Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosikletli Kız: Motosiklet.net'le A'dan Z'ye…

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    1–4 Mart’ta yapılacak Eurasia Moto Bike Expo fuarına sayılı saatler kaldı. Hatta belki siz, Amerika’dan yazılan bu satırları okurken Türkiye’de fuar çoktan başlamış bile olabilir ;) Artık görmeyeniniz kalmadı şüphesiz. Motosiklet forumlarının fuar hedefleri ve genel kuruluş amaçlarıyla ilgili bir yazı dizisi günlerdir Motosikletli Kız sayfalarında yerini aldı.

    Fuar öncesi son konuk Motosiklet.net adına Erhan Erdil. Kayıtlı kullanıcı sayısı 90 bini geçen; http://www.motosiklet.net/ adresinden kullanıcılara ulaşan motosiklet.net sanırım ben dahil birçoğumuz için “motosiklet forumlarına” ilk katılım noktamız. Yunanistan gezimi motosiklet.net üyelerinin cesur gezi deneyimlerinden esinlenerek yapmıştım ;) Kimbilir sizler nelere cesaret ettiniz okuduklarınızdan sonra

    Erhan’la fuar öncesi, yoğun programı içinde güzel bir röportaj yaptık. Forumun üyesiyseniz, daha da iyi anlamak için mutlaka göz atın derim. Kendinizi bulacaksınız…


    Motosikletli Kız (MK) 1-) İlk sorum motosiklet.net hakkında olacak şüphesiz. Ne zaman kuruldu motosiklet.net? Bu proje için kaç kişi kafa kafaya verip adım attı önce? Nasıl başladı yani öykünüz?

    Motosiklet.net: 22 Mart 2001 tarihinde www.motosiklet.net adresi tescil edildi ve iki sene boyunca kişisel web sitesi olarak hizmet verdi. Bu zaman aralığında sitemizde motosiklet modellerinin tanıtımı ve fotoğrafları yayınlandı. Sitemiz ziyaretçileri tarafından çok beğenildi, çeşitli basın yayın organlarında tanıtımları yapıldı. Ziyaretçilerin talebi doğrultusunda 12 Nisan 2003 tarihinde insanların kendi düşüncelerini paylaşabileceği tartışma, bilgi paylaşım forumu kurularak üye alımına başlandı.

    Sitemizin kuruluşu olarak kabul ettiğimiz 12 Nisan 2003 tarihinden bugüne korumuş olduğu çizgisi ve yapmış olduğu faaliyetler doğrultusunda Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen, ilk ve tek, ödüllü motosiklet sitesi oldu. Sitemiz, görev alan değerli arkadaşlarımızdan oluşan yönetim kadrosu ile sürekli aktif ve güncel. Motosiklet tutkunlarının zengin içerikli forumlarda paylaşabildiği her türlü bilgi, deneyim, öneriler motosiklet.net sayfasında mevcuttur. Ürün ve hizmet sağlayıcıların temsilcileri siteyi takip edip üye şikâyetlerini değerlendirmektedir.

    “Motosikletle İlgili Her Şey Burada”

    Yeni başlayacakların en çok destek ve ilgi bulabildiği sıcak aile ortamı motosiklet.net’te mevcut. Gerekli teknik bilgiler, yeni ve mevcut model tanıtımları, motosikletle ilgili bit pazarıyla 2’nci el alım satım platformu, dünyadan ve Türkiye’den en güncel motosiklet haberleri, saygıdeğer yazarların köşe yazıları ve etkili yorumlar kısacası motosiklet ile ilgili her şey motosiklet.net de mevcut.

    Türkiye’nin tüm illerinde oluşturulan il grupları kendi aralarında buluşarak geziler etkinlikler toplantılar yapmaktadır. Yüzlerce gezi yazısı sitemizde yer alır. Motosiklet.net üyeleri iki teker üzerinde gidilmedik yer bırakmadı. Motosiklet.net, 81 ilimizde oluşturulan il grupları sayesinde tüm motosiklet severleri bir araya topladı.

    Motosiklet.net, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen motosiklet sitesi. Ayrıca kayıtlı kullanıcı sayısı 90.000 kişiyi geçmiştir. Tüm site içeriğimiz kayıt olunmadan okunabilmesine karşın her gün sitemize 100 den fazla kişi kayıt oluyor.

    MK 2-) Fuarda nasıl bir stand açacaksınız? Yani amacınız motosiklet.net’i tanımayanlarla tanıtmak olacak muhakkak ama…? Yeni üyeler kazanma fikri de vardır eminim? ;)

    Motosiklet.net: 2005 yılından bu yana fuar organizatörlerinin davetiyle tüm motosiklet fuarlarında motosiklet.net standı yer almıştır. Bizim için motosiklet fuarları sitemizi tanıtmak ve yeni üyeler kazanmaktan ziyade, Türkiye’nin birçok ilinden fuarı gezmeye gelen üyelerimizin motosiklet.net standı sayesinde yılın buluşma noktası olması açısından önemli.

    MK 3-) Bu seneki fuar şüphesiz sizin forumunuza da çok malzeme sağlayacak. Forum mesajlarının büyük bölümü bu konuda olacak. Fuarın ardından gelen rüzgar ne kadar sürer tahminen?

    Motosiklet.net: Fuarda yeni motosiklet modellerin lansmanları yapıldığından, sitemizde genel tartışma piyasaya çıkacak yeni modeller üzerine olmakta. Biz motosiklete binebildiğimiz tüm yılı motosiklet sezonu olarak görsek de, motosiklet fuarları sezonun açılma zamanı olarak kabul edilir ve firmalar motosiklet fiyatlarını ilk fuarlarda duyururlar bu yüzden motosiklet fuarları motosiklet tutkunları için önemlidir.

    Sattığı Ürünü Bilmeyen Fuar Görevlileri de Forumu Meşgul Eder


    Bunların dışında fuar ile ilgili diğer tartışma konuları, bazı firmaların fuarda motosikletlerinin üzerine oturma yasağı koyması, motosikletlerden çok fuardaki mankenleri görmek için gelen kuru kalabalık, sattığı ürün hakkında hiçbir bilgisi olmayan fuar görevlileri gibi konulardır.

    MK 4-) Forumda fuar için ayrı bir bölüm oluşturacak mısınız? Oluşturmayı planlamıyorsanız en çok modeller bölümünde mi, genel sohbet gibi başlıklarda mı yoğunlaşmasını bekliyorsunuz muhabbetin?


    Motosiklet.net: Fuara gelemeyen üyelerimiz için fuar boyunca tüm markaların modellerinin fotoğrafını çekerek sitemize yüklüyoruz, böylece ziyaretçilerimizin fuarı web sayfamızdan görmelerini sağlıyoruz.

    MK 5-) Fuar bitecek ama motosiklet aşkı hep sürecek… Bu aşkı beslemek için kurulmuş platformlardan biri de sizsiniz. Motosiklet.net’in motosikletçilerin dünyasında nasıl bir konumda olmasını hedefliyorsunuz? Bir başka deyişle amacınız nasıl motosikletçileri ve konuları bir arada toplamak?

    Motosiklet.net: Türkiye ‘de motosiklet kullanımının gelişip yayılması, mevcut motosiklet sürücülerinin bilinçlendirilmesi, örnek sürücüler oluşturulması, yeteneklerin geliştirilmesi, toplumda motosiklet bilincinin oluşturulması beraberinde doğru ve güvenli sürüş şeklinin en doğru biçimde motosiklet tutkunlarına iletilmesi, motosiklet kullanıcıları arasında paylaşımın sağlanmasını motosiklet.net’in genel amaçlarıdır.

    “Üyelerin Benimsediği Bir Site Olmayı Hedefledik”

    Motosiklet.net’in bu aşamaya gelmesinde, kurulduğu günde belirlemiş olduğu vizyonu gerçekleştirmek için koyduğu kurallardan taviz vermemesi ve çizgisini daima koruması büyük etkendir. Üyelerimize ve ziyaretçilerimize kaliteli hizmet vermeyi, onların şikâyet, öneri ve isteklerine değer vermeyi ilke edindik. Üyeleri tarafından sevilen, benimsenen, kendilerine bir şeyler katabildikleri kendilerini mutlu hissettikleri bir site oluşturmayı hedefledik. Sitemizi ziyaret edenlerin sağladıkları ufacık bir fayda bizi çok sevindiriyor, vermiş olduğumuz bu hizmette bizi teşvik ediyor. En fazla ilgi gören motosiklet sitesi olabilmek için herkesin kolay kullanabildiği, aradığı bilgiye kısa sürede ulaşabildiği, devamlı güncellenen bir web sayfası oluşturuyoruz. Sitemizin seviyesini korumasında en büyük etken ise kaliteli insanların bu çatı altında bir araya gelmesidir.

    Röportaj: Motosikletli Kız (Selin)
    Motosikletli Kızın Son Yazdıkları


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    orda da burdaki gibi motorların üzerine kimse binmesin diye bant çekiliyor mu? rica etsem bir bakabilir misiniz?

  3. #3
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    DL1000-Nmax155
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orda da burdaki gibi motorların üzerine kimse binmesin diye bant çekiliyor mu? rica etsem bir bakabilir misiniz?
    Üstadım sen nerelerdesin?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

  4. #4
    MK America - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2011
    Şehir
    Washington, D.C.
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orda da burdaki gibi motorların üzerine kimse binmesin diye bant çekiliyor mu? rica etsem bir bakabilir misiniz?
    Buradaki son fuarda yarışmaya katılan bazı özel custom chopper'ların etrafında bant vardı. Şahıslara ait olduğu için. Onun dışında tüm motorlara binilebiliyordu... ;)

    Bu arada Erhan'a teşekkür ederim. Yazı burada da güzel durmuş

    Motosikletli Kız'dan sevgiler...
    eray_uluyazı bunu beğendi.
    Motosikletli Kız'ın Amerika Maceraları: http://blogs.voanews.com/turkish/selin/
    Twitter: @Selininmacerasi Facebook: Selin Süer

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    cevap için teşekkürler. sorudaki meramın-anlamın-kinayenin anlaşılmış olmasına sevindim...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstadım sen nerelerdesin?
    ben türkiye'deyim üstad, soruyu sorduğum kişi ise, amerika'da imiş, ondan sordum...

  6. #6
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    DL1000-Nmax155
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben türkiye'deyim üstad, soruyu sorduğum kişi ise, amerika'da imiş, ondan sordum...
    Onu anladim.
    Fakat onu sormadim.
    Uzun zamandir göremiyorum seni forumda.
    O anlamda sordum.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

  7. #7
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sorular tam günlük seçilmiş...
    Tam cuk oturmuş....
    Uğraşanların eline sağlık...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  8. #8
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onu anladim.
    Fakat onu sormadim.
    Uzun zamandir göremiyorum seni forumda.
    O anlamda sordum.
    ben de iki manada anlamıştım ama bu anlamda sorup sormadığından emin olmadığım için diğer anlamı ortaya sürüp, bu anlamını daha da açıp açmayacağını görmek için zarf attım gibi bir şey oldu...

    eyvallah sağolasın. bir süredir uzaktım haklısın... yavaş yavaş dönüyoruz kısmetse...

  9. #9
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    DL1000-Nmax155
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de iki manada anlamıştım ama bu anlamda sorup sormadığından emin olmadığım için diğer anlamı ortaya sürüp, bu anlamını daha da açıp açmayacağını görmek için zarf attım gibi bir şey oldu...

    eyvallah sağolasın. bir süredir uzaktım haklısın... yavaş yavaş dönüyoruz kısmetse...
    Bir süredir aklımdaydın üstadım.
    Seni yeniden gördügüme sevindim
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

  10. #10
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Motosikletli Gız nettin...


    yav bizim adminle raportaj mı yaptın... iyi ettin...


    Motosikletsiz Ergegden selamlar Amarigaya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  11. #11
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir süredir aklımdaydın üstadım.
    Seni yeniden gördügüme sevindim
    eyvallah dost, sağolasın. bil mukabele...

  12. #12
    DNGe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Nisan 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletli Gız nettin...


    yav bizim adminle raportaj mı yaptın... iyi ettin...


    Motosikletsiz Ergegden selamlar Amarigaya...
    ahahahah

  13. #13
    emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2006
    Şehir
    KOCAeli/Gebze
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Güzel bir röportaj olmuş.
    Soruların çoğu neden fuar ve fuardan sonrasıyla ilgili onu anlıyamadım, motosikletli kızın aklı fuarda kalmış sanki.
    Motosiklet.net' i 2004 ten beri takip ediyorum çok güzel işlere imza attı ve atmayada devam ediyor.
    Harikasınız.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)