ben boyle ruzgarin....

yas buyutmek ıcın bende mahkemeye vercektım sonra askerlık falan dedıler dedım sunun surasında 1 yıl kalmıs bosuna hayatımın 1 yılını calıyım dedım

Geçmiş olsun dostum ; bu bizim motorlar hafif hemen düşüyoo walaa :farao:

herkese cok tesekkurler...

biz de arkadasla gittik lehim yapalim kaynak yapalim filan dedik ama olmadi en iyi degistirmek 2 hafta icnde filan gidicem servise degistirir fiyatinida siznle paylasirim

Çıkma veya başka bir motosikletinkinide uydura bilirsin. Tabi yuvasına uygunsa...
Geçmiş olsun. Kazasız belasız bol km'ler.

kardeşim geçmiş olsun.
keşke doğrultmaya uğraşmasaydın, benimde debriyej kolu eyildi öylede biniyorum, doğrultmaya çalışırsan atar, yani kırılır.ancak ısıtarak doğtultulacagını düşünüyorum fakat o zamanda renk bozulur.fiyatlar uçuk seninkide 40 civarı olacağını sanmam arkadaşlar o civardan bahsetmiş.en iyisi problem yaratmıyorsa öyle binmek.
geçmiş olsun

Mersin İl Temsilcisi
bence motosikletlerde yan takozlar ve motor koruma demiri şart arkadaşım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun...rüzgarlar gerçektende tehlikeli!!bugün burada benide neredeyse düşürüyordu kendimi sol şeritte buldum vallahi..amman dikkat

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Honda muhendisleri kaynak ile masrafsiz cozume karsi bu ustun teknolojiyi bulmus olmasinlar. HONDA marka fanatiklerinin agzindan cikabilecek bir cumle tam da... Valla ben sizlerden beklerdim :mrgreen:

ne kadar dikkat edersen o kadar cok dagılıyo bunu bana exrema hep dio temizlemeye ugraşırken filan bırak hiç ugraşma fazla gözden gecirme hemen dagılır dio artık neden diosa:D
sende üzme o kadar kendini arkadaşım daha kötüsü de olabilirdi bi ara yenisini takarsın olur biter parası cok gelirse de öle idare et derim iş görüyosa yani ucundan filan kırıldıysa daha sonra kendini ayarlayıp alırsın.
bana da düz yolda sag şeridin bariyerine 50cm yapışık giderken geldi malın teki arkadan vurdu onun scooter dagıldı grenaj filan ayna gitti yerden topluyodu parcalrı benimde sadece debriyaj kolunun ucu gitti hala öle duruyo idare ediyo ama bi ara bende deiştircem üzme o kadar kendini içine ukte etmiş anlıyorum seni ama olur böle seyler gecmiş olsun...

Boşver ne koruyosun ne kadar titiz olursan motosiklet o kadar cabuk eskiyo :)
Ben yıkamıyorum bile arkadaşlar arada yıkarken bende su tutuyorum :)
Biraz geniş ol takma kafana benim frenle debriyaj kolunun ucuda kırık hemde aldığımdan beri
Ne kadar oldu diyosan 5-6 yıl oldu sanırım :p

dostum geçmiş olsun.benim de birkaç hafta çnce park yerinde rüzgardan devrilmişti:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar