Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Motor Türkiye Fotoğraf Yarışması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Yamaha Cygnus X 2012 model motosiklet ödüllü fotoğraf yarışması. Yamaha “Şimdi Orada Olmak Vardı” Fotoğraf Yarışması, YAMAHA Motor Türkiye tarafından düzenlenmektedir. Yarışma, 02 - 22 Şubat 2012 tarihleri arasında yarışmaya katılım ve fotoğraf yükleme, 02 - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında oylama olmak üzere https://www.facebook.com/YamahaMotorTurkiye adresli Yamaha Faceboook yarışma sayfası üzerinden uygulanmaktadır. Yarışmacılar, yaratıcı, farklı ve alışılmışın dışında, şu anda nerede olmak istedikleri ile ilgili “Şimdi Orada Olmak Vardı” fotoğrafı konusu üzerine, kendi çektikleri özgün, fotoğraf yeteneklerini gösteren, yaratıcı, ilginç, en güzel fotoğraflarını yarışma sayfasına yükleyerek yarışmaya katılacaklardır.

    Katılımcılar, 02 - 22 Şubat 2012 tarihleri arasında yarışmaya katılım ve fotoğraf yükleme süresince, https://www.facebook.com/YamahaMotorTurkiye (ücretsiz) adresli Yamaha Faceboook sayfasındaki “Şimdi Orada Olmak Vardı” yarışma uygulamasını yükleyerek, yarışma sayfasındaki forma, Ad, Soyad, Gsm No, E-mail adresi ile kişisel bilgilerini girerek kayıt olup yarışma konusunda, kendi çektikleri özgün fotoğraflarını yükleyerek katılım yapabilirler. Yüklenen fotoğraflardan, moderasyon yetkililerince yapılacak inceleme ile, yarışma konusuna uygun, dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun, çözünürlük kalitesi uygun olan fotoğraflar yarışmaya esas alınacaktır ve ayrıca yarışma sayfasında yayınlanacaktır.

    Her kullanıcı dilediği kadar farklı fotoğrafı yarışmaya sunabilir fakat 3 adet moderasyondan geçmiş onaylı fotoğrafı bulunan kullanıcı artık yarışmaya fotoğraf gönderemez.

    Katılımcılar, https://www.facebook.com/YamahaMotorTurkiye adresli Yamaha Facebook yarışma sayfasından, önce ücretsiz olarak yarışma sayfasındaki forma Ad, Soyad, Gsm, E-mail adresi ve kişisel bilgileri ile ilgili bölümü doldurarak kayıt olmak zorundadır. Kayıt, yarışma, oylama ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes yarışmaya veya oylamaya katılabilir. Ticari bir koşul yoktur. İsteyen herkes, ücretsiz facebook kullanıcısı (üyesi) olabilir.

    Yarışmaya sunulacak “Şimdi Orada Olmak Vardı” temalı fotoğraflarının, kişilerin kendi çektikleri ve kendilerine ait fotoğraflar olması gerekmektedir. Yarışmada bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.

    Yarışmaya sunulan fotoğraflar, yarışma sonunda yarışma özel jürisi tarafından yarışma başarı kriterlerine göre değerlendirilecektir. Jüri tarafından, en başarılı ve en beğenilen 5 fotoğraf belirlenecektir ve bu fotoğrafları gönderen yarışmacılar derecelerine göre sıra ile aşağıdaki ödüller ile ödüllendirilecektir.

    1.kişiye; Yamaha Cygnus X 2012 model motosiklet,
    2.kişiye; Canon 550D Fotoğraf Makinesi,
    3., 4. ve 5. kişiye; Apple iPad 2 (hat ve kart hariç)

    ödülü sunulacaktır.


    Yarışma jürisi; Yamaha yetkilileirnden (Yamaha Direktörü, Yamaha Pazarlama Müdürü, Yamaha Satıs ve Marketing Sorumlusu) ve dışarıdan konusunda uzman kişilerden (Yamaha ajansı olan Happymondays Ajans Başkanı ve Yaratıcı Direktörü‘nden) oluşmaktadır.

    Yarışmaya sunulan içeriklerden uygun görülenler ve ödül kazanan içerikler, sitede yayında olacaktır ve siteye üyesi kullanıcılar tarafından paylaşılabilecektir ve ayrıca YAMAHA Motor Türkiye tarafından uygun görülenler veya ödüllü fotoğraflar, YAMAHA Motor Türkiye ve bağlı şirketlerinin uygun göreceği şekilde ve çeşitli mecralarda kullanılabilir, katılımcılar bu şartı peşinen kabul etmiş sayılır ve hiç bir hak ve bedel talep edemezler.

    Oylama: Yarışmaya sunulan katılımcı fotoğrafları site üyesi kullanıcıların beğenisine sunulacaktır. Site üyeleri, 02 Şubat - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında, beğendikleri her farklı içeriğe 1 beğeni oyu verebilirler. Halk oylaması, sadece halkın popülerini belirlemek içindir, yarışmada ödüllendirmeye konu değildir. İsteyen herkes oylamaya katılabilir.

    Yarışmaya sunulan ve sitede yayınlanan fotoğraflar, moderatör yetkililerince periyodik olarak teknik kontrollerden geçecektir. Yarışma kurallarına ve kontrol kriterlerinden herhangi birine aykırı olan fotoğraflar, uygunsuz isim ve içerikte olan fotoğraflar ve/veya gerekli görülür ise üyelik dahil yarışmacının tüm verileri yarışma kapsamından silinebilir, yayın kısıtlaması konulabilir ve ayrıca jüri değerlendirilmesine sunulmaz. Katılımcı bu şartı peşinen kabul etmiş sayılır.

    Ödül kazananlar, yarışma oylama dönemi bitiş tarihini takip eden 2 hafta içerisinde, yarışma sayfasında ilan edilecektir. Ödül kazananlara, kayıt bilgilerinden erişilerek bilgi verilecektir. İlanı takiben kazananlara 2 hafta süre tanınacaktır, bu süre içerisinde ödül kazanana, üyelik bilgilerinden ulaşılmaz ya da kendisi YAMAHA Motor Türkiye ile iletişime geçmez ise, ödüle sahip olma hakkını kaybedeceğini kabul eder. Böyle bir durumda, ödül hakkı en başarılı bulunan dereceye girenler sırasındaki bir sonraki fotoğraf sahibi katılımcıya geçer. Ödüller, belirtilen koşullarda, Türkiye sınırları içinde ve kazananlara ücretsiz olarak sunulacaktır.

    Ödül kazanan katılımcıların nüfus cüzdanı ve adres bilgilerini ibraz etmesi zorunludur.

    Ödül kazanabilmek için katılımcının iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması zorunludur. Başvuru süresinde başvurmayan ya da kampanya üyeliğinde katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle ödül kazananlara ulaşılamaması ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan YAMAHA Motor Türkiye, Happymondays ve DenizAjans sorumlu tutulamaz.

    YAMAHA Motor Türkiye, yarışmaya katılımcılar tarafından gönderilenlerden onaylanan fotoğrafları, yükleme sürecinin herhangi bir anında dilediği mecrada, kanalda, yerde ve dilediği şekilde açıklama ve kullanma hakkına sahiptir. Katılımcılar, yarışmaya sundukları fotoğraflar ile ilgili marka, telif, reklam, gizlilik, diğer fikri mülkiyet, maddi ve bütün hukuki haklarından süresiz olarak feragat ettiğini ve bu hakları süresiz olarak YAMAHA Motor Türkiye’ye devrettiğini, hiçbir hak talebinde bulunmayacağını, fotoğrafların 3. kişilerce kopyalanmasını, işlenmesini, değiştirilmesini engellemeyeceğini, peşinen kabul ve taahhüt eder.

    Yarışmaya katılan katılımcı fotoğraflarından veya yarışmada dereceye giren fotoğraflardan, YAMAHA Motor Türkiye tarafından uygun görülen ve beğenilen fotoğrafların sahibi katılımcılar, YAMAHA Motor Türkiye tarafından uygun görülecek şekilde ve kanallarda kamuoyuna duyurulacaktır. YAMAHA Motor Türkiye’nin kararları kesindir. Ödülü kazananlar açıklandıktan sonra katılımcı, YAMAHA Motor Türkiye tarafından belirlenecek TV programı, reklam ve diğer tüm promosyon veya reklam aktivitelerine katılmayı ve bunlar için ek bir bedel veya hiç bir hak ve bedel talep etmemeyi peşinen kabul eder.

    Katılımcılar, hiçbir zaman ve hiçbir yerde YAMAHA Motor Türkiye’nin ve markalarının itibarını zedeleyecek açıklamalarda bulunmamayı, YAMAHA Motor Türkiye’nin önceden izin vermediği ve onaylamadığı beyanlarda bulunmamayı kabul eder. Buna aykırılık halinde, YAMAHA Motor Türkiye, katılımcıları veya dereceye girenleri, yarışmadan ihraç etmek ve bunlar yerine aynı ya da başka fotoğraflar ile katılan dereceye giren sıradaki diğer fotoğraflar ile devam etmek de dahil olmak üzere, kazananın ödülünü vermemek, geri almak ve her türlü hukuki tedbiri almak hakkını saklı tutar.

    Katılımcılar, yarışma süresince verdikleri tüm bilgilerin doğru olduğunu kabul ederler. Bilgilerin doğru olmadığının yarışma devam ederken veya yarışma sona erdikten sonra fark edilmesi halinde YAMAHA Motor Türkiye’nin, dereceye girenlere herhangi bir bildirimde bulunmaksızın bu katılımcıları yarışmadan çıkarabilme hakkına sahip olduğunu ve böyle bir durumda ödül hakkını kaybedeceklerini kabul ederler.

    Katılımcılar, yarışmaya katıldıkları fotoğrafların özgün nitelikte ve hukuki açıdan kendileri tarafından kayda alındığını, kendilerine veya izin aldıkları yakınlarınına ait olduğunu, herhangi bir şekilde 3. kişilere ait fikri mülkiyet, özel ve kamu hukuktan doğacak haklara ya da uygulanacak genel kanun, tüzük veya yönetmelik ile yerel hukuk uygulamalarına aykırılık teşkil etmeyeceğini, daha önce benzer kampanyalara katılmamış ya da ödül kazanmamış olduğunu, aksi halde doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükten sorumlu olacaklarını kabul eder. Katılımcılar üçüncü şahısların haklarını ihlalden kaynaklanan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluğun münhasıran kendilerine ait olduğunu kabul ederler. Böyle bir durumun tespiti halinde katılımcı diskalifiye edilir, ödül kazansa dahi ödül hakkını kullanamaz, ödül hakkı iptal edilir.

    Yarışma ve jüri değerlendirmesi süreci ile ilgili olarak, katılıcıların iletecekleri fotoğraflar ve yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle YAMAHA Motor Türkiye hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yarışmanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, yarışmada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile yarışmanın uygulamasının zarar görmesi sebebiyle YAMAHA Motor Türkiye hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    YAMAHA Motor Türkiye, ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. YAMAHA Motor Türkiye, hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

    18 yaşından küçükler, YAMAHA Motor Türkiye, YAMAHA bağlı şirketleri ve yan kuruluşları, Happymondays ve DenizAjans çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez. Ödüllere ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir. Motosiklet ödülü ile ilgili olarak Veraset ve İntikal Vergisi ve ödeme yükümlülüğü kazanan aittir. Bu konu hakkında ve motosikletin trafik, tescil ruhsat işlemlerine dair kazanan kişiye ayrıca detaylı bildirim yapılacaktır.

    YAMAHA Motor Türkiye’nin yarışma şartlarını değiştirme hakkı saklıdır. YAMAHA Motor Türkiye, ayrıca yarışmayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.

    YAMAHA Motor Türkiye bu yarışmaya ve oylamaya katılan herkese tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir.

    YAMAHA Motor San. Ve Tic. Ltd. Şti. – YAMAHA Motor Türkiye adına, bu yarışmanın, ilgili yönetmeliğin 4/m - 2/ç maddesine göre Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında yürütülmesine dair, 31.01.2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.04.00-255.05.02-308-1982 sayılı uygunluk yazısı DenizAjans tarafından alınmıştır.

    Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran YAMAHA Motor San. Ve Tic. Ltd. Şti. – YAMAHA Motor Türkiye ve bağlı şirketlerine aittir.

    Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2006
    Şehir
    avrupa yakası
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    yamaha yarışma yapacağına, türkiyede düzgün bir servis ve yedek parça olayını düzeltsin..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

  3. #3
    psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2011
    Şehir
    Wrocław
    Motosikleti
    CBF 600
    bu da yeni moda oldu yarışma falan hikaye olay reklam ben de bu mesajla bu amaca biraz daha hizmet ettim.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

    Psychedelic Gececi


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)