motorlar dehset yaaa offf offff....allah agzınızın tadını bozmasın arkadaslar...
akrep kardeşliği yanımızdan geçen senmiydin:cyclopsan :mrgreen:yakışır kardeş :cat:
dün izmitten dönüşte otobanda 3 tane çekmiş sağ ninja lar çıkmışlar çayır çimene sigara molası yapıyorlardı heralde :mrgreen:
saol hemşoo :rendeer:hacı ninjalarda bi tarafa sayenizde memleketimle hasret giderdim zamanında o tersanede ne işler çevirmedikki mendi barda sabahlara kadar azmı içtik :salut: valla allah sizden razı olsun hemşerilerim :cat:
isteyen herkeze kapımuız açık :rendeer: biz karaköy eminönü, çalışyoruz dermişim :queen::queen: biz Sinoptayız en kuzeyde:rendeer::rendeer:motorlarınız güzel abi,ninja harici aranıza giremiyor galiba.da siz nerdesiniz
yok ağbi ters bi durumda topuk bunlar :queen::queen: sinop keşan yarım saat :mrgreen:Bu motorlar ters bir durumda savunma amaçlı karate yapıyormu![]()
go ninjaa :queen: :rendeer:bisim burda gara çarşaflı ninjalar var naylon terlikle 300 basıyolar..:mrgreen::mrgreen:
sen bizim buraları biliyormusun bilmiyorum ama çoook yer gezdik :rendeer:şık durmuş yan yanao kadar. nereleri gezdiniz?
saol resim şöleni olsun diye seçmeden hepsini yükledim:rendeer::rendeer:Desenize Ninjalar İşbaşında...
Bathucuğum yüreğinize sağlık...Tekeriniz düz bassın..
Renk uyumuna dikkat etmeniz güzel bir detay..
heeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen:hiç fotojenik değiliz belki ondandırbathuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
siz neredesiniz derken resimlerde neden yoksunuz anlamında şeetiydimdi![]()
batucan yavrım hiç habar etmiyorsun(hayırlı olsun). bir ara samsuna çevir rotayı, ninjaylan pardon senlen görüşelim![]()