ben boyle ruzgarin....

herkese selamlar....fazla bisi yazamiyorum ellerim titriyor neden derseniz 15 dkka once motosikletin birden cikan ruzgarda sol tara yatti debraj levyesinin ucu yamuldu ayna yamuldu(duzelttim) +sinyal yamuldu onuda duzelttim ama bu levyeyi salak gibi aldim pense ile duzeltmeye calistim haliyle kirildi ne yapabilirim kaynak filan mi ki yada yenisi ne kadardir cbr 125 motorum off offffffff:salut:

Sanırım bı abımızın basınada gelmıstı "Honda nın dandık parcaları" baslıktı sanırım.Yabı dandık oldugundan kırılmıyor orası ayrı... Neyse orda da konuslmustu dokum oldugu ıcın kaynak tutmuyor degıstıreceksın arkadasım.Geçmıs olsun bu arada...

Geçmiş olsun ya arkadaşım. Motor durduğu yerde yan yattı herhalde.

herkese selamlar....fazla bisi yazamiyorum ellerim titriyor neden derseniz 15 dkka once motosikletin birden cikan ruzgarda sol tara yatti debraj levyesinin ucu yamuldu ayna yamuldu(duzelttim) +sinyal yamuldu onuda duzelttim ama bu levyeyi salak gibi aldim pense ile duzeltmeye calistim haliyle kirildi ne yapabilirim kaynak filan mi ki yada yenisi ne kadardir cbr 125 motorum off offffffff:salut:

geçmiş olsun yenisi 25 ila 35 ytl arasındadır diye biliyorum kaynak da yapılır aliminyum kaynağı yaptırırsın

Geçmiş olsun ya arkadaşım. Motor durduğu yerde yan yattı herhalde.

marketten bir sakiz alip cikayim derken birden ruzgar bastirdi hemen kostum motor aklima geldi (motoru iyi koymustum saglam duruyodu ruzgarla paralleldi ) tam kapidan ciktim motorum yerde off off ...saolun..

geçmiş olsun yenisi 25 ila 35 ytl arasındadır diye biliyorum kaynak da yapılır aliminyum kaynağı yaptırırsın

25-30 milyon filansa sorun degil ya bnde 100 filan duymustum bakalim 8000 bakimi geliyo az kaldi gittigimde sorarim degistirirz 25-30 ise

Son düzenleme:
motorun yeni mi yoksa bir kaç senelik mi idi. Eğer yeni ise ve saçma bi sebebten yan yattı ise insan o kadar üzülüyorki anlatamam ancak 1 - 2 senelik motor düşünce o kadar üzülmüyorsun.
Senin üzüntünden anladığım kadarıyla motorun yeni.
yapman gereken 1.kural ( başıma geldiği için söylüyorum ) bu durumu kabul etmek.
Evet 1.kura durum kabulu. Sonrasında sakinleşiyor ve ne yapacağımızı daha sağlıklı düşünüyoruz.

motorun yeni mi yoksa bir kaç senelik mi idi. Eğer yeni ise ve saçma bi sebebten yan yattı ise insan o kadar üzülüyorki anlatamam ancak 1 - 2 senelik motor düşünce o kadar üzülmüyorsun.
Senin üzüntünden anladığım kadarıyla motorun yeni.
yapman gereken 1.kural ( başıma geldiği için söylüyorum ) bu durumu kabul etmek.
Evet 1.kura durum kabulu. Sonrasında sakinleşiyor ve ne yapacağımızı daha sağlıklı düşünüyoruz.

abicim motorum tam olarak 1 yil 2 ay 13 gun ve 2-3 saatlik ama benim icin daha dukkandan yeni cikmis gibi cok guzel bakiyodum ama gitti iste gerci grenajlarda filan cizik yok bi aynada biraz cizik var+biraz koruma topuzunda iste sinyal zaten hic belli olmuyo da levyeye taktim

maşallah gözün gibi bakıyorsun motora. Yanlız 17 yaşındasın 1 yil 2 ay 13 gun ve 2-3 saattir motosikletin var Ehliyeti almadın mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canın sağolsun. nazarı de geç.. tabi demesi kolay değil biliyorum. ihtiyar olmasına rağmen benim motosiklete biri elini koyduğunda bile elini tutup kaldırıyorum.

maşallah gözün gibi bakıyorsun motora. Yanlız 17 yaşındasın 1 yil 2 ay 13 gun ve 2-3 saattir motosikletin var Ehliyeti almadın mı ?

abi yasim tutmuyo tutsa alicam bnde zaten kenar mahallede full koruma ile kullaniyorum ama iste ehliyetim yom ama ne yapayim bu sevgiye karsi koyamiyorum baba yasimi buyutmresi icin dava acicaktim sonrada ilerde sorun olur filan dedilerr ondan acmadik yani malesef ehliyetim yok :(

en gidiyorum birazdaha bakayim ne yapabilirim diye aksam ustu son durumu bildiririm size saolun

Son düzenleme:
İşte 125 liklerin en sevmediğim tarafı bu:pr: İnadınada bizim bu taraflar çok rüzgarlı :S

öncelikle geçmişolsun:wiinkk:
umarım hafif bir şekilde atlattığın bu tecrübeden ciddi bir ders almışsındır!
1- Rüzgarın şiddetli olduğu anlarda,dikkatsiz sollamalardan hele karşı trafik
varsa kesinlikle kaçın.
2- Yine rüzgarlı havalarda viraj alırken ya da uzun araçları solarken dahada
dikkatli ol ya da hiç şerit değiştirme! çooook tehlikeli olabilir zira
motosikletin hafif siklet:wiinkk:

kırılan motosikletin aksamları olsun onlar değiştirlebilirler.....

Tekrar geçmişolsun:rendeer:

Son düzenleme:
geçmiş olsun:rendeer:cbf 250 levye fiyatı 40 ytl kdv dahil bu 2007 yaz fiyatıdydı,cbr da nekadardır bilemiyorum:(kolay kırılma nedeni ise, bir kaza anında elin elcikle levye arasında sıkışmasın diye dokumunde bır kırılma noktası bırakıyorlar levyenın dandikliği ile alakalı değil

peki cok tesekkur ederim simdi indim motorumdan biraz dolastim kendime geldim hersey tammdir sadece levye kaldi cbf250 nin 40 sa benimkininde asagi yukari oledir ii saglik olsn onu degistirirz

esk de erbat bi rüzgar vardı bende dışardaydım hızlı gitmiyorudum üstelik dengemi bozuyodu rüzgar..

esk de erbat bi rüzgar vardı bende dışardaydım hızlı gitmiyorudum üstelik dengemi bozuyodu rüzgar..

evt ya ruzgar berbatti bide bnm motor dustukten sonra gittim parka bi elden gecireyim dedim tam levyeyi duzeltmeye calisirken kirilinca gittim bankin birina ayagimin ustu ile tekme attim simdi ayagimin ust tarafini hissetmiyorum baya aciyo ya :queen:

evt ya ruzgar berbatti bide bnm motor dustukten sonra gittim parka bi elden gecireyim dedim tam levyeyi duzeltmeye calisirken kirilinca gittim bankin birina ayagimin ustu ile tekme attim simdi ayagimin ust tarafini hissetmiyorum baya aciyo ya :queen:

eninde sonunda düzeltilebilinecek bişey bi sinirlede kendine zara verirsin

bide sinirli motora bincen sonra dikkat problemin ortaya çıkacak

dikkat et...

Geçmiş olsun dostum ; bu bizim motorlar hafif hemen düşüyoo walaa :farao:

Şafak geçmiş olsun.

Dikkat et böyle zamanlarda. Maalesef hafif motosikletler rüzgar karşısında şanssız oluyor!

Daha dün muhabbeti geçti ; debriyaj kolu fiyatı 25 YTL civarında!

30 YTL'den fazla para verme sakın...

Gecmiş olsun. İlk hasarsa motoruna gelen bunu nazar boncugu sayarsın sende boyle gelmiş gecmiş olsun tum hasarların. Bu arada yaptırınca malilyetini yazarsan makbule gecer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar