Bende motorsiklet istiyorum :)

peki izmirde bu şekilde motor toplu motor satış yerleri varmı ben şimdi bu apachelere baktığım yer eşrefpaşa jandarma karakolu yağneler tarafındaki bi motorsiklet bayii

taksit felan yapıyorlar ama ben dedim 1.000 ytl peşin vereyim geri kalanını 250 lik bölmelere ayıralım nuh diyo peygamber demiyo adamlar :)

Motor toplu satışı ne demek abi?

Motosiklet bayilerini dolaşacaksın. Hangisi uygun gelirse al..

Yağhanelerdeki o satıcı iyidir. Güven.

Yani böyle motorsiklet satıcılarının çounlukta olduğu yerler mekanlar babında söylemiştim

neyse çok sağolun kafamda bişeyler şekillenddi ben yine gelirim gelişmelerden haberdar ederim

çok teşekkürler tekrardan iyi geceler

Carpathia git bi Kahramanları dolaşş
Sadece motorcuların vitrinlerine baksan bile bi doydunluğa ulaşırsın.
Ordan geçerken motorcuların vitrinlerine bakmak çok hoşuma gidiyo ya.
Bu arada bende sana şiddetle ybr125 tavsiye ederim:cat:

Carpathia git bi Kahramanları dolaşş
Sadece motorcuların vitrinlerine baksan bile bi doydunluğa ulaşırsın.
Ordan geçerken motorcuların vitrinlerine bakmak çok hoşuma gidiyo ya.
Bu arada bende sana şiddetle ybr125 tavsiye ederim:cat:

şiddeti destekleyen adamın tavsiye edeceği şey de ancak ybr 125 olur:p dostum bi apache kullanıcısı olarak sana şiddetle yardımcı olurum.Dediğin gibi yağhaneler deki motorcu iyidir hele apache yi satma yetisine sahipse ayrıca kaliteli bir adamdır.[/B]Rigel[/B] i bilmem ama ben izmirdeyim sana yardımcı olurum;)

3milyara görünüşü mükemmel bir alet alamazsın.Orta karar aletler var o fiyata.cbf 150 ,yrb 125 gibi .yada cbr 125

bu seçeneklerin arasına Apache yi koymayacak durumda olana da güvenme:p işin şakası bi yana hala sitem ederim bu konuda..İnsanlara en doğru seçenekleri sıralarken kendilerine has güzellikleri veya sorunlarını da anlatın..
Ama 3000km lik bir kullanıcısı olarak Apachenin sana en ufak sorun çıkarmayacağına kefilim( Kullanıcı hatası hariç:p) Dediğim gibi kardeşim izmir de buluşalım istersen:wiinkk:

Motor toplu satışı ne demek abi?

hakkaten yaw bu ne demek:silent:

Son düzenleme:
Yani böyle motorsiklet satıcılarının çounlukta olduğu yerler mekanlar babında söylemiştim

neyse çok sağolun kafamda bişeyler şekillenddi ben yine gelirim gelişmelerden haberdar ederim

çok teşekkürler tekrardan iyi geceler

yani bunu demek istemiştim o anda baya bi gramer bozmuşum hızlı yazmamdan olabilir :)

ben apache de karar kıldım şahsen apacheye güvenmek istiyorum çünkü motora yakından baktım ve beğendim hoşuma gitti yani kullanıcılarıda herhangi bir kötü yorumda bulunmadı hiç bi forumda şuana kadar , ki hatun olayındada iş götürür bi alet gibi geldi bana görünüş açısından

şimdi iş kaldı uygun ödeme seçeneği ile bu motoru vericek bi yer ve motor ehliyeti :D

SabırküPü bu arada çok sağol sanada güzel yazmışsın içimi ferahlattı apache tvs hakkında söylediklerin bi gün görüşür seninde tavsiyelerini yardımlarını red etmem açıkcası :) zaten motoru alınca kurtulamazsınız benden :D

Son düzenleme:
yani bunu demek istemiştim o anda baya bi gramer bozmuşum hızlı yazmamdan olabilir :)

ben apache de karar kıldım şahsen apacheye güvenmek istiyorum çünkü motora yakından baktım ve beğendim hoşuma gitti yani kullanıcılarıda herhangi bir kötü yorumda bulunmadı hiç bi forumda şuana kadar , ki hatun olayındada iş götürür bi alet gibi geldi bana görünüş açısından

şimdi iş kaldı uygun ödeme seçeneği ile bu motoru vericek bi yer ve motor ehliyeti :D

SabırküPü bu arada çok sağol sanada güzel yazmışsın içimi ferahlattı apache tvs hakkında söylediklerin bi gün görüşür seninde tavsiyelerini yardımlarını red etmem açıkcası :) zaten motoru alınca kurtulamazsınız benden :D

dostum merhaba..Apache de karar kılman inan beni de sana yakın sevindirdi..Bi gün görüşürüz demişin de hemen yarın değil öbürgün görüşebilirz ben boşum.Motoru aldıktan sonra değil sadece öncesinde de tavsiye al bence..Msn adresim üyelere açık profil bilgilerimde bulunmaktadır.Gerisini sana bırakıyorum
:wiinkk:

ama ben öyle alıştım napcaz şimdi :D

yani diyemem motorsiklet bi kere bildim bileli motorsiklet derim :D

Ne demek ne yapacağız.. Küçük bi çocuğun savunmasına benziyor..

ne yapacağız derken daha yeniyim zamanla oda doğru geçer lugatıma ama yani cüneyt arkın bile diyor nalışkanlık nalıştınmı hemen değiştiremiyorsun

Mersin İl Temsilcisi
cbf 150.............. ybr 125

ikinci el....

pişman olmazsın

Şu 1 aydır önceden ağzından motorsiklet kelimesi çıkmamış ben her allahın günü harıl harıl motorsiklet bakıyorum :)

ama 3.000 - 4.000 ytl ye adam gibi güzel görünümlü bir motor alsam nede güzel olur 13.000 ytl veripde almadığım tatminkarlığı bir motor ile alabilirim diye düşündüm.

cruise mu chooper mı cross mu ne alsam bilemedim

1.000 - 2.000 - 3.000 ytl en fazla verebileceğim para bir motora

ne diyorsunuz neler önerirsiniz?

Teşekkürler :)

güzel bir motosiklet istiyorsun fakat duygusal (maddi) yönden zayıfsın:cyclopsan
biraz daha artır bütçeni ve adamakıllı bir başlangıç yap tavsiyesinde bulunurum ancak:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abim eğer görüntü senin için gerçekten önemliyse regal raptor DD250E-9 yada DD250E-9b ler var çin malı ama çinliler arasında alına bilecek sağlam motorlardan biri.ama tabi bundan bi hondanın kalitesinide beklemiceksin.bende bu motoru kullanıyorum ve çok memnunum.kontak kapamadan dün 250 km yaptım tık demedi bi düşün derim

Mersin İl Temsilcisi
babalar yaaa, bende istiyorum.... motosiklet yani, istiyorum...

aaahhh ahhhhh
satmayacaktım kelebeğimi
yine her gün motosiklet kavgası/ları yaşanıyor evde

offff yaaaaa

almalıyım
alacam!!!!!!!!!!!

Karar verildi arkadaşlar Apache TVS de karar kıldım ilgilenen herkeze binlerce teşekkür ama benim daha çok yolum var :)

ehliyetten sonra bi müddet para olayı ile ilgilenip bütçe değerlendirmesi yapıp b aleti nasıl alabilirim onu değerlendiricem :)

dostum merhaba..Apache de karar kılman inan beni de sana yakın sevindirdi..Bi gün görüşürüz demişin de hemen yarın değil öbürgün görüşebilirz ben boşum.Motoru aldıktan sonra değil sadece öncesinde de tavsiye al bence..Msn adresim üyelere açık profil bilgilerimde bulunmaktadır.Gerisini sana bırakıyorum
:wiinkk:

Yavrııım nese sevin baalım İzmirde tek apaçici olmaktan kurtuldun:p

Tek apaçici değildim zaten kanka;) kafan rahat olsun

Carpathia bakıyorum konuyu okuyorsun ama msn açık değil:p;)

Son düzenleme:
kalite mühim değil demişsin. motosikleti sadece hava atmak için almayı düşünüyorsun. yaya gezmen daha iyi olur sanırım. :wiinkk: 3-4bin ytl çok yakışıklı bişey alamazsın bu bir. Yakışıklı ama kalitesiz bişey aldın hava basayım derken başına iş getirirsin bu iki. 1-2 yıldan fazla binemezsin kalitesiz motora bu 3 Zaten senin EHLİYETİN YOK BU 4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar