Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ek not
retox70 dostuma telefonla gecmısolsun dıleklerımı ılettım ama burdanda gecmıs olsun derım.
metehan burdan sevgı ve selamlarımı yolluyorum)
Aslan abilerim sağolun. Doktorum yarın izin verirse İnşAllah fuardayım.bacağın düzelsinde fuarda yalan Kanunide...:wiinkk:
Cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi.bilmeden sallamak ve sonunda yargılamak .Tam klavye kabadayılığı.Arkadaşlar, Kuralkan'dan bahsediyoruz.
Bildiğim kadarıyla bahar kadar yeşil bağlantıları olan bir firma.
Bu tarz firmalara güven olmayacağını hala öğrenemedikmi acaba?
Cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi.bilmeden sallamak ve sonunda yargılamak .Tam klavye kabadayılığı.
Kuralkan büyük bir stant çekmiş fuarın göbeğine. Makinalarını sergilemiş ve biz Hyo'cularda arz-ı endam eden bu makinalara bakakalmışız.
Hiçbir açıklama orada olmaktan(veya olmamaktan) daha somut,daha inandırıcı olamaz herhalde![]()
Savaşın galibi fuarda idi ve benim almak için gittiğim gv250 orda yoktu
Bu arada Motovizyon stkanuni istanbul ana bayiliğini almış. Ayrıca onlarda stkanuni leri sergiliyorlardı.
bu iş netleşmeden st-kanuni veya hyo alanın vay aklına derim .. diğer seçenekleri ve markaları değerlendirmekte fayda görüyorum
harbiturk kardeşim hyo yu kullanalar bilir her yedek parçasında hyo yazar .. bir tek üstünde ki ismi değişerek olmaz yani ... ee yarın yedek parça ihtiyacı doğduğunda her parça için kalıpmı değişecek bu kaça malolur .. yada parça üzerindeki hyo damgası veya logosu eğelenerekmi sunulacak