Arama sonuçlarınız

1. toujours09

Çadırlı kamplı Aydın \ Edirne \ Aydın gezintisi

Sevgili motosikletnet dostları.Ramazan bayramı sonrası yapmayı düşündüğümüz, iki motor üç katılımcılı gezimiz planlamasına yol, kamp, malzeme, güzergah, nerede ne yenir vb.gibi öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.inazuma+cbf150 Aydın-İzmir-Çanakkale-Gelibolu ya geçişle devam etmeyi düşünüyoruz...
  2. toujours09

MOTOFEST 2015 KATILIMIM

Geç kalmış bir katılım….MOTOFEST ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ---------- Resimleri büyütebilirsem devam edecek inşallah.
  3. toujours09

Zincir sorunsalı

İnazuma da zincir bitik. Araştırmalarıma göre 520 116 bakla imiş. Ama 520 120 bakla var.Bulamıyorum.Satıcılar bakla çıkartırsın falan diyorlar.Yardım.... Aydın da yaşıyorum İzmir-Denizli den nereden bulabilirim.Bozuk zincir dişlileri de bozmuş mu dur ? Servislerin elinde yok muş muş....
  4. toujours09

MADRAN DAĞI KO

Öğretmen arkadaşlarla ne yapalım nereye gidelim dedik. Madran Dağı zirvede Madran Baba var çıkalım mı derken,haydin öyleyse dedik.Cumartesi 7.30 a sözleştik. Madran Dağı. 1792 metre yüksekliğe sahip olup, batısında Çine ilçesi, güneydoğusunda Bozdoğan ilçesi, kuzeydoğusunda Yenipazar ilçesi...
  5. toujours09

İnazumayla ko

Havalardan bir türlü inazumayı zorlamayı fırsat bulamadığımızdan pazar öğleden sonda fırsat bu fırsattır deyip; Önce Kuyucular köyü sanat festivaline ziyaret edelim dedim.. [/IMG] [/IMG] Fatih hocam stantında çalışmalarından örnekler sergiliyor... [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]...
  6. toujours09

Aydın-Denizli-Afyon-Burdur-Fethiye Datça-Muğla-Aydın 1238 km 5 gün

İşte Güzergah ve haritamız. Kısmetse 02.07.2012 çıkış tarihimiz. Fotolar dönüşte burada İnşallah..... [/IMG]
  7. toujours09

03.06.2012 Aydın-Eğrikavak Yaylası Spontone Gezi 74 km ama az ve öz...

Aydın dan saat 9.30 gibi yola çıktık planlama Yenipazar -Bozdoğan -tarafı idi ... Ama Umurlu da çay molasında yeni bir değerlendirmeyle Şehitliği gördünüz mü filan derken çevirdik rotayı tam aksi istikamete.... Şehitlikten sonrasını ben de bilmiyorum gidip görmedim.. buyrun resimler... Başlangıç...
  8. toujours09

bulutlarla ko

[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
  9. toujours09

Lale Devr_i Alem Motorsuz (Motorla da giderim en kısa zamanda inşallah)

Feribotta 224381_2021345022970_1524271430_2204349_6936149_n[1].jpg Köprü Laleler...Laleler.... Ben
  10. toujours09

Nefel İçyüz. Geçmiş Olsun.

Geçirmiş olduğunuz talihsiz kazaya üzüldük... Geçmiş Olsun.... Tekeriniz Düz Bassın....:rendeer:
  11. toujours09

MT AYDIN Harita kopyalama ve güzergah çizimi.

Yapılan veya yapılacak olan gezi haritalarının kopyalanması,çizim,siteye yükleme hakkında yardım. Gezi fotoğraflarının yüklenmesi hakkında yardim.
  12. toujours09

CBF 150 ye Navigasyon Takabilir miyiz? Yardım.....

Aracımda kullandığım navigasyonu motorda da kullanmak istiyorum.Çakmak soketi mi ister ? Doğrudan fardan alabilir miyiz elektriği ? Lütfen Yardim... Piranha 580 4.3 inç
  13. toujours09

(MT AYDIN) 21 Nisan AYDIN-Koçarlı-mersinbelen-Milas-Geyik Barajı-Karpuzlu-AYDIN190km

Kısmetse hem sezona hem de Motorculuğa ilk adımımızı atıyoruz.Siteden tüm teorik bilgileri yüklendik,sıra pratiğe geldi.Şimdilik 4 kişilik bir ekibiz.(Tevellüt 40-45+)Heyecanla Nisan ayını bekliyoruz...Yorum ve tavsiyelerinizi de tabii.. Motor CBF : 150 Yaş : Çok...

Yeni mesajlar