Arama sonuçlarınız

1. E

Lütfen yardım yeniyim

Selamın aleyküm cümleten arkadaşlar forumda yeniyim :) Honda cbr 125r repsol Motorun sorunları; Motor gaz yemiyor 2.vites bayır çıkamıyorum Motor 110 u aşmıyor Çok pis yağ ve benzin kokusu var Egsozdan duman atıyor ama yağ eksiltmiyor. lütfen yardım edin..
  2. E

Motor nasıl basılır?

S.a arkadaşlar motorum yuki cup, Motoru basmak istiyorum ama nasıl basıcağımı bilmiyorum yere 16 cm yakın olsun yeter :)::asker::
  3. E

bıktım artık yardım!

Arkadaşlar motorum skygo 100cc cup, yeni karbüratör aldım taktım ve motor çalışmadı benzinsizlikten diye düşündüm 10 tl lik benzin aldım ama yine çalışmadı acaba nedendir?
  4. E

karbüratör yardım

S.a arkadaşlar motorum skygo 100cc cup parçalarından bıktım artık :( benim karbüratörümün fişek iğnesi kayıp oldu :D aradım bulamadım sonda gittim yeni karbüratör aldım taktıktan sonra motor çok ilginç oldu; gaz veriyorsun 2saniye sonra ilerliyo ve tekliyerek gidiyor. acaba gaz telindenmi...
  5. E

Yardımmm ! plase

Öncelikle Selamın Aleyküm. Ben gaz kolu aldım gaz kolunun içiçdeki beyaz zımbırtı yoktu onu da aldım. ve şimdi içine sokamıyorum :( yardımcı olabilir misiniz?
  6. E

motor gaz kolu yardım

merhaba arkadaşlar ßen Emirhan Güney. sorum şu motora yeni gaz koplu aldım ama nasıl takılacağını bilmiyorum bi yardım ederimisiniz. Motor:Skygo cup 100 ::gozluk::

Yeni mesajlar