Çadırlı kamplı Aydın \ Edirne \ Aydın gezintisi

Sevgili motosikletnet dostları.Ramazan bayramı sonrası yapmayı düşündüğümüz, iki motor üç katılımcılı gezimiz planlamasına yol, kamp, malzeme, güzergah, nerede ne yenir vb.gibi öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.inazuma+cbf150 Aydın-İzmir-Çanakkale-Gelibolu ya geçişle devam etmeyi düşünüyoruz. Tahmini 7/10 gün aralığı olacak. Dönüş güzergahı aynı olmayabilir. Yaşlar 35-45-50+ :) Teşekkürler.

1.Gün Dikili
2.Gün Çanakkale
3.Gün Edirne(2gün)
5.Gün Erdek
6.Gün Bursa Uludağ
7.Gün Pamukova
8.Gün Abant Milli Parkı
9.Gün Yedigöller
10.Gün Emrem Sultan Milli Parkı
11.Gün Eskişehir
12.Gün Dumlupınar
13.Gün Aydın a varış.

Kabataslak düşündüğümüz mola yerlerimiz bu arkadaşlar.Görüş ve önerilerinizle kesinleşecek.
Çıkış bayram sonrası.Kesin tarih güzergah üzerindeki festival , etkinliklere göre netleşecek.Görüş, öneri, tavsiyelerinizi bekliyorum.

1.Gün Dikili
2.Gün Çanakkale
3.Gün Edirne(2gün)
5.Gün Erdek
6.Gün Bursa Uludağ
7.Gün Pamukova
8.Gün Abant Milli Parkı
9.Gün Yedigöller
10.Gün Emrem Sultan Milli Parkı
11.Gün Eskişehir
12.Gün Dumlupınar
13.Gün Aydın a varış.

Kabataslak düşündüğümüz mola yerlerimiz bu arkadaşlar.Görüş ve önerilerinizle kesinleşecek.
Çıkış bayram sonrası.Kesin tarih güzergah üzerindeki festival , etkinliklere göre netleşecek.Görüş, öneri, tavsiyelerinizi bekliyorum.

sizin program sarkar hocam baştan söyleyeyim.örneğin çanakkaleyi eskişehiri 1er günde gezemezsin gezdim dersen mutlaka yarım bırakmışsın demektir.motorlar ne bu arada?

Tarihi geçmemiş , lastik tamir sprey/köpüğü , gerisini yazarlar diye tahmin ediyorum .

( evet yokluğunu/lazımlığını deneyimledim acı şekilde , ne lastikçi ne benzin istasyonunda yok, 35 kilometre yolu 3 saatte gelebildim, arka dış değişmek zorunda kaldım, jantı kurtardığıma ve ulaşabildiğime sevinmiştim.)

selam hemşerilerim:)

yakın zamanda 1 ay boyunca tüm ege ve marmarayı gezdiğimden 1-2 tavsiyem olacak izninizle. ben istanbuldan aydın. aydından muğla, sonra tekrar aydın. ardından izmir-balıkesir-çanakkale-tekirdağ üstünden istanbul yapmıştım. sonra istanbul-bursa-yalova yaptım geri döndüm.

sadece çanakkale-balıkesir 5 gün sürer ne yaptınız siz:)

size tavsiyem;

aydından çıkıp selçuktan saparım bir kere:)
gebekirse-özdere hattından yukarı çıkarım.
izmiri es geçerim alaçatıya uğrama düşüncem yoksa
dikili
foça (eski-yeni)
bergama ( antik kenti gezmeyi unutmayın)
ayvalık (özellikle cunda)tost yemeyi unutmayın. cundada vaktim olsa 1-2 gün daha kalırdım.
altınoluk- şehir merkezi var tepede atatürkün vaaz verdiği camiyi sorun. bahçesinde koruk suyu için. minik bazlamaları var adını unuttum şimdi
akçay ( zeus altarı ve adatepeyi unutmayın)- sütüven şelalesi
kaz dağları
asos (bir aydınlı olarak ben beğenmedim. bizim egedeki her kasaba daha güzeldir)
bozcaada (mutlaka gidin kalmasanız bile) rüzgar değirmenlerinde gün batımı izlemeden ayrılmayın sakın- pastaneden kurabiye alın mutlaka
çanakkalede peynir tatlısı yemeyi unutmayın
erdek
ulubat
trilye ( bakın burayı herkes bilmez biraz araştırın pişman olmazsınız)
mudanya-kurşunlu hattı
sapanca
yedigöller
eskişehir
aydın

bir de edirne harici yukarda pek birşey yok. 2 kez gezdim biliyorum:)

eşyalara gelince; zaten nette yazar ama nette yazmayan 2 önemli ekipman var.

ufak bir çekiç,mini bir balta

bu 2sini mutlaka alın bana dua edersiniz:)

tekeriniz düz bassın
saygılar

sizin program sarkar hocam baştan söyleyeyim.örneğin çanakkaleyi eskişehiri 1er günde gezemezsin gezdim dersen mutlaka yarım bırakmışsın demektir.motorlar ne bu arada?

Zaman proplem değil + 10 gün daha ekleyebiliriz.Önemli olan güzergahta görülmesi gereken güzellikleri atlamamak.Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar