günaydın arkadaşlar.hepinize hayırlı sürüşler:cat:
burada benden küçük online Eskişehir MT üyesi olmadığı için bütün abilerim ve arkadaşlarımın ve (birtane de olsa)
ablacığımın kandilini kutlarım....
Bu arada Sinan abi msnde söylemeyi unuttum bugün Şair Fuzuli caddesinde sanırım (Krizalit'in olduğu cadde) seni gördüm...Sisleri çakmışsın gidiyordun...Yakışmış abi sisler tekrar güle güle kullan :cat::cat:
YBR_250 in the Esk-işehir Policee :mrgreen:
herkese selam arkadaşlar;
uzun süredir görüşemiyoruz.öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun..inşallah bizler için de dua etmişsinizdir... bu arada benim motor yine canımı sıktı ya...benim motoru kullanan arkadaşlar da bilir debriyaj sıyırması varmış ben anlamıyorum onlar söledi..gerçektende öle bi hastalığı varmış..ve zannımca şu aralar biraz fazla yaktı oda debriyajdan olsa gerek diye düşünüyorum...yine masraf ooooofffffffff ooooooooffffffff..ulan motor bende seni kız gibi yapacağım ama işin sonunda ben biteceğimbu arada havalar ısındı ne zaman buluşuyoruz bi daha ya
önümüzdeki hafta sınav haftamız inşallah ondan sonra doyasıya dolaşacağım yine
bu arada piknik olayı falan yapan yok mu ya hafta sonları
![]()
herkeze iyi akşamla bileçikten ayagımın tozuyla geldim diyemiycem cunku camurdu ve bu sabah dukkanın önunde bakiştıgım kanuni rokkolu sen miydin digi abi
Wayyy dayının wayyyyale:
ale: Ne günlerdi... :mrgreen:
--- --- ---
Mesajlarınıza Nasıl Resim Eklersiniz! TIKLAYINIZ...
a.selam oğuz. ya dükkanı kapamışın senale: geçen geldim hevesli hevesli ahanda ne görim. mt stikerı kalmış kapıda bi tek :salut: