Arama sonuçlarınız

1. M

Mondial mcx-150 vs Eski Kasa Tvs rtr150 ???

ARkadaşlar öncelikler herkese selamlar... 1 ay içinde sıfır motosiklet almayı planlıyorum ama 2 model arasında kaldım. Bu sıralar oldukça adını duyduğum mcx-150 ve kendini kanıtlamış tvs rtr150. Ben tvs almak istiyorum ama 2012 model eski kasa almak mantıklı mı? Motosiklet yattığı yerde eskir ve...
  2. M

2 Zamanlı Silindir Modifiyesi

Arkadaşlar 2zamanlı mz motorunun silindirini büyütmek istiyorum. Şu an 125cc lik silindir var bunu 150cc yapmak istiyorum. 150cc lik silindir alsam taksam 125cc üst kapağı taksam direk olur mu? Yoksa üst kapak,piston,krank da değiştirmek gerekirmi? Bide bu silindire gömlek çaktırma işi nasıl...
  3. M

mondial mh drift 125 - mondial mc-x 150 - kuba strike 150

Arkadaşlar bu üç motor arasında kaldım birinden birimi alıcam. bu Kuba strike 150 modelini çok övdüler seramik piston falan dediler bu ne oluyor? Bu motosikletleri kullananlar yakıt tüketiminde beni bilgilendirebilirler mi? hangisi daha sorunduzdur arıza vermez? Bu motosikletlerin gidişi nasıl...
  4. M

ekzoz değişimi

125cc mz motora orjinal egzoz dışında performans egzoz bulunuyor mu ? not: motor 2zamanlı
  5. M

100cc 125cc ye çevirme

Arkadaşlar köyde kullanmak için 100cc lik elden debriyajlı cg motosikletlerden aldım ama yokuşlu yollarda motor çok boğuluyyor. Bu motoru 125cc ye çevirdiklerini duydum.bunu nasıl yapıyorlar. Sadece 125cclik silindi kiti alıp taksan olur mu yoksa ekstradan ypmam gereken şeylerde var mı...
  6. M

Sprey Boya Seçimi

Motosikletimin deposunu boyamak için zımpara attım ama hangi marka sprey boya alacağıma karar veremedim. Sprey boya ile boyama yapan arkadaşlar veya tecrubeli arkadaşlar marka önerirse sevinirim.
  7. M

125cc Motosiklet Performans Arttırma

İlk olarak tüm motosiklet ailesine saygılar; Motosikletimizin marka ve modeli : MZ ETZ125 Gördüğü son hız (düz yolda tek kişi) : 100-105km (İstediğim mümkünse 120-130km) Evet motosikletimin çekişi çok iyi ama hızı malesef yetersiz 100cc motosikletler bile 110km hıza rahat çıkabiliyor...
  8. M

Motosiklet Nasıl Boyanır?

1989 Model Mz 125 ETZ Motorumu boyamak istiyorum.(Depo ve 2Yan Kapak) Boyanack tüm parçalar metaldir. Sprey boya kullanırsam kararmalar akmalar Oluşur mu? Sentekik boyam mı akrilik boya mı tercih etmeliyim? ... Tüm bilgili Motosiklet.net Ailesinin Yardımlarını Bekliyorum ...
  9. M

Mz 125 ETZ Dış Değişiklikler...

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Elimde 2zamanlı 125lik bir alman mz'i var. Bu motora nasıl dış modifiyeler yapabilirim?(Abartılı olmamalı.) Nereleri değişirse daha iyi olur?

Yeni mesajlar