[İzmir - MT]

Zaten ben kanıt biriktiriyorum, bu resmi de kopyaladım. Cengizin de dediği gibi Sercanı bundan sonra Antartika paklar .

Ya o kadar kötü düşünmeyin bence ben konuştum Sercanla.... ;)
Çocuk makinaya bakıyomuşşşşşş kız sonradan oturmuş üstüne:wiinkk:
farkına varamamış yani
İçiniz fesat sizin :queen:

Moderatör (forrap)
Sercan baştan söyleyeyim,bu sefer ben karışmıyorum.Kime sildiriyorsan sildir :p Akıllı durmuyorsun 2 dakika yav,ne gerek var o kadar detaylı incelemeye :p Bak ve çek gözlerini üzerinden hızlı hızlı,tapusunu alacakmış gibi incelemeye ne gerek var :p

herkese tek tek teşekkür ederim. artık zamana bıraktım kendimi toparlanıyorum, gerçekten çok değerli dostluklar kazandım bu sitede eksik olmayın. c.tesi günü kendimi iii hissedersem teyzeoğlu ile bende yanınızda olacağım inşallah yanlız bilet falan gerekiyor galiba forrapım beni bilgilendirirmisin...:silent:

Sen gel,bana bi alo de(cep numaram yoksa özelden söyle atayım) ben seni kapıdan V.I.P. olarak bile sokarım :wiinkk: Eğer kendini yormayacak vaziyetteysen tabi,gelebilecek durumdaysan..
Bilet milet no problem senin için :wiinkk:

offf offf sercanın bittiği andır. artık kesin bize bi kuzu çevirmesi şart oldu. almanya ya bu resimler gider mi acaba kargoyla?

kimse bilemedi Sercanın ne yaptığı ya da düşündüğünü...
çocuk acaba bende motosiklete bölyemi binsem...bu kıyafetler bana nasıl olur diye fikir yürütüyor orada:p
günahını almayın:wiinkk:

Alıntı yapmassam çatlarım abi.... :queen::queen::queen::queen:

Alttaki çocuktan feyz alıp fotosunu da çekseydin ya........ :queen:

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Secan bence sen izmire 1-2 ay dönme... Almanyayamı gidersin holandayamı bilmem.... Ama gelme derim sana.... :queen::queen::queen::queen:

merhaba arkadaşlar..uzun bi süre girmemiştim nete..neler yapıosunuz bi göz atiyim istedim..:wiinkk:
uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba, bugün itibari ile hastaneden

taburcu oldum arkadaşlar, bir buçuk ay istirahatliyim ve bir süre izmire

dönmeyeceğim, burada istanbulda teyzemde kalıyorum, sağlığım Allaha şükür bir kaç

pürüz dışında iyi kalkıyorum yürüyorum elim ayağım tutuyor sadece dişlerimde

alt üst dışarıdan çevreleyen teller var ve bunlar lastikler ile birbirine bağlı yanı

çenem sabit sanırım çok konuşuyormuşum....:))).....tam bir ay daha bu durumda kalacak tabiki beslenmek büyük

sorun sadece sıvı ve pipet ile artık bunada şükür diyorum ve kendimi zamana

bırakıyorum inşallah kısa zamanda tamamiyle sağlığıma kavuşabilirim.

Buradan tüm arkadaşlarıma abilerime gelen gelemeyen dualarını eksik etmeyen

kalplerini hep yanımda hissettiğim canım dostlarıma yani sizlere ne kadar

teşekkür etsem azdır hepinizden Allah razı olsun hepinize kazasız belasız keyifli

sürüşler. ekip istanbula geliyor hafta sonu inşallah bende yanınızda olmak

istiyorum yanlız görsel olarak henüz insanlıktan uzağımmm.....:(((

vaayyyyy...canım kardeşim davut...:rendeer:çok özledik seni..bir dakika bile olsun çıkmadın aklımızdan..istanbula seni görmeye gelebilmeyi yemin ederim çok isterdim biraderim..:pale:

ama olsun sıkmayalım canımızı..sen iyi oldun ve en kısa zamanda aramıza dönüceksin bunu biliyorum..:wiinkk:
bak bugün ahmetliden geldim..hıfzı abinin felan çok çok selamı var sana kardeşim..bugün seni konuştuk çekiştirdik biraz..:cherry:hadi gel artık...:rendeer:bekliyoruz dört gözle..

teşekküeler özgür bugün ekiple fuarda buluşacağım sende kendine iyi bak herkese selamlar teşekküelerrr...:cat:

slm arkadaşlar herkese iyi hafta sonları

VaScO1925 her zamanki gibi online sın :mrgreen:

fuara gittik arkadaşları gördüm, yanlız fazla kalamadım yoruldum sanırım daha istirahate ihtiyacım var herkese selamlarrr...:cat:

uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba, bugün itibari ile hastaneden

taburcu oldum arkadaşlar, bir buçuk ay istirahatliyim ve bir süre izmire

dönmeyeceğim, burada istanbulda teyzemde kalıyorum, sağlığım Allaha şükür bir kaç

pürüz dışında iyi kalkıyorum yürüyorum elim ayağım tutuyor sadece dişlerimde

alt üst dışarıdan çevreleyen teller var ve bunlar lastikler ile birbirine bağlı yanı

çenem sabit sanırım çok konuşuyormuşum....:))).....tam bir ay daha bu durumda kalacak tabiki beslenmek büyük

sorun sadece sıvı ve pipet ile artık bunada şükür diyorum ve kendimi zamana

bırakıyorum inşallah kısa zamanda tamamiyle sağlığıma kavuşabilirim.

Buradan tüm arkadaşlarıma abilerime gelen gelemeyen dualarını eksik etmeyen

kalplerini hep yanımda hissettiğim canım dostlarıma yani sizlere ne kadar

teşekkür etsem azdır hepinizden Allah razı olsun hepinize kazasız belasız keyifli

sürüşler. ekip istanbula geliyor hafta sonu inşallah bende yanınızda olmak

istiyorum yanlız görsel olarak henüz insanlıktan uzağımmm.....:(((

Kardeşim, çok sevindim haberi okuyunca, büyük geçmiş olsun, seni tekrar forumda görmek çok güzel bir duygu :salut:

İzmir'e gelmek için acele etme, ama gelince de kimselere söz verme... Seninle bu bir ay başta olmak üzere ayrı geçen tüm zamanların acısını çıkaracağız.

Anneye, babaya selam, öpüyorum ellerinden:rendeer:

Davut Kardeş Sitede Yeniyim Senin Olayın Gerçekten Benide üzdü Ama Birşeyin Farkındayım Insanın Bukadar Sevdiği Arkadaşları Olunca Sırtıyere Gelmez Geçmis Olsun Enkısazamanda Aramızda Görmek Dileğiyle Saygı Ve Sevgiler Izmir Berberler Odası Başkan Vekili Mehmet Kösen

Geçmişolsun

Merhaba Davut kardeşim,

Büyük bir geçmişolsun ve enkısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle:rendeer:

Kendine iyi bak.

ikiz kardeşim ali. mehmet Kösen, özer abim teşekkürler iii dilekleriniz için.

özer abi yeni makinan hayırlı olsun bana göre çok güzel bir seçim,:cat: güle güle kazasız belasız binmek nasip olur inşallah, yanlız MCT ile bir senede yanılmıyorsam 25000km yaptın DL ile fırsatlar el verdikçe seni kimsenin tutabileceğine inanmıyorum herşey gönlünce olsun.

Yeni Motosikletimiz

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Bunlarda ilk gözağrımızla birlikte.......

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

dscn1588dq2.th.jpg

ikiz kardeşim ali. mehmet Kösen, özer abim teşekkürler iii dilekleriniz için.

özer abi yeni makinan hayırlı olsun bana göre çok güzel bir seçim,:cat: güle güle kazasız belasız binmek nasip olur inşallah, yanlız MCT ile bir senede yanılmıyorsam 25000km yaptın DL ile fırsatlar el verdikçe seni kimsenin tutabileceğine inanmıyorum herşey gönlünce olsun.

Merhaba kardeşim....

evet MCT ile 26500Km katettim ve hala canavar gibi:cherry:
DL ile bukadar yol yapmam herhalde:p

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar