scooterlara performans hava filtresi

scooterlara performans hava filtresi diye bisey varmıs acaba bilgisi olan varmı varsa nerden bulabilrm motor yamaha

bence scoterda gerek yok.. onun yerine hava filtresini çıkarabilirsin :)

hee ne var ne yok dolsun demi motorun içine. hem çıkarsançekmezki motor. yığılır kalır. n bayır çıkarsın ne düz yolda gidersin:pr:

yok hocam her zaman yapılacak şey değil ama ayda yılda 1 çıkarsın canı istediğinde(biraz daha iyi kalkıyor) performans filtresini takmasını önermiyorum o yüzden demiştim... yoksa dediğim sağlıklı bişey değil kabul ediyorum

yok hocam her zaman yapılacak şey değil ama ayda yılda 1 çıkarsın canı istediğinde(biraz daha iyi kalkıyor) performans filtresini takmasını önermiyorum o yüzden demiştim... yoksa dediğim sağlıklı bişey değil kabul ediyorum

nası yani? sonra geri takınca filtreyi faydasımı oluyo yoksa ? sürekli faydası olcasa bende çıkarem valla :queen::queen::queen::p:mrgreen:

:queen: tabi çıkar motor daha ii gidiyor :p sakın kardeşim öyle bişey yapayım deme fazla gitmez başını çabuk yer benim hava filteresinın hortumu çıkmış kelepçeden nasıl kurtulduysa motor kuru havayı çekti yedi kendini yeni komple motor attırmıştım scooter de performans hava filtresine ne gerek var scooterin kapasitesi bukadar gitmiyor kardeşim illa giden motor istiyorsan vitesli alıcaksın ok:cat:

iyi aman benim de aklıma yatmadıydı zaten :p temizlik yaparken arada söküp gaz açıyorum da gaz yemiyo ve az siyah duman atıyo son gazda. :) taktınmı combzk? 2 zamanlı değilmi o zaten napcan prf. filtreyi?

Arkadaşlar,
her Scooter'a performans artırıcı aygıt takılmaz:silent:
bırakın maceryı ve orijinal halinde keyfini sürün araçlarınızın.

Maceraların ( adı üstünde macera ) ileride neolacağından haberdar değilsiniz demektir:wiinkk:

hee ne var ne yok dolsun demi motorun içine. hem çıkarsançekmezki motor. yığılır kalır. n bayır çıkarsın ne düz yolda gidersin:pr:

MOTORA HİÇ BİŞEY OLMAZ HAWA FİLTRESİNİ ÇKART ÜSTÜNEDE TÜL GİBİ BİŞEYLE SAR TEK KATLI OLSUN YANLIZ BEN DENEDİM 2 SENE BÖYLE KULLANDIM MOTORU SORUN OLMAZ HEM ARTIŞ OLUYO SUPER

abi milletin bu scooterlarla alıp veremediği ne ya yok ne gerek var...yok takılmaz performansmı artarmış bırakın isteyen istediğini taksın....sanki sonunda ölüm varmış gibi yorum yapıoz arkadşlar...takan taksın hoşuna gitmezsse orjinal filtreyi geri takar....unutmayın scooterlar mondialden asyadan kanuniden ibaret değildir....bunun gilera sı vardır...piaggiosu nexussu vardır....suzukisi vardır.....bırakın taksın millet öle hoşuna gidiyodur veya takan birinin motoruna binmiştir hoşuna gitmiştir...cmozbk kardeşim sende git kaliteli bir kayış al marka olsun bandomu alcan yoksa motorun orjinalinimi alcan al,tak bi performans hava filtresi,git bide iridyum buji al,yağını suyunu değiştir,bagalarına bak baskıbalatalırını kontrol ettir...eğer uyarsa gir runner bagası taktır....ozman alırsın bunlardan başka bişeyde yapamazssın scooterda...bende hussar 20004 var bunların hepsi mevcut...motor 120 görüyo..önce 90 görüyodu şimdi 120 görüyo ustanda önemli benim motoru herzman yamahada çalışan bi abi var o yapar eli çok ayarlıdır....birazda kafası iyi olcak...ayarın anasını ağlatıyo ozman işte yani kafa iyi olacak derken hani adamın yanına birasını koyarsın...o bi bira içer bi işini yapar ozamn ayarın en güzelini yapaıyolar işte...açıkca anlatım antlayda olan arkadşlar iyi bilir ...plakacı coşkun vardır adam içmeden iş ypamaz eli titrer onun misali yani kafa yerine gelecek ondan sonra kitap gibi çalışıo adamlar öle bi usta bul yaptır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar