Arama sonuçlarınız

1. M

Kuba xcg 150 RODAJ DÖNEMİ

Evet arkadaşlar kuba xcg 150 almış bulunmaktayım motor 3 günlük ve şuanda 130km de. İlk soruyu sorayım peşinede motor hakkındaki yorumlarımı 1-Rodaj dönemimi nasıl yapmalıyım ? ( Bilen ve 1 senedir motorsiklet ustası yanında çalışan arkadaşım ile konuştum , 1-500 km boyunca 55-60 km/h ve 6...
  2. M

Devir kesici iptali

Merhaba arkadaslar kuba xcg 150 almayı düşünüyorum ve bu motorlarda devir kesiciler oluyor ben maximum hız için devir kesiciyi iptal etmek istiyorum bunların 2 türlüsü oluyormus 1.si bir kablo varmıs sökünce iptal ediyormus (varsa o kablo ne? ) 2.si devir kesiciyi iptal eden beyinler varmıs...
  3. M

Skyjet / Arora / Çelik / Yuan 150cc race motor

Arkadaşlar herkese selamın aleyküm inşallah bu ay sonu motoru alıyorum aklımdaki motor Skyjet f5 ve diğer markaların aynı modeli , özelliklerini, titreşimini , yedek parça parasını herşeyini biliyorum yani yok şöyle yok böyle diye yorum yapmamanızı rica ediyorum :) epey araştırma yaptım. SORUM...
  4. M

Gösterge sorusu

Herkese merhaba arkadaşlar. Şimdi benim bir sorum var elimde http://urun.gittigidiyor.com/garaj/takometre-buyuk-rpm-devir-saati-carbon-ikazli-78948843 bunun gibi bir gösterge var bunu motora gerekli kabloları bağladıktan sonra monte edebilirimiyim ve çalıştırabilirmiyim ?
  5. M

Motor seçimi

selamın aleyküm abilerim kardeşlerim ablalarım Foruma yeni üye oldum bu zamana kadar nasıl üye olmamışım diye şaşırdım doğrusu. :) Şimdi sormak istediğim sorular var , ve cevaplarını alabileceğim en iyi mekan burası sanırım. Bu yaz çalışıp kendime bir bilgisayar alacağım , programlama web...

Yeni mesajlar