Arama sonuçlarınız

1. ergunerbaş

Çözülemeyen telsiz devir saati sorunu

Cümleten iyi akşamlar, cg tip elektrik tesisatına sahip motorda ne yaptıysam bir türlü çözemediğim,akü bağlı iken ne kadar gaz açarsam açayım iki bin deviri geçmeyen devir saati arızası ile uğraşıyorum. Aku kutup başlarından herhangi birini çıkardığım zaman gaz açınca normal şekilde yükseliyor...
  2. ergunerbaş

Bu parçalar nedir? Ne işe yarıyorlar ?

Selamlar,skygo cg tipi motosikletin tesisatı üzerinde bulunan birinin üzerinde 30W10ohm yazısi bulunan (ohm sembolü bulunmakta),kutu gibi olanda ise bir şey yazmıyor. Cdi degil çünkü bir adet cdi bulunuyor tesisat üzerinde. Direnci diyot kademesinde ve 200 ohm kademesinde ölçtüğümde hiç değer...
  3. ergunerbaş

Ténéré çıkmazı

İyi geceler dostlar, son bir kaç gündür kafamı kurcalayan belkide 'derdini seveyim' diyeceğiniz bir ikilemle boğuşuyorum. Tenere 660 alma arefesindeyim durum şöyle; İlk makina 2009 model ikinci sahibinden,şimdiki sahibi 2500 km'de almış ve 10 yıl 30k kullanmış. Araziye girmemiş.Titiz birisi ki...
  4. ergunerbaş

Noter işlemleriden anlayan?

Arkadaşlar merhaba,babamın üzerine trafikten çekmek istediğim bi kamyonet var mtv borcu ödendi,sigorta ve muayene yok.İsim soy isim yazılı olan ruhsat yaprağı kayıp (eski tip).Araç muayene olacak haldede değil.Sorum şu ben bu aracı nasıl trafıkten çekerim? Ruhsatın kayıp yaprağı olmadan çekme...
  5. ergunerbaş

Tramerde farklı model ?

Merhabalar yakın zamanda kısmet olursa transalp 650 alacağım. Araci şase no ve plaka ile sorgulama yaptırdığımda honda shadow çıkıyor.Motor üzerindeki şase no ile ruhsat aynı problem yok fakat bu konu aklima takıldı neden böyle bir şey olabilir? Sizce vazgeçmeli miyim?
  6. ergunerbaş

Rotam için yardım

Merhabalar dostlar,motorum crf 250,İstanbul Çatalca çıkışlı Ankara'ya sürmek istiyorum.Daha önce Ege ve Akdeniz bölgesine uzun yolculuklar yaptım fakat otoban,hgs falan hiç tecrübem yok.Ayrıca motorumun deposu ufak ücretli yollarda benzınlık sorunu var mıdır? Hangi yoldan gıtmelıyım.hgs mı ogs...
  7. ergunerbaş

İnterkom arıza

Arkadaşlar merhabalar,geçen yıl Çin'den aldığım freedconn marka interkom arıza yaptı. Durum şöyle; Müzik dinleme veya telefon görüşmesinde problem yok fakat başka interkom ile konuşurken karşı tarafın sesi bana gelmiyor.Garanti vs durumu da yok.Tamir ettirme şansım var mıdır?:sunny:
  8. ergunerbaş

Yurtdışı Alışveriş?

Merhaba dostlar yakın zamanda veya sürekli yurtdışından yedek parça alışverişi yapan var mı acaba? (partzilla,megazip)
  9. ergunerbaş

Debriyaj tası boşluk hakkında?

Merhabalar,videoda görülen tas boşluğu normal midir?Bilgisi olan usta ve forum sakini dostlardan yardım rica ediyorum.. https://youtu.be/MTbzvbGSKMs
  10. ergunerbaş

Ebc mi Newfren mi?

Merhabalar dostlar,motorumun debriyaj balatalarını değiştirmek istiyorum.Bu iki marka arasında karar veremedim,yardımcı olursanız çok sevinirim.
  11. ergunerbaş

Ön amortisör arıza

Merhabalar herkese Bir garip amortisör sorunu ile karşı karşıyayim.Motosikletim Rr daytona ve ön amortisörleri ters çatal.Sorunuma gelince amortisörler hava yapıyor ve gram esnemiyor.Üst tapalarını gevşettiğim de havayı dışarı atıyor ve yumuşuyor.Mesela bugün hava sıcak ve güneş altindaydı...
  12. ergunerbaş

530 O-ringli zincir,yardım?

Merhabalar dostlar, Motoruma tvr marka oringli zincir aldım,fakat kötü bir talihsizlik sonucu kilit kısmını kaybettim.Kilit almak için aldığım yere gittim.Sfr marka kilit verdi.Fakat benim zincirin kilit deliği 5 mm geliyor,verdiği kilit ise 5.2 mm haliyle olmadı.Geri götürdüm durumu izah...
  13. ergunerbaş

Mondial 100 UKH

Herkese merhaba.Değerli forum sakinleri sizlere bi kaç soru sormak istiyorum.Mondial 100 UKH'nin subap değerlerini bilen varmı acaba? Birde bu motosikletin ön amortisörlerine hangi yağ koymalıyım ve miktarı nedir? Bu iki soruya cevap arıyorum,görüşlerinizi bekliyorum..Saygılar.
  14. ergunerbaş

Hava ayarı ile ilgili çelişki?

Değerli forum sakinleri hepinize iyi geceler dilerim.Lafı pek uzatmadan direk konuya giriyorum birçoğumuzun bildiği üzere motorlarımıza hava ayarı diye tabir edilen malum ayarı yapıyoruz fakat araştırmalarımda forum üyelerinin bu konuda ikileme düştüğünü gördüm durum şöyle ilk fikir bu:hava...
  15. ergunerbaş

Kanuni seyhan 125 t yardım lütfen.

Merabalar adım ergun aranıza yeni katıldım diyebilirim.21 yaşındayım ve kanuni seyhan 125 t motorum var bu benim 3.motorum ve 18.000 km de 2.el aldım gerçekten çok temiz sıkıntıya gelirsek buji,hava filtresi değişti karbüratör temizlendi ayarlandı subap ayarı ona keza yapıldı fakat şöyle bi şey...

Yeni mesajlar