27 Temmuz Karamürsel İftar Etkinliği Fotoğrafları

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dün sevgili İrfan Abi'nin organize ettiği ve oldukça keyifli geçen iftar yemeğinin bendeki resimleri ile başlıyorum.. Sizlerde varsa elinizdeki resimleri bu konuya ekleyebilirsiniz....

p9ox.jpg

j8oj.jpg

df5h.jpg

gyib.jpg

8rjl.jpg

vb4v.jpg

pnd6.jpg

4ld0.jpg

mp94.jpg

br4e.jpg

qeic.jpg

zyka.jpg

qe9x.jpg

wv4z.jpg

tefw.jpg

oppk.jpg

vpnm.jpg

pbed.jpg

fx4n.jpg

bn7h.jpg

tlgr.jpg

7xov.jpg

wmjt.jpg

luu5.jpg

xs54.jpg

bgr5.jpg

iob8.jpg

1s3l.jpg

lq6l.jpg

jgiv.jpg

7k26.jpg

6ahu.jpg

lml6.jpg

fgos.jpg

9omi.jpg

nnzg.jpg

resimler çok güzel çıkmış, o kadar kaçmamıza rağmen üj,bej karede varlık göstermişik..
ellerine emeğine, güzel yüreğine sağlık kardeşim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gayet basarılı resimler devamı var arkadaşlarda..onlarda inşallah yüklerler..

uğur fotolarda bi irfan abi bide seni tanıdım. Gerisini çıkaramadım. Kim bunlar yahu? :queen: güzel toplantı olmuş helal olsun.

13. fotoğrafta sağdaki benim.soldaki sinan er yanımdakide cihat..

21. fotoda ise malesef Mezit ile yanyana gelmek zorunda kaldım..malum deplasmandaydım,kabul etmesem döveceklerdi toplanıp...:pl::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
uğurum kaymaklı kadayıfım vazgeçilmez kardeşim eline ayağına sağlık, hepinizin tekerine sağlık arkadaşlar videolar kısa zamanda elimde olacak belki yarın :) bu arada yoğunluktan cepten bile çekemedim tek kare bile , aklıma geliğinde telefonumu uğura verdiğimi hatırladım sonra kamereman arkadaşa havale edip sohbetin gübeciğine vurdum lakin kendimi videolarla affettircem inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

uğur fotolarda bi irfan abi bide seni tanıdım. Gerisini çıkaramadım. Kim bunlar yahu? :queen: güzel toplantı olmuş helal olsun.

sen beni halen tanımadınmı lem :cherry: sıkarım ayaklarına , ama mermiler pas yaptı gurbeney:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

21. fotoda ise malesef Mezit ile yanyana gelmek zorunda kaldım..malum deplasmandaydım,kabul etmesem döveceklerdi toplanıp...:pl::queen:

kankam makarasına konuşmuş olsakta yanında getirdiğin zurna için teşekkür ediyorum :) dur dur millet yannış anlamasın havalı korna dicektim hemde hella :cherry: :rendeer:

hella sana feda olsun dostum..sen halledersin onu..eğer önceden konu açılmış olsa ben halleder getirirdim ama malesef son anda anca bu kadar..çalışmazsa da hakkını helal et artık...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gayet basarılı resimler devamı var arkadaşlarda..onlarda inşallah yüklerler..

Eyvallah,teşekkür ederim :) Diğer resimleri de bekliyoruz arkadaşlardan...

Gerçekten güzel oldu abi :)

Özellikle 21. foto çok güzel,Mevlüt abi herkese öyle içten bakmaz :p

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

uğurum kaymaklı kadayıfım vazgeçilmez kardeşim eline ayağına sağlık, hepinizin tekerine sağlık arkadaşlar videolar kısa zamanda elimde olacak belki yarın :) bu arada yoğunluktan cepten bile çekemedim tek kare bile , aklıma geliğinde telefonumu uğura verdiğimi hatırladım sonra kamereman arkadaşa havale edip sohbetin gübeciğine vurdum lakin kendimi videolarla affettircem inşallah :)

Abi birşey yapmadık ki,ufak bir katkı olduysa ne mutlu :)

Eyvallah,teşekkür ederim :) Diğer resimleri de bekliyoruz arkadaşlardan...

Gerçekten güzel oldu abi :)

Özellikle 21. foto çok güzel,Mevlüt abi herkese öyle içten bakmaz :p

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

Abi birşey yapmadık ki,ufak bir katkı olduysa ne mutlu :)

işte bende tam bundan korkuyorum ya..:salut:aklından neler geçirdiğini bilmeden ayı gibi adamın yanında miniminnacık:joker: kalmışım..bellimi olur??:pl::queen::queen::flower:

ama bi bakıma iyi oldu..bidaha bu kadar yakınına gelmem..en azından tek başıma....:thumleft::thumleft:

AYNEN adem bende bu kişilere ek tahsisn tanıdım keyifli oldugu kesin afiyet olsun dostluklarınız daim olsun eline sağlık ceken arkadaşın vede irfan ustanın

AYNEN adem bende bu kişilere ek tahsisn tanıdım keyifli oldugu kesin afiyet olsun dostluklarınız daim olsun eline sağlık ceken arkadaşın vede irfan ustanın

ramazan genelde 300metreden baksan gözüken, istemesede herresimde birparçası gözüken benim.
boşuna demiyorum boy 1.90 kilo 115 diye :)

bu arada pideler şahaneymiş. tadı damağımda kaldı.
çorbadan sonra 2.pideyi yiyince iptal oldum ben. tatlı salata ve 1. parça pide çöpe gitti. üzüldüm.

biz patlamak üzere iken irfan abim bağırmaz mı ? "doymayan var mııı ?" :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
işte bende tam bundan korkuyorum ya..:salut:aklından neler geçirdiğini bilmeden ayı gibi adamın yanında miniminnacık:joker: kalmışım..bellimi olur??:pl::queen::queen::flower:

ama bi bakıma iyi oldu..bidaha bu kadar yakınına gelmem..en azından tek başıma....:thumleft::thumleft:

Aranızdaki eşsiz muhabbete ben karısmayayım :p

Allah mutlulugunuzu daim etsin,amin :mrgreen:

ne alakaysa aklıma geldi birden..:joker:

forumda hayvansever motorcular diye bi bölüm vardı..tam olarak ne anlama geliyordu bu konu???:silent:

mecazimi yoksa sahicimiydi acep???:pl::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar