[Kadirli-MT] köse pınarı-ilbistanlı gezisi

bu pazarda durmadık havanın iyi olmasını degerlendirelim dedik:cherry:

ilk duragımız ilbistanlı yollar baya bi bozuktu yusufun sayesınde hepimiz kroscu olduk:mrgreen: asvalt yol dururken bizi bozuk yoldan getirdi:)

dscn1883copyiu8.jpg

dscn1884copyzz0.jpg

dscn1885copykx4.jpg

dscn1889copyrr7.jpg

dscn1891copyil7.jpg

dscn1892copyae4.jpg

buda ben

dscn1893copyze8.jpg

kösepınarına dogru tekrar yola kaoyulduk

dscn1894copywt5.jpg

dscn1896copybh4.jpg

dscn1898copyoo0.jpg

dscn1899copypi4.jpg

dscn1900copyaz0.jpg

bu ağacı cok sevdiğimi anlayacaksınız:mrgreen:

dscn1902copygd0.jpg

dscn1903copyze0.jpg

dscn1906copynb0.jpg

yolda biyerde dinlendik manzara güzel olunca durduk desek daha iyi olur:D

dscn1907copyys5.jpg

dscn1908copyti8.jpg

dscn1910copyhg7.jpg

dscn1911copytw3.jpg

dscn1912copybs5.jpg

dscn1913copywf5.jpg

Yusuf kardeşimin crossla verdiği poz:) bu poz ikiye ayrılıyor: düşmeden önce düştükten sonra diye:mrgreen::mrgreen:
düşmeden önce
dscn1915copywi4.jpg

düştükten sonra

dscn1916copyfb4.jpg

geldiğimizde burada bir baraj oldugunu ögrendik oradaki insanlardan.1 yıldır elektrik üretiliyormuş.ama barajın suyunu görme imkanımız olmadı.giris yasaktı baraj tarafına.bizde suyun tazzikle asagıya aktıgı borulara bakmakla yetindik napalımm bunada şükür:p:p:p

dscn1917copyps5.jpg

dscn1918copykq6.jpg

dscn1919copyfb5.jpg

dscn1920copywd2.jpg

tekrar geri dönüşe geçtik.

dscn1921copyom2.jpg

dscn1922copywc3.jpg

dscn1923copyyv1.jpg

dscn1924copyzx1.jpg

artık acıkmıstık bişeyler atıstırmak için yazları faliyete gecen bir lokantada durduk

dscn1927copybp0.jpg

dscn1929copysw5.jpg

biz ateş yakmak için odun toplarken Abdurrahmanda ağacın tepesindeki balkabağını almak için dallarda:D gooosgoca adam oldum arkadas şunun yaptıgıne ne diyon ola.arkadaş ben bu çocuğa öğretemedim şuna şuna neeeerdenn gördün arkadaş sen o kabağı:mrgreen::mrgreen::queen:...

dscn1930copyhl0.jpg

dscn1931copytc5.jpg

dscn1932copytm3.jpg

ewet ewet acıkmıştık bee karnımızı doyurmak için çıkınlarımızı azıklarımızı cıkardık aldıgımız ton balıklarını ateşte biraz ısıtıp yemek için sabırsızlanıyorduk

dscn1933copyxu3.jpg

dscn1934copyvy6.jpg

dscn1936copymm1.jpg

dscn1939copykq6.jpg

dscn1940copybi5.jpg

dscn1941copyoj3.jpg

dscn1942copyvf0.jpg

canınız cekmesin die yeme anını göstermiyoruz heheee:mrgreen::mrgreen:

yemegimizide yedikten sonra geri dönme vakti gelmişti

dscn1945copyqj7.jpg

dscn1946copyhw3.jpg

burada fotoğraf makinasının şarzı bitti malesef

baska bir gezide buluşmak üzere hoşçakalın...:rendeer::rendeer:

KADİRLİ-MT

emeğinize sağlık, kartpostal gibi kareler çok hoşuma gitti, ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses, damara devam geziyede devammm:cherry::rendeer::rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
vay vay vay ben size ne diyeyim abilerim arkadaşlarım öyle yerler varkı oralarda bizdenmi saklıyorsunuz yoksa evde oturmaktanmı hoşlanıyorsunuz anlıyamadım neden buraları gezmessınız bizimle paylaşmassınız anlamadım harıka kareler bol virajlı yollar daha ne olsun tam motorluk...

geziye gelince güzel olmuş gercekten yusufta kros aşkı almiş başini gidiyor(kros aşkı başkadır) herhalde bozuk yoldan göturecek..ahmet abi yusuf kardeşim reşit kardeşim hepinize Gaziantep den selamlar....:rendeer::rendeer:

Ressam arkadaşım, ellerinize sağlık. Nice kazasız geziler dilerim. Airman arkadaşımıza ve diğer arkadaşlara da selamlar.

sonbahar

Merhaba arkadaşlar

bu plandışı gezimizde ,biraz enduro havası , yol bizi nereye götürecek diye başlayarak yola çıktık.

Kadirli kuzeyinde bulunan ilbistanlı-Kösepınarı mevkii daha önce gitmediğimiz ve görmek istediğimiz bir yerdi.Hava açık,rüzgarlı ama soğuk değil,manzara süper güzel,yol boyu meşe agaçları rengarenk olmuş sonbahar ile bahar arası güzellikler vardı.

yusuf'un liderliğinde (ben bu yolu biliyorum abi) oldukça sert bir patikadan sora sora asfaltı bulduk,asfaltı takip ederek Kösepınarı Hidroelektrik santralını gezdik dönüş yolunda rastladığımız yaz için açılmış şimdi kimse olmayan bir kır lokantasnda mola verdik (sonradan burasının adının kaplanderesi olduğunu öğrendik) karnımızı doyurduktan sonra sag salim kulübe dönüp günün kritiğini yapmaya başladık.

- bildiğin yol enkısa yoldur.
- 200'lük de olsa böyle yerlerde cross gerekli
- kulübe bir GPS almak şart oluyor gibi
- geziden önce fotograf makinası şarj edilecek.

imrendim

Kadirlili arkadaşlar imrendim doğrusu. Keşke ya ben size, ya da siz bana yakın olsaydınız, ne güzel geziyorsunuz.Resimler çok güzel, gezilen yerler çok güzel, minik bir gezi ama insanı doyuran bir gezi. Bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada, Ressamcığım, o ağaçtaki bence Kerniptir, bal kabağı değildir. Zira balkabağı yerde biter:)
Yeni kaskın yakıyor ortalığı, gerçekten güzel duruyor:rendeer:

Moderatör (forrap)
Süpersiniz :cat:
Fotoğraflar çok güzel,yüreğinize sağlık..

Devamlarını bekliyoruz.
Kadirli MT ye selamlar,sevgiler :rendeer:

bu sitenin en çok gezi yazıları kısmını seviyorum

fotolar süper ellerinize sağlık

alacağınız olsun arkadaşlar biz geldiğimizde bizi götürmediniz pınarları barajları kedinize sakladınız şimdi geziyorsunuz ne diyelim adanadan selamlar.

Adana İl Temsilcisi
ahmet ağbi,reşit kardeşim ve diğer arkadaşlarımın tekerlerine sağlık.güzel yerler,harika manzaralar.paylaşım için sağ olun.hepinize sevgilerimle.

canınız cekmesin die yeme anını göstermiyoruz heheee
yemegimizide yedikten sonra geri dönme vakti gelmişti

Yemek yerken fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi demiyon :)
Ellerinize tekerinize sağlık. Çok Süper gezmişsiniz manzaraya bittim valla. Paylaşım içinde teşekkürler.

Ellerinize tekerinize sağlık. Çok Süper gezmişsiniz manzaraya bittim valla. Paylaşım içinde teşekkürler.

:cherry::cherry::cherry: Aksam Aksma ne guldum elınıze saglık guzel gezı olmus

vay vay vay ben size ne diyeyim abilerim arkadaşlarım öyle yerler varkı oralarda bizdenmi saklıyorsunuz yoksa evde oturmaktanmı hoşlanıyorsunuz anlıyamadım neden buraları gezmessınız bizimle paylaşmassınız anlamadım harıka kareler bol virajlı yollar daha ne olsun tam motorluk...

geziye gelince güzel olmuş gercekten yusufta kros aşkı almiş başini gidiyor(kros aşkı başkadır) herhalde bozuk yoldan göturecek..ahmet abi yusuf kardeşim reşit kardeşim hepinize Gaziantep den selamlar....:rendeer::rendeer:

teşekkür ederim abicim sizde gelin gene gezeriz ayıp ediyon ya:D ya yusuf dedi ben biliyorum yolu d,ye bizde takıldık peşine:mrgreen: bize cruiser le cross yaptırdı walla:D ama iyi oldu genede:D

Ressam arkadaşım, ellerinize sağlık. Nice kazasız geziler dilerim. Airman arkadaşımıza ve diğer arkadaşlara da selamlar.

aleykum selam abicim. ya abi bidaha gelmediniz madem gelmiyorsunuz bu yakınlara dogru gelirseniz soyleyn biz takılalım sizlere:cherry:.Saygılar

Kadirlili arkadaşlar imrendim doğrusu. Keşke ya ben size, ya da siz bana yakın olsaydınız, ne güzel geziyorsunuz.Resimler çok güzel, gezilen yerler çok güzel, minik bir gezi ama insanı doyuran bir gezi. Bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada, Ressamcığım, o ağaçtaki bence Kerniptir, bal kabağı değildir. Zira balkabağı yerde biter:)
Yeni kaskın yakıyor ortalığı, gerçekten güzel duruyor:rendeer:

abi duygularımız aynı inan bizde aynı düşüncedeyiz keşke yakın olsaydık biraz daha senide aramızda görmekten inan cok mutlu olurduk.

sanırım o da balkabagı değilmiş :p:p:p ayrıca kask içinde teşekkür ederim.

Devamlarını bekliyoruz.
Kadirli MT ye selamlar,sevgiler :rendeer:

teşekkürler o sizin güzel bakışınız.saygılar

alacağınız olsun arkadaşlar biz geldiğimizde bizi götürmediniz pınarları barajları kedinize sakladınız şimdi geziyorsunuz ne diyelim adanadan selamlar.

abi yine bekleriz sizlede gideriz fakat abi size yetişebilene aşk olsun ne o öle düz yoldan gitmiyorsunuzki onun için diyorum ya bi krosmu alsam ne etsem die:mrgreen::mrgreen::cherry:

ahmet ağbi,reşit kardeşim ve diğer arkadaşlarımın tekerlerine sağlık.güzel yerler,harika manzaralar.paylaşım için sağ olun.hepinize sevgilerimle.

sogolasın abicim. neyaptın satabildinmi doradoyu.

heheheeeee:queen::p aslında öylede denilebilir :queen::queen: ne adamsın ya:p ama dikkat edersen bizim kız arkadaslarımız yoktu onun için tadı çıkmadı:p:p:queen:

Son düzenleme:
Güzel fotoğraflar için teşekkürler. Sonbahar ayları ne güzel olur gezmesi ...

Kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Devamlarını bekliyoruz.:rendeer::rendeer::rendeer:

Moderatör (forrap)
Orada bir tek airman'in motorunda (yanlış anlamadıysam) MT mizin sticker ı var.Diğer arkadaşlar motorlarında sticker vs. yok,eğer sticker isterseniz haber verin (tabi adres ve kişisel bilgileride) yollayalım :cat:

Adana İl Temsilcisi
reşit kardeş,henüz hala duruyor.kısmetini bekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar