bu sefer bende gelirim. şimdi sado yanımdaydı anlattı daha da üzüldüm gelmediğime :(
bu sefer bende gelirim. şimdi sado yanımdaydı anlattı daha da üzüldüm gelmediğime :(
Tşk. ederim bu seferlik affediyorum seneye bahane istemem ona göre siz resimleri yetiştirin hediye olarak kabul ederim
Tşk. ederim hep beraber İşallah
Tşk. ederim hep beraber İşallah hatırlamanız yeter özel birşeye gerek yok
Tşk. ederim hep beraber İşallah en kötü günümüz Bilecik gezimizdeki günümüz gibi olsun
Tşk. ederim hep beraber İşallah
Arkadaşlar eşimle ben yoğun çalışmamıza rağmen resimlerin fazlalığı ve güzel kurgular oluşturmak için yayınlamakta geciktik.Bu duruma birde elektrik kesintisi eklenince işler hepten durdu.Anlayışınızı bekleyerek büyük ihtimalle yarın sabah yeni bir topic le resimler karşınıza gelecek.
Rıfatım çok şey kaçırdın umarım resimlerle bu olayı sana anlatmaya çalışırız.
Doğum günün kutlu olsun...
Evet Arkadaşlar Ne Diyorsunuz Gezi Olayına Valla Motoru Kaldıracam Sırf Mamide Askere Gitmeden Bir Gezi Olsun Diye Erteleyebilirim Harita Hazır (bende Dünden Razıymışım Içimde Kalmış Gezmek"ben Hiç Gezmedim Abii Acıların Cocuğu Emrah") Yapıştırayımmı Ne Dersiniz GEZİ HARİTASINI 300 KM BELKİ BİRAZ DAHA FAZLA OLABİLİR.
yapıştır abi bekliyorum nalet olsun içimizdeki gezi aşkına
sezonun son gezisi olucak büyük ihtimalle.
Bu kadar iyi niyetle yazdıklarıma bu şekilde tepki verilmesini anlayamıyorum...Ne elde etmeye çalışıyorsunuz?Kimseye kötü birşey sölemedim kimseyi kırıcı konuşmadım.Kötü olan hiç bir şeyi yapmadım.Hala daha iyi niyetimle yaklaşıyorum.Çünkü çoğunuz beni tanımıyorsunuz...Yanlış anlaşılmak istemem....Sorun ne
AKIN FİDAN
doğum günün kutlu olsun nice yıllara yaşar
sado memuru meymur feromen i de fenomen yaptın ya helal olsun beni gülgürdün allah ta seni güldürsün
yeni gezi isteyen arkadaşlara gelince söz vermek için biraz erken gibi katılmaya çalışırım işlerimde yalandan bi hızlanma var bakıcaz artık
aRkadaşLar Gezi ÇohK GüzeLdi Tekrar Tekrar Hepinize tŞkLer.
anCak aÇıkça SöyLemem Gerekirki Düzen Sıfırdı.
aRamıza vaLinin Konvoyu,
Kamyon,
minüßüs,
otomoßiL,
ßi aRa Tırda Girdi Sanırım (:
Diyorum Ki ßir Takım kuraLLar koyaLım ßiLmeden oLsa ßiLe Canımıza Kastetmemizden iYidir ßenCe.
Hani Grup Lideri ßeLLi Tbk_1980.
en aRkada gRupßu ToparLayanda engindmn (zaten o oLmasaydı Yanmıştık.)
aRaLardakiLerde kırıLmasın ßende ÇohK Hata Yaptım DiğerLeride.
17 motosikLet aZ DeğiLdik aRkadaşLar.
ALLah Göstermesin ßirimizin ßæşına uFak ßir Şey geLseydi nasıL Hesap Vericektik.
Lütfen ßir Dahakine ßir Takım kuraLLar koyaLım Gerekirse Geziye ßæşLamadan önCe 1 Saat 2 Saat Tartışırız anLamayanLara uYguLamaLı anLatırız...
özüR diLiyorum YanLış anLamayın...
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Grup sürüşlerinde kurallar vardır da zaten diğer araç sürücülerini bu kurallara nasıl uydurmayı düşünüyorsun ki =))
AKIN FİDAN
ultraukala (: hakLısın uYduramam aMa ßen Kamyonda oLsam 2 Fermuar düzende ßuLunan anCak aRaLarında 10 metre FArk oLan aRaya Girerim.
ßæhsettiğim Fark_-_-_- oLarak Düşünürsen Fermuar Düzenini _(Bu) -(ve ßu) MotosikLetin aRasındaki Farktır (:
aYrıca ßir Grup ßir Gruptur deiL Mi 2-3 oLmamaLıdır 1 Gurup DağıLmamaLıdır Ki Yakın oLaßiLdiğince kısa Saßit ßir hızLa VE Takip MesafeSini koruyarak oLmaLı.
ßunLardan ßiri oLmassa GüvenLi Sürüş oLmaz deiL Mi ?
yanLış anLamayın aRkadaşLar aMa ßir Takım ekSikLerimiz VArdı o Yüzden GüvenLi deiLdi.
Ha ßu ßenim GörüŞüm...
akın eVet hakLısın ZAten kuraLLarı Var ama ßen YAd eTmek hatırLatmak anLamında SöyLedim. (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
evet aRkadaşLar Lütfen Tartışmanın anLamı YohK ßitirin ßu konuyu aRtık.
GüzeL GüzeL Sohbet eTmek Var iKen.
Bitirmesine bitirelim ama başlayan bişe yok...Saçma bir şekilde ters laflar söyleniyor ortaya atılıyor...Güzel bir şekilde yazılarımı yazıyorum.Seviyemi koruyorum kendimi ifade etmeye çalışıyorum lakin anlaşılmıyorum sanırım....
Ayrıca grup sürüşünde ne yaparsan yap araya birileri girmeye çalışacaktır bunu unutma...Çok yakın takip edemezsin bu zaten çok tehlikelidir her zaman uyarırım beni yakın takiip edeni...Çok yakın seyir halinde bulunup da gelişebilecek kazada bir çok kişi etkilenebilir...Açıkçası yapılabilecek tek şey 4ve + tekerlekli araç sürücülerinde biraz hoşgör beklemek =))
AKIN FİDAN
o Gün oRada oLsaydın anLardın Demek iStediğimi anLatamadım ßuradan (:
Mami uZucak ßeLLi
Sadece YapıLması Gerekeni Yazdım aMa aKın o Gün oRada oLmadığı iÇin Ne Demek iStediğimi anLamadı ßi Gün Yine ßuLuşuruz Çay iÇer dertLeşiriz.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)