Arama sonuçlarınız

1. 4

Konyada ehliyet kursu önerisi ?

Yaşımı doldurunca yıllardır hayalini kurduğum ehliyeti ve cbr 250yi alacam ama önce kurda yazılıp 17 kasımdaki sınava yetişmem lazım bunun için uygun fiyata kurs önerisi olan var mıdır ? Motor bilgim var sadece prosödür için lazım
  2. 4

Uzun yol için motor tavsiyeleri

Uzun yola çıkmayı planlıyoruz yaklaşık 3000 4000 km 15günlüğüne iki kişi uzun yol için motor tavsiyeleriniz ne olabilir ? suziki burgmanlar var yamahalarda x maxlar veya başka markalar en fazla 10bin liralık bütçem var beni yormuyacak yolda bırakmayacak motor tavsiylerinizi sebepleri ile...
  3. 4

Honda Cbr250 vs Kawasaki Ninja 250r

Bu motorları kullanan arkadaşlar bu başlık altında yorumlarını bekliyorum. 4senedir scotorum var ama arkadaşların vitesli motolarını(125-150cc) kullanıyorum ss geçip sürekli kullanmak istiyorum. internetde araştırdım ama herkes birşey diyor ondan açtım konuyu . başkalarıda yararlansın 1- oturuş...
  4. 4

Ehliyet yaşı kaçtır ?

arkadaşlar 96 haziran doğumluyum 4 senedir ehliyet için gün sayıyorum 3-4 kere ehliyet kursunu gittim yaş sormak için seneye gireceksin dedi şimdide bi arkadaş oda 96eylül doğum ben aralıkta sınava girecem diyor bi açıklık getirebilecek var mı ?