Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bir Çoğunuzun Motoru Çalındı Fakat Çalınmaya Çalışılan Oldu mu?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    05 Haziran 2013
    arkadaşlar piyasadaki çelik halatlardan kullanmayın! bisikletçiye gittim bakım icin, adam kiralık bisikletlerden birini direğe kiltilemiş şu kalın örgü çelik halatla.. anahtarını bulamayınca keski ile ortalama 25-30 saniyede kesti üstelik öyle ince bisiklet kiliti değildi bildiğimiz kalın çaplı örme halat.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    01 Haziran 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Balkonun önünde minik bi bahcemiz var motor orada duryo :D alarmı disk kiliti + dahili alarm + arka tekere zincir + bahcede alman kurdu bakyom :D adres vereyim çalmaya çalışın :D

  3. #43
    Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2013
    Şehir
    Mersin-Konya
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köpek beslemenizi tavsiye ederim. çok hisli hayvanlardır, duyuları çok hassastır, askerliğimi yaptığım dağ başlarında, mevzilerde, sınır devriyelerinde köpeklerin bir çok faydasını gördüm. çok saldırgan bir köpek olmasına gerek yok, sıradan bir köpeği yavru alıp kendinize ve yaşadığınız çevreye alıştırın, geceleri yabancılara havlayacaktır. bizim burada migros var, migrosun da çöplüğü var, 3 tane sokak köpeği migrosun çöplüğünden besleniyor, geceleri migrosun önüne kimseyi yaklaştırmıyorlar, arabaları bile hiç yorulmadan tek tek kovalıyorlar.

    Şöyle birşey söyleyeyim, komiklik yapmak gibi olmasın. eniştemin evine hırsız girmişti, çok korkmuşlar, gördükleri halde adama müdahale edememişler. sonra pencereye boyunca bir lama kestirip kilit yaptırdı. güvenmedi, gitti belkiça dan kurt köpeği getirtti, yıllarca köpeği besledi, sonradan duydum ki köpeği çalmışlar. demekki kesin çözüm değil ama en azından uykusu hafif olanlar köpeğin havlamasına kalkıp şöyle bir motoruna bakar, yerinde olduğunu görünce rahat rahat uyur.
    Kahkaha attım :D
    İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)