Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    aytaçç hoşgeldin tekrardan diyeyim sonra durmuş abi
    senin depoya napmak lazım die sormuşsun ya koçtaş a gidiyorsun abicimm ,21 ytl ye bi yapıştırıcı varr, 2 tüp içinde onları karıştırıyorsun ,, depoya sürüyorsunnn, ,,, hadi kolay gelee,

gelmek isteyen olursa.. bu akşam eray la zevk i sefa dayız orda yoksak palmiyede,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Arkadaşlar hatırlayacaksınızdır Bursa'ya yaptığımız gezide benim lastiğim patlamıştı...Bugün götürdüm tamire ve içinden çıkan iç lastiğin haline bakın

Daha sonra yeni bir iç lastik takıldı ve ben hemen bağlara oradan adalara falan filan gittim...Tekrar bağlara geldiğimde bi baktım lastik yine inmiş...Hay dedim....Hemen lastikçiye taa bağlardan yimpaşın oraya...Adam şaşırdı tabi bende hala şaşkın Çıkarttık lastiği ve bu sefer ne olmuş dersiniz...Buyrun buda içinden çıkan

Bu seferde lastikten çivi çıktıSonra bugün çok gezdim yeter artık yoruldum dedim ve eve geldim

Bu arada Eray bugün uğrayamadım yanına kusura bakma başım yine motorla dertteydi...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    onemlı degıl kardesım sorun etme bızleyken de mı çivi varmıstı

8 de koçtaştayız arkadaslar ıstersenız hem bayramlasmıs hemde yenı yıl kutamıs oluruz yanlız 11 de gerı donecez

Bütün Motorcu Arkadaşlarıma Mutlu Yıllar
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Yeni yılın sağlık başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.

TB2NJS - Volkan AKAN

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    HEYT! tango-bravo-2-november-julıet-sierra
    yeni yılda inş herkes istediği arabayı yada motoru alır
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda

2008

MT Eskişehir ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.

selamlar
    Özer

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüm MT ESKİŞEHİR ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
    .
    Saygılar...
    ========= muratgergerli=======
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    ohhh bea yenice girebildim eve.ne geceydi bea Ablacım bu arada aramıza tekrar hoşgeldin bunu söylemeden duramamartık bizi hep öyle uzaktan sessizce izleyen,meşhur 1 Misafiir üye online olacak
    Tüm MT ailesinin; yeni yılında, hoş gönüllerinden ne arzular geçiyorsa,o arzuları gerçekleştirebilmelerini temenni ediyorum..
    ...headhunter251...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA

:)

mutlu yıllar herkese

nice yıllara

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onemlı degıl kardesım sorun etme bızleyken de mı çivi varmıstı

8 de koçtaştayız arkadaslar ıstersenız hem bayramlasmıs hemde yenı yıl kutamıs oluruz yanlız 11 de gerı donecez

Bütün Motorcu Arkadaşlarıma Mutlu Yıllar
    Yok usta sizle bursaya gittiğimizde yoktu çivi.Dün ben lastiği yaptırdıktan sonra nasıl nereden bulduysam o çiviyi yolda battı

Bu arada herkese günaydın...Yeni yıl sabahı dışarıda bol güneşEeee daha ne duruyoruzKahvaltımı yapıp çıkıcam hmen

Nerdesiniz millet nedir bu sessizlik???

2.sayfaya düşmüşüz...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    he ya. vay anasınaa. ben girdiydim yeni.dedim nereye gitmiş bizim şehir taaa nerlerde.

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi geceler esk mt
    geçte olsa yeni yılın size sağlık başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum
    2007 sönük geçti inş. 2008 daha parlak olur
    depo sorununu hallettim kurumasını bekliyorum
    kurudu aslındada ben yine garantiye alıp bekleyeyim
    anlamadığım vaka benim benzin göstergesi boş gösteriyodu depoyu söktüm 6 litreden fazla benzin çıktı acaba yedek depoya dahil değil mi
    selam ve saygılarla....
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.sayfaya düşmüşüz...
    Sorma ya ustaDeli gibi aradım sabah nerde bu diyeBugünde hava yine yüzümüzü güldürdüHemen fırsattan istifade atladım motoruma şöle bi çıkim dedim,gezdim dolaştım...Oğuzhan'ın dükkana uğradım ama Oğuzhan'ı göremedim Bizde kardeşi Bahadır'la oturup biraz muhabbet ettik...Sonra çarşı falan yaptım ama bizden kimseyi göremedimYarında hava böyle olursa bi çarşı yaparım yine...

Durmuş Abiiiiiiiiiiiii.....
    Yarın buluşak yaAbi telefonunu versene bana ben kaydetmeyi unuttum o gün ya

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler esk mt
    geçte olsa yeni yılın size sağlık başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum
    2007 sönük geçti inş. 2008 daha parlak olur
    depo sorununu hallettim kurumasını bekliyorum
    kurudu aslındada ben yine garantiye alıp bekleyeyim
    anlamadığım vaka benim benzin göstergesi boş gösteriyodu depoyu söktüm 6 litreden fazla benzin çıktı acaba yedek depoya dahil değil mi
    selam ve saygılarla....
    abi bende muslugu sokup ıcını temızlemeyı dusunuyorum elımde kalırmı dıye korkuyorum
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    keeway sl 150
    aman dikkat et ben biraz inceledim ve gördüğüm kadarıylamusluğun bağlandığı boruyu kaynaklamışlar ve kaynak borunun etrafını inceltmiş yani çok zayıf en ufak bi kasıntıda çat der hele soğukta daha bi yatkın olur catlamaya
    en ii si yazın ayar cekeriz
    yarın akşam hava ii olursa çıkalım hamza
    yada öğleden sonra
    benim yarım saatlik işim var motorda
    emaneti teslim edelim mazallah :D
    görüşrüz

tabii ki bizim arkadaşlar sizde çıkın sizlerlede görüşelim

bu arada eray sende kaç delik vardı en son bi kaç tane daha açtracanmı
    yoksa değiştirecenmi 320 ytl ye ?
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

2008 in ceza tarifesi :

* Araç kullanırken sürücü belgesini yanında bulundurmamanın cezası 115 YTL,

* Trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkanlar da 55 YTL ödeyecek.

* Trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemelerine uymayan, trafik güvenliğiyle ilgili kural, yasak ve zorunlulukları yerine getirmeyenler de 55 YTL.

* Kırmızı ışık kurallarına ve sesli işaretlere uymayan sürücüler de 115 YTL ödeyecek.

* Hız sınırlarını yüzde ondan yüzde 30’a kadar aşanlar (yüzde 30 dahil) 115 YTL, yüzde 30’dan fazla aşanlar 237 YTL ödeyecek. Cezanın peşin olarak ödenmesi durumunda yüzde 30’a kadar aşanlar 86 YTL 25 YKr, yüzde otuzdan fazla aşanlar ise 177 YTL 75 YKr ceza verecek.

* Bisiklet, motorlu bisiklet ve motosikletleri kurallara uygun sürmeyenler de 115 YTL ceza ödeyecek.

* Gerekli yerlerde hızını azaltmayan, öndeki aracı güvenli bir mesafeden takip etmeyen, sağa ve sola dönüş ve geçme kurallarına uymayan, araç kullanırken cep telefonuyla konuşan, emniyet kemeri takmayan, muayene süresini geçiren ve yaptırmayan sürücüler de 55 YTL para cezasıyla karşılaşacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    twıster
    arkadaslar yenı yılınız hayırlara wesıle olur ınsallah.. kütahya...

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2008 in ceza tarifesi :

* Araç kullanırken sürücü belgesini yanında bulundurmamanın cezası 115 YTL,

* Trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkanlar da 55 YTL ödeyecek.

* Trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemelerine uymayan, trafik güvenliğiyle ilgili kural, yasak ve zorunlulukları yerine getirmeyenler de 55 YTL.

* Kırmızı ışık kurallarına ve sesli işaretlere uymayan sürücüler de 115 YTL ödeyecek.

* Hız sınırlarını yüzde ondan yüzde 30’a kadar aşanlar (yüzde 30 dahil) 115 YTL, yüzde 30’dan fazla aşanlar 237 YTL ödeyecek. Cezanın peşin olarak ödenmesi durumunda yüzde 30’a kadar aşanlar 86 YTL 25 YKr, yüzde otuzdan fazla aşanlar ise 177 YTL 75 YKr ceza verecek.

* Bisiklet, motorlu bisiklet ve motosikletleri kurallara uygun sürmeyenler de 115 YTL ceza ödeyecek.

* Gerekli yerlerde hızını azaltmayan, öndeki aracı güvenli bir mesafeden takip etmeyen, sağa ve sola dönüş ve geçme kurallarına uymayan, araç kullanırken cep telefonuyla konuşan, emniyet kemeri takmayan, muayene süresini geçiren ve yaptırmayan sürücüler de 55 YTL para cezasıyla karşılaşacak.

Teşekkürlerİnşallah bu cezalardan hiçbirini görmeyizGeçen ruhsatı ehliyeti almadan çıkmışım...Hemde yılbaşı gecesi Allahtan arkadaş evde telefonunu unutmuşta eve gelince hatırladım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler