MADRAN DAĞI KO

Öğretmen arkadaşlarla ne yapalım nereye gidelim dedik.
Madran Dağı zirvede Madran Baba var çıkalım mı derken,haydin öyleyse dedik.Cumartesi 7.30 a sözleştik.
Madran Dağı. 1792 metre yüksekliğe sahip olup, batısında Çine ilçesi, güneydoğusunda Bozdoğan ilçesi, kuzeydoğusunda Yenipazar ilçesi, kuzeyinde Aydın Dalama kasabası bulunmaktadır.
Üzerinde ve eteklerinde 150 civarında köy bulunmaktadır ve köylerin çoğunluğu dağ köyü olmasına rağmen köy halkları hayvancılık, meyvecilik (kestane, elma, keçiboynuzu, ceviz, zeytin vs.) ve orman (kesim, yangın ilkyardım, dikim vb.) işleri ile uğraşır. Kış aylarında karlarla kaplı Madran dağının ormanlarının topraklarından çıkan suyun şişelenip pazarlaması yapılmaktadır.
İlk mola Menderes Nehri üzerindeki kanal kapakları üstü.

Ekip Dalama’da ekmek – sucuk alışverişi sonrası.

Artık dağlara tırmanmaya başlıyoruz hızımız düşük 30-50 km ile gidiyoruz.Sıcak bunaltıcı kötü örnek ama özür dileyerek kaskımı çıkarıyorum.

Madran Dağı Yolu yarılandı.Şarlak mevki.

Madran Baba

emeğinize ve yüreğinize sağlık güzel bir doğa gezisi olmuş,begenerek inceledim,1700-1800 metre yükseklik iyi bir yükseklik,kimbilir dağın zirvesi nasıl serindir küfül küfül rüzgar esiyordur,stabilize yolda bir başka olur yol yapması, amma zevklidir ,güzel gezi olmuş,saygılar.

diğer resimler

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Cepten çektiğim resimler.Menderes kapaklar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

image.php
[/URL][/IMG]

güzel gezi kask 10 numara bende böle bir şey düşünüyorum özellikleri nelerdir

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Gezi ya da fotoğraflara bir lafım yok ama beyaz tişörtlü arkadaş kasksız olarak binip bir de resim çekmiş. Ve öğretmen olduğunuzu söylüyorsunuz. Yapmayın hocam ! Gençlere, kaskı ve önemini anlatmamız gerekirken size yakışmadı. Lütfen daha itinalı ve dikkatli olalım. Saygılar sevgiler.

hocam iyi güzelde yolların durumu belli Allah korusun motor bi kaysa kafa göz patlar keşke bir kask taksaymışsınız :) bu arada madrana en son çıktığımızda suya soğusun diye karpuz koymuştuk 2 dk sonra iyi çatlamıştı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar