Arama sonuçlarınız

1. telmessos

Fz6 Fazer Boğulma

Herkese hayırlı sürüşler 10 gün önce fazerimın 52000 km de yetkili serviste egzantrik zincirini değiştirdim tabi bunun yanında açılmışken senkron ayarı yapıldı ve subab şimleri kontrol edildi buraya kadar hersey normal. bugun yaklasık 600 km yol yaptım motorda bir gariplik var şöyle anlatayım 6...
  2. telmessos

FZ6 FAZER DEBRİYAJ SETİ

Arkadaşlar 51000 km de 2007 model fz6 fazer motosikletim var. Komple olarak debriyaj setini değiştirmeyi düşünüyorum servisten fiyat aldım aşağı yukarı saçlar, balatalar, yaylar 800 lira cıvarı tutuyor. malum bu meblağ biraz yüksek ebc marka set gördüm internette srk051 kodu içinde hepsi mevcut...
  3. telmessos

v strom 650 nc 700s hangisi alınmalı

arkadaşlar herkese iyi sürüşler bu iki model arasında kaldım nc 700s 2013 model 15000km - v strom 650 2007 40000km abs model ikiside cok temiz ikiside cok iyi sahiplerini tanıyorum. Fakat nc nin modeli vstromun konforu gidişi beni cezbediyor fiyatları aynı lutfen tavsiyede bulunun 1 2 gun içinde...
  4. telmessos

şanzimandan gelen ses

Herkese iyi sürüşler gecenlerde farkettigim problemime bir cozum ariyorum sorunum su motoru calistirdim sorun yok 1 e taktim gidiyorum sorun yok 2 ye taktim sorun yok gidiyorum 3 e taktim hafif bir ugultu var sasirdim 4 e 5 e taktim ses yok sadece 3. Viteste bir ugultu geliyor sanzimandan aklima...
  5. telmessos

revit mercury

herkese selamlar başlıktada yazdığım gibi revit mercury modelini almaya karar verdim kullanıcıları varsa yorumlarını alabilir miyim memnun musunuz? 600 liraya kadar daha iyi diyebileceğiniz bir mont var mı herkese kazasız sürüşler..
  6. telmessos

yan sanayi konjektör freewind

herkese selamlar uzun bir aradan sonra foruma girebildim. cbf imi sattıktan sonra bir fırsatını bulup borç harç bir tane xf 650 freewind aldım fakat başım dertten kurtulmadı diyebilirim. motorum yolda giderken bir anda gaz yememeye başlıyor ve stop ediyordu tamircim farları açarsam bu sorunun...
  7. telmessos

sizce bu faydalı bir alet mi?

video izlerken yanda reklamı çıktı acaba bir faydası olur mu motosiklete yoksa çöp mü? http://www.ebay.com/itm/Turbo-Motorcycle-DIY-Turbo-Electric-Supercharger-For-Motors-20W-100W-/141108122929?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20dab31531&vxp=mtr...
  8. telmessos

CBF 150 yan yatma :)))))

ilanlarda gördüğümüz durduğu yerde yan yattı açıklaması bu olsa gerek motora acıdım :)))))
  9. telmessos

200-250 tl arası mont seçimi

yaşadığım yer fethiye malum kış fazla sert geçmiyor fakat oldukça fazla yağmur yağıyor nemden dolayısıyla 15 dereceyi 5 derece hissedebiliyorsunuz sabahları yazları ise oldukça sıcak oluyor şimdi gelelim konumuza 200 250 tl arası mont arıyorum bir kaç seçenek var aklımda karar veremedim...
  10. telmessos

arwic 46 lt kullananlar

herkese merhaba arwic 46 lt olan çantayı kullanan var mı yorumları nedir ben bu çantayı almaya karar verdim fakat hiç detayli iç hacimini gösteren bir fotoğraf bulamadım iç hacmi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum fotoğraf olanlar paylaşabilir mi? agv longway 2 çene açılır kaskım var içine...
  11. telmessos

Arwic topcase

S.A. arkadaşlar başlıktaki topcase markasını kullanan var mı? cbf 150 için almak istiyorum 46lt nasıl olur şu an üzerinde 35lt givi var onu scooter a takacağım. evet kullananlardan görüşlerini almak isterim herkese teşekkürler CV- 46 Siyah 46 litre kapasiteli. Kırılmaz reflektörler. 2 kask...
  12. telmessos

ilaç ve motosiklet

herkese merhaba benim bir sorum olacak. kullandığım bir ilaç var sprey soğukta kalması gerekiyor. muğla bölgesinin sıcağı malum güneşin altında 45 50 derece oluyor ne termus dayanıyor nede buz acaba böyle rahatsızlığı olanların ilaçları için bir çözümü var mı? özellikle şeker hastalarının...
  13. telmessos

ducati monster diesel:)

daha önce açıldımı konu bilmiyorum ben ilk kez gördüm bu benzin zamlarında parası olan almalı bence :) http://www.ducati.com/bikes/monster/monster_diesel/tech_spec.do buda sesi:) çok ilginç çalışıyor http://www.youtube.com/watch?v=inpf6NcW4SQ
  14. telmessos

2013 Motoshow Fuar Çekiliş Sonuçu - Ducati Monster Kazanan

Evet arkadaşlar bugün sonuçlar açıklandı çıkan arkadaşlara hayırlı olsun:) Bize çıkmadı oysa çok umutluydum sınavları asıp istanbula gidecektim sürüp gelecektim :salut:
  15. telmessos

cbf 150 black edition :)

herkese merhaba 2 gündür üzerinde çalıştığım görsel ugraşlarımın meyvesini almış durumdayım son bir eksiğim var oda jant şeridi ne renk olması gerektiğine karar veremedim:pale: olumlu olumsuz yorumlarınız bekliyorum herkese iyi seyirler :) yapılanlar: bütün gösterge lambaları sınyaller parklar...
  16. telmessos

mont seçimi yardım

herkese tekrardan merhaba ögrenci evimize internet bağlatmamızla tekrar foruma girebilme mutluluğunu yaşıyorum. ben mont almak istiyorum ama en buyuk kararsızlığım uzun montmu kısa tip olan montmu guvenlik herşeyden onemli ama uzerimde abes durmasınıda istemiyorum (kuryeci montu gibi cbf zaten...
  17. telmessos

fethiyeden herkese selamlar :)

Selamlar forumu yaklaşık 6 yıldır dışardan takip ediyordum. Üye olmak bugüne kısmetmiş:) Kendimden bahsedeyim adım Burak Kocatepe Üniversitesinde mühendislik okuyorum ikamet yerim Fethiye 23 yaşındayım cbf 150 motosikletim var. yaklaşık 4 yıldır ehliyetim sahibiyim :) herkese tekrar merhaba:)

Yeni mesajlar