[MT-İzmir] 9 Şubat Toplantı Duyurusu

evet arkadaslar,
Bu haftaki toplantimiz uyemiz Serçedando'nun Bornova'daki mekani RiSE CAFE 'de... (ortak kararımızdır)

Hem nete baglanabilecegimiz, hem nargile icip muhabbet edebilecegimiz(duman alti olmadan) hem de yetenekli ustamızın elinden lezzetli biseyler yiyebilecegimiz guzel bir mekan...
+ gittardando'dan da ufak bir dinleti :)

bulusma saati: 20:00
ayrılış saatimiz: 22:30-23:00
arasi

adres: manavkuyu caddesi, özkanlar migros'u gecince(Bornova merkeze dogru) şekerbank yanı... cafeye ait otopark var...
tel: 374 62 12
Ayvalık gezisi videolarinin duzenlenmis halini burada gorebilirsiniz, daha sonra hepsini sizlere dagitacagim.
gorusmek dilegiyle, hepinize hayirli bir hafta diliyorum...

Arkadaslar bi ekleme yapıyorum... gecen toplanti da aldıgımız karar dogrultusunda uyelerden bazı bilgiler istenmisti, lutfen herkes telefon numaralari ve bi kaza aninda aranılabilecek bir yakınının telefon numarasi, kan grubu vs bilgileri bi A4 kagidina yazip getirsin... ihmal etmeyelim, ertelemeyelim...
Ten Ten lutfen detayları yazar mısın?

arkadaşlar su an balıkesirdeyim 9 una orda olabılırsem mutlaka gelırım bu yenı mekanıda cok merak ettim yıllardır gecıodum onunden:)

selam hedo, donerken bana ugra, simdi Ayvalık'a geldim...

bu arada kimseden ses seda yok, ikimiz takılacaz gibi bu mekanda:)

Arkadaşlar ben de işlerimi ayarlayıp geliyorum, bensiz olmaz,yani en azından orada olmaz :)
@Speedygirl, Abla çiçek-çikolata hazır mı? gelmişken şu benim kız isteme olayını da aradan çıkaralım.:queen: Şu ana kadar katılanlar arasında en büyüğümüz sensin. Yap bir ablalık şu kardeşine :)

kardesim sana az once msn den ben bu toplantiya gelemiyorum demistim, ama biletimi iptal edip gelirim, boyle bir niyet varsa benim yunanistanda ne işim var....:cat:

ama Metin bizi bu sefer harbiden keser, ona gore kalabalık gidelim...

Mekan çok güzel gerçekten, o foto da yokum ama çekildikten bi yarım saat sonra ordaydım. Bana bundan sonra hep orada toplanıcaz gibi geliyor. Orada görüşmek üzere....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar listeye benide ekleyin şuan düzcedeyim normal hava şartlarında yetişirim aksi bir durumda öteki toplantınıza yetişirim.ama sizleri çok özledim yetişmeye çalışırım.

toplantı var, müzik var, kız isteme de var en iyisi ben kına alıp geleyim. geline kına yakarız adettendir.:queen:

Hepinizi çok özledim arkadaşlarım..Toplantımızda görüşmek üzere..:rendeer:

oncelikle aakreeep ablacim cok cok gecmis olsun... iyilestigine sevindim....

ummet abicim gel artık ''gec gitmek hic gitmemekten iyidir'''

wallace kalabalık gidelim, ne olur ne olmaz:)

ten ten darbukayı unutma

Arkadaslar bi ekleme yapıyorum... gecen toplanti da aldıgımız karar dogrultusunda uyelerden bazı bilgiler istenmisti, lutfen herkes telefon numaralari ve bi kaza aninda aranılabilecek bir yakınının telefon numarasi, kan grubu vs bilgileri bi A4 kagidina yazip getirsin... ihmal etmeyelim, ertelemeyelim...
Ten Ten lutfen detayları yazar mısın?

SElaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

orda oalcagım şu an için izmirriders la konustugumuz üzere haftasonu için streetball turnuvası yapılmasını düşünüyorlar üstelik kapalı ve parke salondaaa liste çıkarsak kimler katılır acaba şölee bi mt basketbol takımını görelim.....bakalım

Mekan çok güzel tam bizlik. Herkesi orada görmek ümidiyle...:wiinkk:

gelme ihtimalim yüksek.

gel abı gel bende gelıyorum hatta kendı makınanla gel ben kafayı yıyım kactı gıttı gul gıbı makına gıtı gıtı kı ne gıttı vallaha ıkınıyorum ama nafıle:queen: :queen::pale: :pale: :pale: :pale:

orda gorusmek uzere arkadaslar saygılar F.T.T.:bounce:

Arkadaşlar ben de işlerimi ayarlayıp geliyorum, bensiz olmaz,yani en azından orada olmaz :)
@Speedygirl, Abla çiçek-çikolata hazır mı? gelmişken şu benim kız isteme olayını da aradan çıkaralım.:queen: Şu ana kadar katılanlar arasında en büyüğümüz sensin. Yap bir ablalık şu kardeşine :)

uh be abı sule anne yazsaydın barı:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar