uzun yol için yazdığınız motosikletlet maxi scooter modelleri, rotanız nedir bilmiyorum ama suzuki, yamaha, honda, sym 14" lastiklere sahiptir. kymco ve peguot, pagio 15" lastiklere sahiptir. türkiye yollarının köstebek yuvası olduğunu düşünürseniz 1" güvenlik açısından benim açımdan büyük önem taşımaktadır. 500'lük kymco xcitingim var çok memnunum. uzun yol için tavsiye ederim oturumu, gidişi süper - olarak süspansiyonları biraz serttir kymcoların,
eğer 0 motosiklet alacaksanız kymco ve sym için konuşayım lastiklerini değiştirmenizi tavsiye ederim. maxis lastikler pek yol tutuşu için güvenilir değil. viraj ağırlıkllı rotalarda michelin power pure ve metzeler feelfree tavsiye ederim. michelin power pure kullanıyorum gayet memnunum ama ıslak zeminde michelin power pure sınıfta kalıyor kuru zeminde süper. + bir bilgi daha 2. el alacağınız motosikletin kayışının değişmiş olmasına özen gösteriniz. aksi takdirde bu tarz motosikletlerin kayış maliyeti yüksektir.
kymco xciting 500 sahibiyim memnunum sym gts 250 kullandım güzel motosiklet, 600'lük honda silver kullandım yere çok yakındı pek sevmedim.
işin özü uzun yol için 0 alacağınız motosikletin lastikleri suzuki, yamaha, pagio, peuget fuardaki modelleri standart michelin city grip lastiklere sahipti uzun yola korkusuz çıkabilirsiniz. kymco, sym maxiss değişmenizi şiddetle tavsiye ederim.
2. el motosiklette lastiklere ve en önemlisi kayış değişimine dikkat edin. aksi takdirde rotanızın en olmadık yerinde sağlam dedikleri kayışın kopma riski mevcuttur.
son olarak 2005 model 500'lük xciting almayı düşünürseniz motosikletim satılıktır iletişime geçebilirsiniz.