Skyjet / Arora / Çelik / Yuan 150cc race motor

Arkadaşlar herkese selamın aleyküm inşallah bu ay sonu motoru alıyorum aklımdaki motor Skyjet f5 ve diğer markaların aynı modeli , özelliklerini, titreşimini , yedek parça parasını herşeyini biliyorum yani yok şöyle yok böyle diye yorum yapmamanızı rica ediyorum :) epey araştırma yaptım.
SORUM İSE ŞU : ben izmirdeyim yani tatile geldim gelmişken burdan almak istiyorum ve götürmek istiyorum kmsi düşük arıyorum ve yorgun motor olmamasını istiyorum temiz olsun.
İzmirde satan arkadaşınız bir bayii , varmıdır yani bu motordan bulmam lazım acill yardım bekliyorum :)

ARADIĞIM MOTOR :
goruntu316.jpg

BULMAK İSTİYORUM ACİL YARDIM...

Ancak ikinci el bulabilirsin gibi dusunuyorum.Her sehirde bayileri olmuyo bu meretlerin:)

Arkadaşlar herkese selamın aleyküm inşallah bu ay sonu motoru alıyorum aklımdaki motor Skyjet f5 ve diğer markaların aynı modeli , özelliklerini, titreşimini , yedek parça parasını herşeyini biliyorum yani yok şöyle yok böyle diye yorum yapmamanızı rica ediyorum :) epey araştırma yaptım.
SORUM İSE ŞU : ben izmirdeyim yani tatile geldim gelmişken burdan almak istiyorum ve götürmek istiyorum kmsi düşük arıyorum ve yorgun motor olmamasını istiyorum temiz olsun.
İzmirde satan arkadaşınız bir bayii , varmıdır yani bu motordan bulmam lazım acill yardım bekliyorum :)

ARADIĞIM MOTOR : http://img87.imageshack.us/img87/4500/goruntu316.jpg

Zor bir şey değil bize sorana kadar bu markaların web siteleri varsa oradan bayi numaralarını alıp tek tek arayabilirsin sonuçta burda kimse motor satmıyor sana bayiyi söylese bile içinde ne olacağını bilemez.

arkadaşlar zaten sıfır aramıyorum , 2.el arıyorum fakat sahibinden , arabam ve diğer satış sitelerinde güncel olup temiz olanları yok

kardeşim moralini bozmak istemem ama bu motordan vazgeç derim parçasını bulması bi dert temizini bulması bi dert sağlam bir motorda deil benim gözümde kopya cbr 125in kopyası ne kadar bütçen war ?

kardeşim moralini bozmak istemem ama bu motordan vazgeç derim parçasını bulması bi dert temizini bulması bi dert sağlam bir motorda deil benim gözümde kopya cbr 125in kopyası ne kadar bütçen war ?

Arkadas gozu karartmis tavsiye istemiyo illaki alacak:) bende bir baska model bak diyecektim ki bogazimda kaldi:)

Tamamen görüntü olarak bakıyor işe ve yolda kaldığında parçasını bulamadığında bulsa bile bir arızayı çözmeden diğeri başladığında en son lanet edip satmaya kalkıp satamadığında, bu konuyu hatırlayacaktır :) herkesin kendi parası kendi seçimi tabi.

Arkadaşlar aynı motordan arkadaşımda vardı , o kadar düştü ama tamamen parçalanacak şekilde birşey olmadı parçasının pahalı olduğunu biliyorum , granaj seti ortalama 550 lira :) herşeyini biliyorum ortalama bütçem 1500-1700 arası ve o paraya zevk görünüş ve hız olarak tek alabileceğim motor bu lütfen bana yardım edin. :)

bu motorun hız diye birşeyi yok titreşimi felanda biliyormuşun zaten 2. el var ama temiz 2. el malesef bucakopta var izmirdeyim bende arasıra görüyorum her ışıkda çoçuk resmen ter atıyor motoru çalıştırabilmek için :) 0 alcaksan sadece çelik de var diğerleri artık satmıyor..

bu motorun hız diye birşeyi yok titreşimi felanda biliyormuşun zaten 2. el var ama temiz 2. el malesef bucakopta var izmirdeyim bende arasıra görüyorum her ışıkda çoçuk resmen ter atıyor motoru çalıştırabilmek için :) 0 alcaksan sadece çelik de var diğerleri artık satmıyor..

Çelik motorsikleti aradım ama bana elinde olmadıklarını ve artık getirmediklerini söyledi? İzmirde satan biryer varmı ?

http://www.celikmotorsiklet.com/modeller.htm

burda katologlarında hala gözüküyor .. izmirde görmedim zaten izmirde çeliğin bayisi var mı onuda bılmıyorum :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-rmz-150-cc-cok-temiz-ihtiyactan-acil-satilik-123755423/detay
al bu tam senlik fiyatınıda düşürürsün..

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu motoru çok araştırdım zamanında bi arkadaşım almıştı skyjet ibre görüntü herşey 10 numaraydı biraz zaman geçsin bende alcam dedim bayilere gittim (1-2 sene oluyor) üretimi yok dediler arkadaş motorun her tarafını parçaladı parça yok dediler 2.el temiz bulalım dedik onuda bulamadık kısacası bu motorun herşeyi bela bizdeki sarı siyahtı ;) arkadaştaki motorda günden güne esrarengiz şekilde kayboldu :):) zaten motorda ne hız ne serilik nede herhangi bi unsur vardı :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-rmz-150-cc-cok-temiz-ihtiyactan-acil-satilik-123755423/detay

Arkadaşlar adam temiz demiş ama 2. resimde hiçte temiz durmuyor ? ne dersiniz bunu alıyım mı ?

isteğini hevesini çok iyi anlıyorum hepimiz aynı yollardan geçtik fakat uzak dur bu motordan çok sıkıntı çekersin üretimi olsa sıfır alsan iyi baksan uzun süre sana hizmet verir ancak 2. elindeki tüm motorların ekmeği yenmiş hayır gelmez motorlar.

arkadaşlar tamam sağolsun.. Yine link bulan arkadaşlarımız olursa bekliyorum

BENDE SKYJET VAR 2006 MODEL KIRMIZI BİRAZ MASRAFI 150 CC LİK UYGUN FİYATA SATVAM

:):):):):):):rendeer::bounce::sunny::sunny:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------

:):):wiinkk::queen::mrgreen::cyclopsan:farao::silent:::sluu::::evil::::deliir::::biggrinn::blusssh:::angry2::::miiz1::::yanliss:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar