Arama sonuçlarınız

1. 1x2C

Ehliyet alıyorum bazı sorunlarım var. Lütfen yardım edin...

Dostlar merhabalar. Umarım doğru yere konu açmışımdır. A ehliyet için yazıldım fakat hiç bilgim yok (sadece 2 sefer elektrikli scooter kullandım). Ayın 19unda sınav olacak fakat çözemediğim bazı sürüş problemlerim var. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdi şöyle ki a sınıfa yazıldığım için 750'lik...
  2. 1x2C

Triumph Hakkında :)

Öncelikle cahilliğimi af buyrun diyerek söze başlıyorum :mrgreen: Bi' süredir aklımı kurcalayan bi soru var triumph hakkında. Malumunuz triumph'un sadece tek bir yarış versiyonu motosikleti var oda daytona 675R. Benim merak ettiğim şey triumph gibi bi markayı neden hiç yarışlarda görmüyoruz ve...
  3. 1x2C

benzin yol hesaplaması için yardım :)

selam arkadaşlar sizden bir konu hakkında yardım almak istiyorum şöyleki; her gün çekmeköy sefaköy arası 42-44 km'lik bi yol gitmekteyim (2 vesait) üni öğrencisi olduğum için aylık yol masrafım 80 lira şimdi yakın bi zamanda pcx 150 almayı düşünüyorum (ilk motorum olacak) diyorum ki her gün ben...
  4. 1x2C

Kedim kayıp hayvan severler lütfen bir bakın

Ark.lar kedim kayboldu :( çekmeköy mehmet akif mah.'de oturan ark.lar olaki yolda görürseniz herangi bi yerde bana özelden yada konu içinden lütfen ulaşın 3 buçuk yaşında erkek sarman foto. linklerini de veriyorum hayvansever ark.ların yardım edeceğine inanıyorum...
  5. 1x2C

Böyle yetenekl bir sürücü gördüğünüzü sanmıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=4B9L5XkPr0A Eğer video eklenmediyse kusuruma bakmayın linkten bakarsınız artık :)
  6. 1x2C

Selamlar ey motosiklet severler

İstanbuldan tüm motosiklet sevenlere ve MT ailesine selamlar artık bende sizlerleyim kabul edersiniz aranıza beni umarım:)

Yeni mesajlar