Ne Mutlu Bize Gaziantep Mt

Gaziantep İl Temsilcisi
Duyduk ki Gaziantep bin nızıp ilcesıne baglı akcakentköy ilk ögretim okulunun yardıma ihtiyaci varmiş Gaziantep mt olarak ne yapabilecegimizi cuma gunku toplantıda konuştuk sagolsun arkadaşlar duyarsız kalmadı ve ellerinden geldigi kadar yardımlarını esirgemedıler.

hepinize tekrar teşekürler arkadaşlar

alperence(yanlizkurt) : hayali
salton :gökhan
cycle :yahya
cceyhun 20 : ali
imzkansiz 27 :üzeyir
better 27 :irfan
cbr 125repsol : harun
fearlesboyy :ahmet
benhasan :hasan

Bunun üzerine pazar sabahi erkenden toplanıp nizip ilcesine dogru yola koyulduk yardım mazemelerimizle içimizde bir heycan sormayın ama bu duygu farklı bir duygu ne mutlu bize.....

buluşma yerimizden harekete hazırız..

74218278qi7.jpg
[/URL][/IMG]

o güzel yollar sakin sessız bir şekilde bizi beklıyor..

11wp7.jpg
[/URL][/IMG]

12hy3.jpg
[/URL][/IMG]

13vn4.jpg
[/URL][/IMG]

nizip ilcesinın girişinde bir motorcu amcayla karşilaşiyoruz hayali abinin tanıdıgı yani mehmet amca 50 senelik motorcu kendisinın yanında motorcuyum demeye utandim muabbeti hoş güler yüzlu 65 yaşlarında bir abimiz o da bize eşlik etti sagolsun..motoru yamaha drag star xvs 650

14af6.jpg
[/URL][/IMG]

bu foto mehmet amcanın arşivinden sene 1976 yer osmanıye (toprakkale) kendisi ortadaki kendisi fotoyu gururla gösteriyor bizi

hdaywi7.jpg
[/URL][/IMG]

drag starda bana yakişti mi ne??????

15zl5.jpg
[/URL][/IMG]

okul müdürü durdu beyle buluştuk sıcak kannli motorcu bir hocamız motorcu olması ayrı bir sevındırdı bizi

16gn8.jpg
[/URL][/IMG]

caylarımızı içtıkten sonra okula dogru yola cıktık ve okul durdu bey bu okulun müdürü

17pf3.jpg
[/URL][/IMG]

yardım yapacagımız köy okulu bu okula bagli oldugu için yardım paketlerimizi buraya bırakacagız..

18py0.jpg
[/URL][/IMG]

ve yardım paketlerimizi müdürümuze teslim edıyoruz okulda

19ey3.jpg
[/URL][/IMG]

s7300027jr4.jpg
[/URL][/IMG]

110ng5.jpg
[/URL][/IMG]

111ez1.jpg
[/URL][/IMG]

Müdür beyın odasındayız

112ij9.jpg
[/URL][/IMG]

hayali abi duruşa bak sennnnn....:p:p:p kırk köyün agasi..

113it7.jpg
[/URL][/IMG]

okul müdürü Durdu bey

114lv5.jpg
[/URL][/IMG]

Toplu halde foto

115qr4.jpg
[/URL][/IMG]

Ahanda buda benim

116lp1.jpg
[/URL][/IMG]

117sw3.jpg
[/URL][/IMG]

ve artık okuldan ayrılma zamanı

118mm9.jpg
[/URL][/IMG]

nizip ilcemizden bir kaç foto

119ep9.jpg
[/URL][/IMG]

120xe6.jpg
[/URL][/IMG]

arkadaşlar bu ilce de o kadar cok motor varki anlatamam hemen hemen ner evde bir motor bayada büyük bir yer onlardan bir kaçtanesi

121tc6.jpg
[/URL][/IMG]

122mh1.jpg
[/URL][/IMG]

daha sonra yardım yapacagımız köye dogru yola koyulduk oranında bir kaç fotosunu cekelim dedik

123we5.jpg
[/URL][/IMG]

işte şirin yemyeşil bir köy

124ck0.jpg
[/URL][/IMG]

125op9.jpg
[/URL][/IMG]

126um2.jpg
[/URL][/IMG]

127yd6.jpg
[/URL][/IMG]

128ls9.jpg
[/URL][/IMG]

köyden cıktıktan sonra yemek yemek için nizip ilcesinin karpuz atan mesire yerine geliyoruz cok güzel bir yer arkadaşlar

129ai4.jpg
[/URL][/IMG]

hemen yemek hazirlikleri

130cr8.jpg
[/URL][/IMG]

hayali abim(alperence yanlizkurt) mangalda

131dc3.jpg
[/URL][/IMG]

hayali abinın oglu kedi gibi mangali bekliyor :p:p

132kq7.jpg
[/URL][/IMG]

salata hazir allah agzım sulandi ya...:queen:

133nk4.jpg
[/URL][/IMG]

oyyyy oyyyyyyyy ben birdaha ac karnına foto koymuyacammm

134fv5.jpg
[/URL][/IMG]

135mb5.jpg
[/URL][/IMG]

hayali abiyle gökhan eti paylaşamiyorlar az daha kavga cıkacak tı :p:p

136cm8.jpg
[/URL][/IMG]

ve dönüş zamanı artık

137jw3.jpg
[/URL][/IMG]

yolda ilgiç bir durumla karşilaştim hemen foto cektim

139co5.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

138xy9.jpg
[/URL][/IMG]

şu yolun güzelligine bakın herşey motor sürmeye elverişli :queen::queen:

140gf3.jpg
[/URL][/IMG]

141vr8.jpg
[/URL][/IMG]

bu bizim hayali abinin oglu gelecegin motorcusu yetişitiriyor hayali abi

142fy9.jpg
[/URL][/IMG]

evet arkadaşlar bir gezimizin daha kazasız belasız bıtırmenın sevinci sizinle paylaştik

Teşekürler Gaziantep MT :rendeer::rendeer::rendeer:

Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için :cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Tebrikler Gaziantep MT ye :rendeer: Gerçekten çok güzel işlere imza atıyorsunuz.
Daima takip ediyorum,umarım bir gün yüz yüze de tanışma fırsatını yakalarız.
Sizi canı gönülden tebrik ediyorum bu örnek davranışınız için.
Yüreğinize sağlık...

:cat:

aydemir sizler tebrik ediyorum bu yaptığınız gerçekten örnek bir harekettir keşke benimde vaktim olsaydı sizlere katılsaydım selamlar

ayrıca beni cumartesi günü karşıyıp ağırladığın içinde çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
ali abi eline koluna saglık yardım işi hayır işi çok iyi şeylerdir.helede o minicik yavrular bizim gelecegimiz onlara yardımda bulunmak en büyük görevimiz o yüzden çok mutluyum.sende işinden gücünden fedekarlık edip fotoları attıgın için çok sağol abi kebabın tadı damagımda çok güzeldi.karnım mı açıktı ne oldu:mrgreen:hayali abiye ve şıhmehmet amcaya çok teşekkür ederim geziye katılan ve okula yardım eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim kalın saglıcakla:)

TEBRİKLER GAZİANTEP MT. SİZİ ELLERİM PATLAYANA KADAR ALKIŞLIYORUM. GEREKSİZ GEYİK MUHABBETLERLE UĞRAŞMADAN ÇOCUKLARI SEVİNDİRMENİZ KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM. HELAL OLSUN SİZE.:bestmt:::alkiis::::alkiis::::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali abi bu resmen işkence başka'da bişey değil...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ilk defa 1 gezi kaçırdım sadece oda bu gezi oldu içim yandı resimlere baktıkça Gaziantep Mt yine yapmış yapacağını:cat::cat::cat: resimler çok güzel ellerinize sağlık abi çok şey kaçırmışız valla ben ve 2-3 gelemeyen arkadaş kısmet abi inşallah başka zamana diyelim mübarek ramazan ayı'da geldi sayılır artık sanırım 1 ay gezi olmaz diye düşünüyorum ama yinede gideriz abi benim motorun çıkmasına çok az bi zaman kaldı inş benim motor çıkıyor geziler bitiyor entresan bi durum bu son 2 ayın acısını çıkartacam abi gezi'ye katılan ve benim gibi bazı sebeblerden dolayı gelmeyi çok isteyen ama gelemeyen arkadaşlara teşekkür ederim elinize kolunuza motorlarınıza sağlık eminim bir sürü kebab artmıştır onlarıda pis çinli yemiştir:rendeer::rendeer: zaten yahya'dan şüphem yok o somun düşmanı zaten ekmek yemekle arası pek olmadığından yapmaz diye düşünüyorum malum rumkale'de kendisi yemedi bizede yedirtmedi ve aç bıraktı...:queen::queen::queen:

Gaziantep MT'nin en en en Yakışıklı üyesinden Sevgiler......:bounce:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gaziantep mt tebrikler sizlere duyarlı davranışınızdan dolayı.böyle gezilerde gerekli.zahmetleriniz ve paylaşımınız için candan teşekkürler.

slm arkadaslar ya ıslerımını yogunlugundan oturu gıremıyorum oncelıkle yardım kampanyasına katılan arkadasalra tssekkur ederım gazı antep mt gene yaptı yapacagını ben ve bazı arkadasalrım bazı sorunlardan oturu katılamadık ama keske katılabılseydık mt ye katıldıgımdan bu yana ılk defa gezı kacırıyorum ama ınsallah bundan sonra kacırmam kıb arkadasalr resımlerde super:):):) hayalı abı umarım oglunda senın gıbı bır motor tutkunu olur herkese kazasız belasız yollar dılegıyle

Son düzenleme:
tebrikler, bravoooo, :thumleft::: ::biggrinn

karşılaştığınız mehmet amca enstantanesi de çok hoş .

Çok güzel bi gezi olmuş G.Antep mt'nin her konudaki duyarlılığı tüm mt lere örnek olması dileğiyle sizleri seviyorum arkadaşlar saygı duyulması gereken çok öenmli organizasyonlara imza atıyosunuz tekrar tekrar tebriklerr ( yav bu arada gene acıktım ben yavvvv biz yediğimiz yemkleri çekiyozmu kardeşim gitti gene 1 ytl yarım yesem doyarmıyımki neyse zaten 0,50 ytl var günahım sizin boynunuzaa :mrgreen: )

Motorculugun, yardımseverliğin, iyi kalpliliğin ve ağzının tadını bilmenin kralını yapmışsınız.. :cat:

Yardımlarınız kim bilir kaç öğrenciye ilaç olacak??:rendeer:
O mangalda kim bilir hangilerinizin karnını doyurdu? :queen:

Gaziantep-MT'ye büyüüüüükk bir alkışş... ::alkiis::::alkiis::

arkadaşlar asıl biz sizlere teşekkür ederiz.isom senin canın sagolsun kardeşim benim valla bizde sizleri çok seviyoruz gelecegiz dediniz yalan oldu inşallah bekliyoruz gelirseniz daha güzel mangallar yelleriz size:)kalın saglıcakla

mübarek ramazan ayı öncesi böylesine hayırlı bir işi yapmanın gururunu taşıyoruz abi hep birlikte. İnş geleceğimiz olan çocuklara denizde damla da olsa elimizden geldiğince yardım yapabilmişizdir.Katılımcı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlar güzel yurdumda, kimbilir daha ne kadar okumaya susamış taze fidan vardır. Elbette sizinde az da olsa yapabileceğiniz bir şeyler vardır diye düşünüyorum.

Gaziantep İl Temsilcisi
Tebrikler Gaziantep MT ye :rendeer: Gerçekten çok güzel işlere imza atıyorsunuz.
Daima takip ediyorum,umarım bir gün yüz yüze de tanışma fırsatını yakalarız.
Sizi canı gönülden tebrik ediyorum bu örnek davranışınız için.
Yüreğinize sağlık...

:cat:

tuncer inşallah tanişiriz bir gün

aydemir sizler tebrik ediyorum bu yaptığınız gerçekten örnek bir harekettir keşke benimde vaktim olsaydı sizlere katılsaydım selamlar

ayrıca beni cumartesi günü karşıyıp ağırladığın içinde çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

teşekürler ahmet kardeşim ne demek her zaman başimizin üstunde yerin var

TEBRİKLER GAZİANTEP MT. SİZİ ELLERİM PATLAYANA KADAR ALKIŞLIYORUM. GEREKSİZ GEYİK MUHABBETLERLE UĞRAŞMADAN ÇOCUKLARI SEVİNDİRMENİZ KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM. HELAL OLSUN SİZE.:bestmt:::alkiis::::alkiis::::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::tutkuy::

o saygi bizden size :rendeer::rendeer::rendeer:

gaziantep mt tebrikler sizlere duyarlı davranışınızdan dolayı.böyle gezilerde gerekli.zahmetleriniz ve paylaşımınız için candan teşekkürler.

ümmet abi dedigin gibi gerekli böyle geziler

Tebrikler Gaziantep MT'ye... Çok faydalı bir gezi olmuş...

teşekürler

Çok güzel bi gezi olmuş G.Antep mt'nin her konudaki duyarlılığı tüm mt lere örnek olması dileğiyle sizleri seviyorum arkadaşlar saygı duyulması gereken çok öenmli organizasyonlara imza atıyosunuz tekrar tekrar tebriklerr ( yav bu arada gene acıktım ben yavvvv biz yediğimiz yemkleri çekiyozmu kardeşim gitti gene 1 ytl yarım yesem doyarmıyımki neyse zaten 0,50 ytl var günahım sizin boynunuzaa :mrgreen: )

lan iso gel o 0,50 kurşu ben verecem sana ustunede bir yemek yapacam kardeşim

Motorculugun, yardımseverliğin, iyi kalpliliğin ve ağzının tadını bilmenin kralını yapmışsınız.. :cat:

Yardımlarınız kim bilir kaç öğrenciye ilaç olacak??:rendeer:
O mangalda kim bilir hangilerinizin karnını doyurdu? :queen:

Gaziantep-MT'ye büyüüüüükk bir alkışş... ::alkiis::::alkiis::

teşekürler serhat kardeşim seni takip ediyorum :cat::cat::cat:

Arkadaşlar çok güzel ve anLamLı bir gezi oLmuş ellerinize sağLık yine fark yaratmışsınız başka başka gezilerde görüşmek üzere saygıLar...

Canım kardeşlerim GaZiANTeP MT Li dostlarım :rendeer: Sizleri tebrik ediyor ve sewiyorum :rendeer:

arkadaşlar bu manalı aynı zaman da cok anlamlı şu anda duygu yukunden ne yazacagımı bilemiyorum olmayı gercekten cok isterdim butun arkadaşlarımı canı gonulden kucaklıyorum HEPİNİZİN ELLERİNE VE YUREGİNE SAGLIK teşekkurler sizlerle onurluyum ve mutluyum sagolu sagolun sagolun ::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::

helal olsun sizlere Gaziantep MT:cat::cat:
Gezinize böyle güzel kutsal bir amaç katmanız takdire şayandır. Paylaşımınıza teşekkürler, aklımızı gönlümüzü açtınız. Sağolasınız:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar