Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla gidemiyorum diye üzüntümden bir şey yazmayacaktım. lakin hatun muhabbetine dalmış millet. açan açar, bakan bakar.. banane.. herşeyi hallettik bu mu kaldı? kızlar da olsun ister miyim? bilemem, oraya estetik açıdan bana güzel gelen motosikletleri görmek için giderdim vaktim olsaydı; kadınlar içinde de bana güzel gelen olsaydı ona da bakardım. ama ne resmini çekerdim ne de sonra bunun muhabbetini yapardım.

ya ne fırçası badana boyamı yapıyoruz burda :wiinkk: resim bakıoz resim. ben bekarım daha eevlenecem :p kulağımda şuan bulgari 4 gramlık altın bir küpe var valla resmini cekerim senın için sen iste:cat:

canlı yayın falan bahsedilmişti ses yok daha :silent:

dsc00196oa2.jpg

biliyoz ülen küpeni...:pGavur İzmirin Gavur herifi...:queen:

elin ayağın düzgün sana ekmek çıkar İzmirde...:cat::p

yannız küpe solda olunca bilemiyom yani...bi mesajmı var...:queen:

offf offf ne fuar anasını satayım ya :p
bittim tükendim ya :queen:

Öneride bulunmak istiyorum !

SEVGİLİNİZLE BİRLİKTE SAKIN FUARA GELMEYİN ! :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu resimden sonra ya mutasyona uğramış ya da deprem görmüş....
Daha yeni gördüm bu çocuğu ...Buna hiç benzemiyodu.... Eni boyu bir bi adam... Tombalak bişe......

KAndırmış seni..... :queen:

lütfen bi resim üzerinde bu kadar durmayınız:p yazın saçlarımız uzundu bodrumda tatilimdeydim o zaman çekilmiştik abicim yaa :bounce: hem ben balık etliyim sadece :p hahahahahha buna kendimde güldüm =)))

al sana yeni foto :rendeer:

n661875479_251027_2034.jpg

alp abim istediğini desin onun canı sağolsun.. herşey söylemeye hakkı var bana büyüğümdür :cat::wiinkk:

Son düzenleme:
adam benden eski...ben ondan sonrayım 9000 mesajım var...:queen:

sende peşimdesin hınzır şimdi yeme beni...:p

abi sana hangisini alıyoz..Mondımı...ALOHA mı...:queen:

Çan çun işi bitti Mete'cim:cherry:.Bide şu kılıbıkizm sendromunu atlatsak direk 500'lükteyim valla:cherry:.Fuar'da kanayan yaraya tuz misali,canavar gibi makinalar var:salut:.Napıcaz yahu?

Fuar her zamanki gibi süper görünüyor.Fotolar yetmez tek tek çekin motorları kaç motor varsa.

ah ah inşallah gidemediğim son motoshow fuarı olsun :(

o ne be...la bizi niye kandırıyonki...son halin buyasa ALP abinin yanında takıl biraz...kel abinin karizmasından yararlan dicem...

ama oda küpe nedeniyle senden uzak duruyo işte...kaçıyo garip...dedikodu çıkmasın diye...:p

Çan çun işi bitti Mete'cim:cherry:.Bide şu kılıbıkizm sendromunu atlatsak direk 500'lükteyim valla:cherry:.Fuar'da kanayan yaraya tuz misali,canavar gibi makinalar var:salut:.Napıcaz yahu?

vay Oğuzum sende kusu sıkı gibi alacam alacam diyon hem kendini hem bizi kandırıyon...:queen:yenge varken zor abi...yenge ablayı diyorum memlekete yollasan şu fuar zamanı...:queen:

kask fiyatlarına göz atan oldumu?

airoh sv55' bir bayiide 240 ytl ye buldum acaba fuarda bu rakamdan aşağı inermi?

bugun bende fuar alanındaydım gerçekten çok güzel heryer.
ama pazar günü gidecekleri için söylüyorum üstünüze ince elbise giyiniz eger motosiklet kıyafeti ile giderseniz içeride pişersiniz
içerisi çok sıcak birde yürüyünce daha da terliyor insan
demedi demeyin ben bugun üzerimdeki polar mont ile bile terledim.
zaten herkez de montunu eline almış geziyordu.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben şahsen pek sevemedim bu fuarı ama şu neletede bayıldım, sırf bunu bir daha görmek için yine gidicem.

dsc05313sresizepy4.jpg

dsc05308sresizevx6.jpg

dsc05276sresizech7.jpg

Murat bu mondial'in standındaydı dimi:cherry:? İlk gördüğümde bana çok tuhaf geldide,sonradan sanki sırf kırmalık bi makina havasına büründü:mrgreen:.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet öyleydi de panzut beyinliler fiyatını bile bilmiyorlar ama çok şeker yaa, salona vitrine koymak için alasım geldi, resmen rüyama girmeye başladı namussus alet.::sas::

Evet öyleydi de panzut beyinliler fiyatını bile bilmiyorlar ama çok şeker yaa, salona vitrine koymak için alasım geldi, resmen rüyama girmeye başladı namussus alet.::sas::

Hatta onun olduğu standda bide 400cc su soğutmalı scooter var,onunda ne fiyatını nede getirilip getirilmeyeceğini biliyorlardı.Etkisiz yetkili durumu:mrgreen:

de o sarı alet sachs eskilerin iyi makinelerinden diye biliyom ben...
birde bişi sorcam kimse fiyat falan sormadı acep..
şu ürünlerde şukadar indirim var şunlarda şukadar diye...
yani istanbul dışından gelenler için iyi olurdu böyle bir bilgi...
neyse fuar güzel cmts görcez umarım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar