Mz 125 ETZ Dış Değişiklikler...

4g83f.jpg

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Elimde 2zamanlı 125lik bir alman mz'i var.

Bu motora nasıl dış modifiyeler yapabilirim?(Abartılı olmamalı.)

Nereleri değişirse daha iyi olur?

vay be yaşıyormu bunlar halen... benim ilk vitesli motorlarımdan biri idi... 88 modeldi galiba garip kağıt bir ruhsat ı vardı babamın adına.. hey gidi günler hey.. bence orjinalini bozma 10 sene sonra meraklsı iyi para verir buna....

önce iyi bir temizle. pasını kirini sök. lastikleri eskiyse yenilerini tak. farları sinyalleri parlat. çok güzel durur. eski motorlara modifiye nasıl olur bilmem bence orjinal şeklini koru.

Bence orjinali çok güzel hiç bozma tek göze batan kafa grenajı boyanmalı siyah olmamış sanki....

Merhaba hoşgeldin... Bende 1991 model Mz ETZ 251 kullanıcısı olarak, sana tavsiyem orjinalini sakın haa sakın bozma.. Benimkinin üstünde daha çıkartmaları, stickerları duruyor... Bırak öyle dursun kardeş bakımını yap veyahut yaptır... Orjinal daha çok ilgi çekiyor, yolda durdurup satılıkmı,kaç model diyenler var.. Aman haa bozma , sağlıcakla keyifli sürüşler

İlginiz için teşekkürler sizin dediğiniz gibi orjinalini bozmayacağım sadece yenileyeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

vay be yaşıyormu bunlar halen... benim ilk vitesli motorlarımdan biri idi... 88 modeldi galiba garip kağıt bir ruhsat ı vardı babamın adına.. hey gidi günler hey.. bence orjinalini bozma 10 sene sonra meraklsı iyi para verir buna....
Dostum yaşamak ne demek tüm 125lik motorları cebinden çıkartır :))

bencede fabrikadan çıktığı gibi yapmaya çalış.eski parçalarını yeni kondisyona getiremiyorsan internetten araştır bakalaım.bulursun bence.klasik gibi binersin

motorun çok iyi ve bakımlı görünüyor öncelikle motor kısmını temizle gerekli yerlerini boya gerekli yerleride parlat, şaseyi siyaha boyat, jantları nikelajla kaplattır. üst depo kafa ve yan grenajları parlak turuncu iyi boyattır ondan sonra gençler senin motora nasıl bakıyor gör :)

mat değilde metalik renklerle boyarsan güzel olacak diye düşünüyorum.

orjinalini bozma boyattır parlat güzel dursun yeni gibi olsun böyle daha güzel

motorun çok iyi ve bakımlı görünüyor öncelikle motor kısmını temizle gerekli yerlerini boya gerekli yerleride parlat, şaseyi siyaha boyat, jantları nikelajla kaplattır. üst depo kafa ve yan grenajları parlak turuncu iyi boyattır ondan sonra gençler senin motora nasıl bakıyor gör :)
Yorumun için saol.
Evet motorum bakımlıdır sadece görünüşünü düzelticem.
:)

Alimünyum jantı al bir çift ,temiz tut birde orjinal egzos tak tamamdır hiç elleme ...Tıınn tın tıın.... ;D

Moderatör
Bir tane sepet bul tak. Yan sepet BMW ve MZ'e cok yakisiyor :)
Orjinalligini bozma dememe gerek yok sanirim :)

Vay benim motorun atası... :) Hakkaten çok güzel ve nadir... Resim ekleyeyim belki fikir verir, orjinal ayna yok çünkü... :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar