[İzmir - MT]

hoşbulduk daha önce netten bi gruba üye olmamıştım ii olur umarım balçovada oturuyrum tenerem var 660 26 yasındayım motor sevdalısıyız

Moderatör (forrap)
Davutttttttttt :flower: Adamım gelmiş:rendeer: Çooooooook sevindim inan mesajını okuyunca.İyi iyi iyisin,süpersin..:rendeer: Öyle tiple ilgili geyikler yapma yalnız sonu fena olur ona göre :) Brad Pitt gibi adamsın,zümrüt çamura düşmekle zümrütlüğünden bişey kaybetmez..:wiinkk:Ufak tefek geçici şeyleri kafana takma.. Biran önce iyileş sen,gerisi önemli değil..Sensiz olmuyor :rendeer:
En yakın zamanda görüşmek üzere Kumitamız Davutumuz.:cat:

Hep İzmir'deyiz
İzmir'de olmasak da İzmir MT müdavimiyiz,
sen ara sıra gelenlere yoklama yap olum.
Biz nöbetçiyiz :wiinkk: unuttun mu?
forrap buradan ayrılamayın dedi ya...
Şşşşşşt:wiinkk:

Yoklamayı ancak ben alırım burada :) Vasco ya köşede çöpün başında tek ayak üzerinde bekleme cezası vericem bu yüzden..:wiinkk:

Siz müdavimiyseniz bizde MT İzmirin fanatiği ve neferiyiz.

Her zaman gelemiyor olsan da burada bir yerin olduğunu biliyorsun :cat:

Kumita kullanıcı adını görüp bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum açıkcası
:cyclopsan Amanın amanınnn,daha önce gıcık mı oluyordun lem yoksa sen Kumitam a :)Onun nickini görünce "off aman yine mi bu" mu diyodun yoksa :p Cümleye bak :p Ben bunu kötü yere çekmezmiyim :).. Nihahaha...

bende aranıza yeni katıldım herkeze slm

Aramıza hoşgeldin :cat:

hoşbulduk daha önce netten bi gruba üye olmamıştım ii olur umarım balçovada oturuyrum tenerem var 660 26 yasındayım motor sevdalısıyız

bi zamanlar sizle balçovada sabahları çok rastlaştık sanki. sarmaşık sokak civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
hoşgeldiniz. toplantı ve etkinliklerde görüşmek dileği ile.

herkese tek tek teşekkür ederim. artık zamana bıraktım kendimi toparlanıyorum, gerçekten çok değerli dostluklar kazandım bu sitede eksik olmayın. c.tesi günü kendimi iii hissedersem teyzeoğlu ile bende yanınızda olacağım inşallah yanlız bilet falan gerekiyor galiba forrapım beni bilgilendirirmisin...:silent:

benmi yanlış görüyorum yoksa davut kendini toplamışda fuara gelcem mi diyo??
çok sevindim davut bu yazdığını okuyunca:rendeer:
gidenler hemen yanınıza kırmızı halı fln alın. lazım olacak baksanıza:wiinkk:

herkese tek tek teşekkür ederim. artık zamana bıraktım kendimi toparlanıyorum, gerçekten çok değerli dostluklar kazandım bu sitede eksik olmayın. c.tesi günü kendimi iii hissedersem teyzeoğlu ile bende yanınızda olacağım inşallah yanlız bilet falan gerekiyor galiba forrapım beni bilgilendirirmisin...:silent:

tuncer cmtsi fuarda olacak...şener, sercan şimdiden orada...cengiz abide planı değişmediyse cumadan gelecekti...ben gelemiyorum ama bu yazdıklarımdan birini ararsan sana davetiye çıkarırlar davut:cat:
iyi olduğuna çok sevindim...görüşürüz :wiinkk:

bende aranıza yeni katıldım herkeze slm

hoş ğeldin ya gurubumuza boş gelme ya. elalem ne derse desin HADİ HADİ HADİİEEEEE (KARDEŞİM) Benim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::cat::cat::cat::cat:

uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba, bugün itibari ile hastaneden

taburcu oldum arkadaşlar, bir buçuk ay istirahatliyim ve bir süre izmire

dönmeyeceğim, burada istanbulda teyzemde kalıyorum, sağlığım Allaha şükür bir kaç

pürüz dışında iyi kalkıyorum yürüyorum elim ayağım tutuyor sadece dişlerimde

alt üst dışarıdan çevreleyen teller var ve bunlar lastikler ile birbirine bağlı yanı

çenem sabit sanırım çok konuşuyormuşum....:))).....tam bir ay daha bu durumda kalacak tabiki beslenmek büyük

sorun sadece sıvı ve pipet ile artık bunada şükür diyorum ve kendimi zamana

bırakıyorum inşallah kısa zamanda tamamiyle sağlığıma kavuşabilirim.

Buradan tüm arkadaşlarıma abilerime gelen gelemeyen dualarını eksik etmeyen

kalplerini hep yanımda hissettiğim canım dostlarıma yani sizlere ne kadar

teşekkür etsem azdır hepinizden Allah razı olsun hepinize kazasız belasız keyifli

sürüşler. ekip istanbula geliyor hafta sonu inşallah bende yanınızda olmak

istiyorum yanlız görsel olarak henüz insanlıktan uzağımmm.....:(((

KUMİTA 45 kardeşim görsellik önemli belki ama bence ğörsellik ikinci planda. önce sağlık işallah sağlığınada günler ilerledikçe kavuşacaksın herşeyin ilacı ZAMAN dır.önemli olan senin yüregin; kalbinin temizliği ve saflıgı bu daha önemli biz M.T ailesi için kardeşim allah yüzünden ğülücükleri hiç eksik etmesin:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arkadaşlar bu Sercan'ın fuara çalışması için göndermediniz mi? :p

Son düzenleme:
çalışıyor işte bizim için bilgi topluyor sana birşey olmasın diye etrafın güvenliğini sağlıyor resimde ise lastiğin ebadına ( mabadına) selenin genişliğine bakıyor SENCE NEREYE BAKIYOR :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burdan uçarak gitti adam.... Boşuna uçağa binmemiş.... :queen::queen:

Varya kartpostal yapıp her yere basmalı bu resmi...... Acele silinmeden kopyalayayım..... :queen::queen:

Sahi lem sercan olm naaptın sen?...... :queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fotoğrafın üzerine tıklayarak nasıl bir çalışma içine girdiğini detaylı bir şekilde görebiliyoruz :)

azman sercan artçı olmayımı düşünüyorsun çok kütü yakalandın dostum p..l.k:rendeer:eek:rda gürüşmek özere :cat:

sercan plakalığın nereye bağlanacağını ve sinyallerin yerlimi olduğuna bakıyor ( umarım :queen:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar bu Sercan'ın fuara çalışması için göndermediniz mi? :p

Alıntı yapmassam çatlarım abi.... :queen::queen::queen::queen:

Alttaki çocuktan feyz alıp fotosunu da çekseydin ya........ :queen:

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Secan bence sen izmire 1-2 ay dönme... Almanyayamı gidersin holandayamı bilmem.... Ama gelme derim sana.... :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar