Arama sonuçlarınız

1. Espaniole

Paketçi İle Kafa Kafaya Çarpıştık!

Selamlar Mt Ahalisi. Başımdan geçen değişik olayı anlatacağım. Bugün saat 2 sıralarında Ege Üniversitesi Hastanesi'nin önündeki kavşaktan dönmekteydim. U dönüşümü bitirdikten sonra Garanti bankasının önünde sağ şeritte 20-25 km hızla ilerliyordum. Sağ tarafımda büyük minibüslerden ilerliyordu...
  2. Espaniole

Bu Motosiklet mi, Şu Otomobil mi?

Selamlar Mt ahalisi. Böyle bir başlık açmayı hiç düşünmezdim ama şartlar beni buna zorladı. Kendimi bildim bileli araba sevdalısıydım, bu ilgi neredeyse bebekken başladı diyebilirim. Fakat 6 yıl kadar önce motosiklete merak saldım ve otomobil tutkusunun yerine motosiklet geçti. Yine içimde...
  3. Espaniole

Enduro Sevdası ve Yeni Motorum

Selamlar mt ahalisi. En son yine bu bölümde koun açıp çok heves edip Dragstar aldığımdan ve sonrasında yaşadığım hayal kırıklığından behsetmiştim. bkz: http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/159260-yeni-motorum-dragstar-650-ve-buruk-tecrubeler.html Konuda enduro alacağımdan ve...
  4. Espaniole

Sürücü Kursu Sorunu

Selamlar mt ahalisi. Sürücü kursu hakkında bir sorum vardı. Kız arkadaşım yaklaşık 3 hafta önce motosiklet ehliyeti için sürücü kursuna kayıt oldu. Geçen hafta sınav ücreti olarak istenen 70 tlyi yatıdık. Cumartesi günü de sınavı olacağı söylendi. Fakat birtakım sebeplerden ötürü bir sonraki...
  5. Espaniole

Body Armor Beden Sorunu

Selamlar Mt ahalisi. Arkadaşımla enduro yaparken kullanmak üzere 2 adet body armor almaya karar verdik. Araştırmalarımızda bize en uygun gelen ürün aşağıdaki oldu. Fakat beden işini bir türlü çözemedik. Koldan ve göğüsten ölçük fakat 70 cm'i geçmiyor. Burada m bedene 155-160 cm yazılmış. Boya...
  6. Espaniole

Yeni Motorum Dragstar 650 ve Buruk Tecrübeler..

Selamlar Mt ahalisi! Size yeni aldığım motordan ve içimin burukluğundan bahsedeceğim. Bu motoru almamdaki neden yaklaşık 4 ay önce yaşadığım bir olaydan ötürü olmaktan mütevellit olay da şudur efenim: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/151805-buyuk-aptallik-ettim.html Zaten içimde hep...
  7. Espaniole

Sizce Gerçek Mi?

İnternette gezerken şöyle bir ilana denk geldim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr-125-esd-extra-performance-modifiye-245603751/detay Motor ile şasi arasına tampon malzemeden, modifiye edilmiş şanzımandan, 40 tl ile 500 km gitmenizi sağlayan yarı enjeksiyon(?)...
  8. Espaniole

Satılık Tertemiz Yamaha R25

Merhaba arkadaşlar. İzmoto'dan sıfır aldığım motorumu hacim yükseltme amacıyla satıyorum. Motosikletimin herhangi bir şekilde düşme, yan yatma, değişen veya boyalı bir parçası yoktur. 1000 ve 5000 bakımız İzmoto Yamaha'da yapılmıştır. Üzerinde ekstra olarak Pirelli Diablo Rosso 2 ve Pronix...
  9. Espaniole

Mt 03 Arefesinde - Nedir, Ne Değildir?

Merhabalar. Bu aralar sahip olduğum Yamaha R25'i satıp daha torklu, şehir içerisinde çok keyif alabileceğim ve son hızının yüksek veya düşük olmasına önem vermediğim bir motosiklet almayı düşünüyorum. Bu konuda görüşlerinizi almak istedim. Elimde 15 bin tl gibi bir rakam var ve dediğim gibi...
  10. Espaniole

Büyük Aptallık Ettim.

Merhabalar. Size yaptığım aptallıktan bahsedeceğim. Dün akşam üzeri kız arkadaşımla sakin sakin Alsancak'tan çıktık ve Bornova'ya doğru yola koyulduk. Kasklarımız vardı fakat koruma ekipmanlarımız üzerimizde değildi. Alsancak'ın çıkışına kadar oldukça trafik vardı, öyle ki aralara bile...
  11. Espaniole

Rosso 2 - Kullanım Ömrü!

Merhabalar. Önümüzdeki hafta içinde motosikletime Pirelli Diablo Rosso 2 takmayı düşünüyordum. Motosikletin en keyifli yanının viraj almak olduğunun düşünmemden ötürü Rosso 2'den başka bir şey almam dedim kendime, fakat bazı yerlerde bu lastiğin kullanım ömrü hakkında okuduklarım "acaba?"...
  12. Espaniole

Festivalde Lastiğimi Pıçakladılar!

Selamlar Mt ahalisi. İsyanım başlıkta açıkça var, ama yine de ben gördüğüm bazı ihmalleri yazmadan edemeyeceğim. Dün birkaç haftadır planını yaptığım Kuşadası Motofest'e Team35 üyeleri ile gittim. Festival alanında kamp çadırlarının yanında iki tane basketbol sahası vardı ve çoğu kişi...
  13. Espaniole

"Zaten Ayakta Olsa Bundan Beter Yapacağım"

Bu sözler motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu yaralanan ve yerde yatan motosiklet sürücüsüne otomobil sürücüsü tarafından söyleniyor. Bu ş... evladı yerde yatan ve şokta olan gence yardım edeceğine, moral vereceğine tehtit ediyor,ters yapıyor. Lan kaza yaşanmış, trafik sigortan o...
  14. Espaniole

Ufak Çizikleri Nasıl Gideriyorsunuz?

Selamlar herkese. Yaklaşık 3 hafta önce siyah renk bir motosiklet aldım. Önceki beyazdı ve çizikleri belli etmiyordu derin olmadığı sürece. Malum, siyah renk çizikleri daha çok belli ediyor; yaklaşık 700 km'dir mikrofiber bezle siliyorum ve grenajlarda yakından bakıldığında görülebilen çizikler...
  15. Espaniole

Eskileri+ Yeni Motorum R25

Selamlar forum ahalisi. Sonunda yaklaşık 1 aydır beklediğim siyah renk R25'ime kavuştum. 250 cc ile başlayan bir çok insan olduğu düşünüldüğünde 3. 125'lik ten sonra artık 125 cc beni kesmiyordu, ve uzun yol performansı ile sollamalar adeta çile idi. Kamyonların 120 ile gittiği yerler benim için...
  16. Espaniole

R25'in Fiyatı Normal, Neden Bu Kadar Garipsendi?(Uzun tespit içerir)

Merhaba forum ahalisi. Günlerdir gördüğüm ve aklımı karıştıran konuyu kafamda bir açıklığa kavuşturdum, sizinle bunu paylaşacağım. R25'in fiyatı 14.500 olduğundan beri bir yerden yere vurmalar ki sormayın gitsin. Aşırı pahalı diyenler, Yamaha kitledi diyenler, fiyatı fena geçirdi diyenler, R25...
  17. Espaniole

Köpek Tarafından Isırıldım.

Selamlar. Dün saat 4 civarında ben ve kız arkadaşım motosikletle geziyorduk. Bir sokak arasında ileride yolun sağında ve solunda iki köpek olduğunu gördüm. Yüzlerinde saldıracak gibi bir ifade vardı. Ben de internette ve bu forumda duydukları uygulamak için plan yaptım, fakat her şey burada...
  18. Espaniole

Kontrat Tek Taraflı İptal Edilebilirmi?

Selamlar Mt ailesi. Ev arkadaşımla yolları ayırmaya karar verdik. Bana bu hafta içinde taşınacağını söyledi fakat benim ev arkadaşı bulmam sezon ortası olması,kiranın yüksek olması ve gelecek olan kişinin komisyon+kira+depozito vermesi nedenlerinden dolayı çok zor. Kira kontratında ev arkadaşım...
  19. Espaniole

Motosiklet İçerikli Yabancı Haber Siteleri?

Selamlar Mt ailesi. Motosikletle ilgili yabancı forum arayışındayım. Özel yapım motosikletler, yeni çıkan modeller, haberler, motoGP ve Superbike yarışları, motosiklet araştırmaları ile ilgili bildiğiniz hangi forumlar var? Bunların birarada toplandığı veya ayrı ayrı konu alan siteleri...
  20. Espaniole

Trafikte kimlerle boğuşuyoruz.. (Bol küfür içerir)

UYARI! Linkte verilen video aşırı küfür içerir. Uyarı2: İlk önce videoyu izleyiniz. Şimdi bu videoda bir taksici abimiz var. Gayet de iş başında, müşteriyi almış gideceği yere götürüyor. Adamdaki durumu farkeden müşteri de bunu videoya çekiyor. Taksici habersiz tabi, rahat rahat yasak olmasına...

Yeni mesajlar