Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar caracalıma sis farı almayı dusunuyorum da nerden ne kadara alabılırım

bora abinin motorun egsozları acık galıba susturucular falan
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sis farı nerden bulabılırım
    Sorularına cevap vereyim öncelikle evet egsozlar açık bunun nedeni önlem için 4 defa egsoz borusunu bloğa bağlayan saplamalar kırıldı her defasında blok tornacıya gitti ve toplamda 250 ytl civarı para ödedim bunu önlemek içinde egsozları deldirdim deldirdiğimden beri sorun tekrarlanmadı şimdi iyiki deldirmişim diyorum..

Sis lambasına gelince eğer üstünde orjinal akü varsa ya aküyü kaliteli bir aküyle değiştir yada hiç takma ben sis farlarını taktıkdan 1 hafta sonra akü tamamen öldü sis farlarını alacağın yer ise oto sanayii orada araba aksesuarı satan yerlere sorarsan bulabilirsin motosiklet tamircilerinde çifti 60 ytl olan sis farlarını 15 ytl ye aldım oto sanayide bir elektirikçiye taktırdım tornacıdada sis farları için parça yaptırmak ve tesisatı kurdurmanında toplammaliyeti 50 ytl ayrıca sisleri kısa'ya bağlattım

Bu arada arkadaşlar 10 gün önce kadar gece spor salonunun önünden motosikleti çalmaya çalışmışlar çalamamışlar fakat disc kilidide bozulmuş bir pikapla motosikleti eve getirdim garajda yatıyor aman dikkat edin motosikletlerinizi sakın kilitsiz bırakmayın kısa süreliğinede olsa motosikletin yanından ayrılırken kitleyin disc klidi olmasa belkide gitmişdi motosiklet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada arkadaşlar 10 gün önce kadar gece spor salonunun önünden motosikleti çalmaya çalışmışlar çalamamışlar fakat disc kilidide bozulmuş bir pikapla motosikleti eve getirdim garajda yatıyor aman dikkat edin motosikletlerinizi sakın kilitsiz bırakmayın kısa süreliğinede olsa motosikletin yanından ayrılırken kitleyin disc klidi olmasa belkide gitmişdi motosiklet
    geçmiş olsun bora... evet bu aralar ortalık karışık gene. araba yakmalar hırsızlıklar... bu da bi başka terör galiba.disk kilidi önemli varsa bir de kalın ve zincir değil de başka bi çeşit sistemden kilitler var uzun asma kilit.onlardan da dolamak lazım. bugun durmuş'ta gördüm 10ytl'e almış. para değil be. en azından hırsızın gözünü korkutur bi nevze bana göre.

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    bende gecelerin adamı bu akşam koçtaş ta işimiz vardı çkışta bi imza atalım dedikk

eray ım sende gel deldir şu eksozlarıı istersen beraber bi çalışma yapalımmm ,, hee erayy bişey sorcamm sende kaç delik vardıı ,,,,
    anladın sen onuu ..
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    adam cbf'yle lastik çiziyor yaa ben de çıkarken yaptım bişeler ama tabi çıktık gittik ordan

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende gecelerin adamı bu akşam koçtaş ta işimiz vardı çkışta bi imza atalım dedikk

eray ım sende gel deldir şu eksozlarıı istersen beraber bi çalışma yapalımmm ,, hee erayy bişey sorcamm sende kaç delik vardıı ,,,,
    anladın sen onuu ..
    size yavsak mı dıyım çakal mı neden haber vermıyonuz bızde cıkardık
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    hcm valla bilion kontör üm yokk, çağrı çağrı üstüne atarak kendimizi zorla arattırıyoruzz,
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    eray'ım ben tesadüfen gördüm. bi esti çarşı yapim dedim ahanda ersinle durmuş. takıldım peşlerine onlar da koçtaşa gidiyolarmış. o kadar...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    hcm valla bilion kontör üm yokk, çağrı çağrı üstüne atarak kendimizi zorla arattırıyoruzz,
    turkcell hattın var odemelı at aq

Motosikleti
    adamım vdfn le avea var yanımda yapma etme sende biliosunn .

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    adamım vdfn le avea var yanımda yapma etme sende biliosunn .
    alınmayın ole herseye şaka ulen

http://www.youtube.com/watch?v=9ecyM55Q69Q&NR=1

bu adama yorum yapın şahsen benim yorumumu onbakir yapmıs youtube de

Motosikleti
    keeway sl 150
    iyi geceler mt motor kabağa döndü depoyu söktüm çatlak var tam musluğun dibinde
    kazıdım güzelce çıktı
    nasıl onaracaz bunu en etkili yolu bilen söylesin
    şimdiden teşekkürler
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    İyi geceler esk mt.Yarın motoru götürüyorum lastik deişimine ondan sonrada hava iyi olursa bi şehir turuna çıkarım...Adalar senin,ömür yolu benim

Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler mt motor kabağa döndü depoyu söktüm çatlak var tam musluğun dibinde
    kazıdım güzelce çıktı
    nasıl onaracaz bunu en etkili yolu bilen söylesin
    şimdiden teşekkürler
    Yarın nasıl buluşuruz Durmuş abi...Kask deişimi için

Salak artist::::http://www.youtube.com/watch?v=k9H7CGjCLx4&NR=1

Genç,çılgın ve akrobatik motorcu:::::http://www.youtube.com/watch?v=gQKuwqpnpgc&NR=1 KESİN İZLEYİN
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
    Kahramanmaraş MT

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    tüm ESKİŞEHİR Lİ motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.

GAZİANTEP MT
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Eveeet sayfayı boş bulmuşken bir kaç fotoğraf koyayım ben de

Dün ne yapıp edip dışarı çıkmam lazım dedim ve benimkini zorlayarak çalıştırdım.
    Sonra hemen telefona sarılıp Volkanı aradım. Kendilerini kapıda yakalamışım.
    İşte size bir kaç saatlik hasret giderme fotoğraflarımız ( Krizalit )

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Kırmızı cbf 250,artı modeline bakamadım iki motor daha vardı krizalitin önünde onlar siz miydiniz???Neyse ben şimdi gidiyorum lastik deiştiricem...Hepiniz kendinize iyi bakın...Ben bugün adalar ve civarındayım umarım görüşürüz.
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Evet evet onlar bizdik just

Önce eski krizalitteydik sonra yeni krizalite geçtik

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni yıl hepimize hayırlar getirsin dostlar, tekerlerimiz düz bassın inşallah..

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    tüm çift teker tutkunları yeni yılınız hayırlı olsun herkese uğur getirsin..
    Bin9yüz85 seni bi yerden gözüm ısırıyo ama çıkartamadım memleketimize ve topicimize hoşgeldin..
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun. [MT İZMİR]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler