma fırsatı bulamamıştım :)

ddh

abi afyona uğramışın Karaman'a da uğrayıver 1-2 saatlik yol gezdirelim eğlenelim bekleriz Karaman'a da

Ümmet bey,
güzel bir gezi olmuş yine.

İzmir'e yolunuz düşecek olursa bekleriz.

abı solenecek kelıme bırakmamıssın bızlere allah keyfını bozmasın motoruna ve sana zeval getırmesın...gezmeye tam gaz devam abı...ınsallah ankaraya geldıgınde senı ağırlama sansımız olur...

Merhaba Ümmet Bey,
Portfolyonuza yeni bir gezi daha eklemişsiniz. Koca ve zorlu bir Antalya gezisini küçücük bir haftasonu gezisine sığdırmışsınız. Gezinizi güzel fotoğraflar eşliğinde sürükleyici anlatımınızla paylaştığınız için teşekür ederim. Selam ve saygılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abı solenecek kelıme bırakmamıssın bızlere allah keyfını bozmasın motoruna ve sana zeval getırmesın...gezmeye tam gaz devam abı...ınsallah ankaraya geldıgınde senı ağırlama sansımız olur...

teşekkürler iyi dileklerin için ankaraya geldiğimde görüşürüz inş pro bulur sizi:cat:

Ümmet bey,
güzel bir gezi olmuş yine.

İzmir'e yolunuz düşecek olursa bekleriz.

iki haftada bir izmirdeyim tekrar geldiğimde kısmet diyelim:rendeer:

abi afyona uğramışın Karaman'a da uğrayıver 1-2 saatlik yol gezdirelim eğlenelim bekleriz Karaman'a da

buaralar kahraman biraz zor geçensene iki sefer geldim sertavuldan mersine geçmiştim.nisandan sonra oralardan geçmek istiyorum uğrarsam ararım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar