karbüratör yardım

S.a arkadaşlar motorum skygo 100cc cup

parçalarından bıktım artık :(

benim karbüratörümün fişek iğnesi kayıp oldu :D
aradım bulamadım sonda gittim yeni karbüratör aldım
taktıktan sonra motor çok ilginç oldu;
gaz veriyorsun 2saniye sonra ilerliyo ve tekliyerek gidiyor.
acaba gaz telindenmi yoksa başka bi sorun varmı?

Lütfen yardım! ::asker::

sbr

fişek iğnesi nasıl kaybolur yau:sunny: gaz telinden olmaz dediklerin. iyi bir ustanın ayarlaması lazım. jet meme ayarıyla hava ayarı yapsın düzelir. tabii başka bir sorun yoksa..

arkadaşın dediği gibi hava ayarındandır bence eski karbüratörüne yeni aldığının iğnesini tak eğer anlıyorsan yada istanbuldaysan sirkecide karbüraötr tamir kiti var içinde bir çok parçası var ama senin karbüratöre uyarmı bilmem
bu arada karbüratörün resmini atarsan hava ayarını(vidanın yerini) ve profesyonelce olmasada motoru normal bir şekilde çalışması için nasıl yapıldığını anlatırım

hava ayarını yaptır. basit bişey degıl hava ayarı. rolantıyle bır tutman falan gerekıyo bosu bosuna motorunu acıp bozma. gıt ustasına yaptır. yaparken izle sonra tekrar bozuldugunda kendın yap. basında dur yaptırırken. *aynısı benım basıma geldı

Arkadaşlar Gerekini Söylemiş Zaten Hava ayarı yapılması lazım birde bujinin ne durumda olduğuna bak kontrol et vadesi gelmişşe değiştir.

Emir, aldığın karbüratör büyük ihtimalle çin işi... Ve onunla güzel bir ayar tutturamazsın. Eski karbüratörünü yap veya yaptır.

aldığım karbüratör maden prc. ama hava ayarını yaptırcam herkes teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar